Újra együtt! (beszélgetés)
pontosan.én is így gondolom, de hallottam hogy nekik is csak egy kis segítség kell.De senki nem küldött sehová tovább.Mi meg kis emberek honnan tudjuk hová kell tovább menni
Na de most ha nem haragszol megyek melózni.Jó legyél
:((
Miazhogy csak úgy lombikot javasol? Beutaló valahova? További kivizsgálás? Szerintem is válts dokit!
Az mondjuk jó jel.
Amúgy szabályos a ciklusod?
étrem...
Nem akarok én itt diagnózisokat felállítani, de a két év az más sok.
Ha nincs annyi aktív kisfickó, akkor mondjuk valóban kisebb az esély, de van esély..két év alatt pedig már kaptak sok esélyt.
Nálunk is ez volt. Az első doki is megkapta, és mikor elhalt a baba, még azt javasolta, hogy várjam meg, míg kilökődik. Szép napok elébe néztem. Akkor hívtam fel az újat, hogy tudom, hoyg nem simer, de már csak benne bízom, mert sok jót hallottam.. stb..stb.. két nap múlva műtött, mikor felkeltem, állt az ágyam mellett, és bíztatott. Ez a nem mindegy. Mondtam, hogy nagyon hálás vagyok Liliért, de igazán ezért tartozom még nagy köszönettel.
Ha genetikus, akkor hormonokban is biztosan járatosabb. Meg kell próbálnod, nincs mire várni!
most megint van egy kiszemeltem remélem ő beválik.ő genetikus is egyben.de sajnos 50 km-re meg magán.de már nem tudok mit tenni.
Aki az első volt ő is magán volt és mégsem csinált semmit
:(
a hónapok meg telnek :(
Újabb doki? :S
Nem tudsz érdeklődni a környéken, van-e olyan, aki jobban a szívén viseli a babára vágyok ügyét?
Az csak azért kellett, hogy meddőségibe mehessünk, és ha inszemre kell menni, vagy ne adj Isten tovább, akkor ez már ne legyen akadálya. Zsreencsére egyikig sem jutottunk. Szóval a nődokim (új) azt mondta a pajzsmirigyemmel van gond, de 1-2 hónap alatt rendbe lehet tenni. Rögtön missed ab után nézte is a hormonokat újra.
Vagyis a nődoki kezdeményezte a hormonok rendbetételéát. Én hülye rohantam az ismerősöm férjéhez (aki endós), miközben a saját dokim is az volt. Némely nőgyógyász endokrinológus is egyben, ami nagyon szerencsés!
Szóval kaptam a pajzsm.re gyógyszert és újból clostit, és jött Lilien :)
Megpróbálom röviden..
Szóval miután közel egy évig nem történt semmi előrelépés, elmentem a nőgyógyászomhoz, hogy ez már így nem jó. Nézett tüszőt félidőben, ill. hormontükörre küldött (ciklus 3 és 21. napján vért vesznek). Jelentős eltérést nem talált, azt mondta tüsző viszont nem reped, így felírta az előbb említett gyógyszert. 2. hónapban eredményt hozott. Sajnos azomban az a bébike nem maradt velünk, mert a dokim számára "nem jelentős eltérés" a babának az volt. Dokiváltás, páromnak andrológiai (jól írom?) vizsgálat...
clostilbegyt
:S
és endokrinológus
Szép reggelt lányok!
Hoyg röpül az idő, a pocisokon látni igazán! Jó visszaolvasni, végre megint megy a locsi-fecsi.
Érdekes, hogy mikor az ember bennevan, akkor még azt is tudja mm-re, hogy mekkora a babája, ennyi idő távlatából meg már alig érzem magam képben, hogy milyen a 7., vagy a 8. hónap... hoyg ki lehet jönni belőle! De nosztalgiázni meg jó.
Sajnálom :((
Akkor legalább ne késne, mert addig minden nap reménykedéssel telik. Tudom, milyen vacak...
Sziasztok.
Nagyon sajnálom!!!
Nálunk semmiképpen sem lett volna Balázs a választott név. Max másodikként jöhetett volna szóba, ha nem erősebb az, hogy nem akarunk második nevet neki :)
Amúgy tetszik a név, csak apája sem szerette volna meg én sem. Ő a Balázs, Zsombor meg Zsombor! Na ezt jólmegaszontam :)
Köszi!
Nem tudom mit jelenthet ez az álom. Lehet, hogy volt egy ikertesója. Állítólag sok terhesség úgy indul, hogy két baba van, aztán egy marad csak. Pl a balkezeseknek állítólag tuti volt ikertesójuk, merthogy az egypetéjű ikrek egymás tükörképei.
hát csak egy példa volt. Bármit jelenthet!
Jajj,egyébként én is jót nevettem a szilveszteri sztorin!
Hasonlít Lacim sztorijaihoz,mikor apummal elmennek sörözni...
Állandóan forgatom az oldalára,hogy ne horholjon.Bökdösöm,befogom az orrát..már mindent csinálok,csak ne horkoljon!A vége az lesz olyankor,hogy Szonjánál kötök ki!:)