Újra együtt! (beszélgetés)
1x Gréti is cuppogott rajta, de én nagyon ügyelek hogy ilyen "balesetek" ne történjenek.
A krémet sem szoktam a kezébe adni, most 1x csak, és akkor is megkóstolta.
Tünci!Te egy mázlista vagy!!Komolyan!2 hónapos korától 2 ébredős éjszaka...jó alvókája van ennek a lánynak!! :))
Timi!Nem volt most telihold!Lehet inkább valami front.
Micsoda ízlésük van ezeknek a gyerekeknek...;DDDDD
Grétikének boldog hófordulót! :)
Ani ne izgulj nem vagy egyedül a sós sztoriddal.
Igaz Gréti nem sót evett, hanem popsikrémet.
A kezébe adtam, hogy pelenkázás alatt játszon vele, aztán olyan lett az egyik ujja, majd egyszerűen bevette a szájába és leszopogatta róla a krémet.
Blöeeee
Agyhártya gyulladás ellen,ezt a Neisvac-c vagy hogy kell írni.Végül is szegényxkém nem sírt sokat!:(
Sajna nem tudok többet pihenni napi fél óránál!Ha lepasszolom Szonit anyósnak akkor meg csinálom a többi dolgomat...házimunka.
Néha meg ide is bekukkantok,ez a kikapcsolódásom!
Laci meg,áááá,én a földön Szonjával ő meg az ágyon fekszik vagy a gép előtt ül.No comment!!!!!
Örülök,hogy jól vagytok!!!
Jó is a gyógyszertári cucc!;)
Sziasztok!
Köszönjük a hófordulós köszöntéseket.
Petra szép nagy fiú Barni!!!Csak úgy szeretném már látni!!!!!:( Gondolom a többiek is! :))
Na ez az!Hogy Beni is már olyan nagy,hogy a konyhapultról le tudja venni a dolgokat ha a szélén hagyom.Az kell még hogy valamit magára rántson ...:S
Igy sem tudom mindig rajta taratani a szemem.
Timcsi tessék sokat pihizni!Valahogy oldjátok meg!Vond be a párod vagy anyósodat a Szoni körüli teendőkbe!Azért Te csak kismami vagy,akinek pihizni is kell!!!!
sziasztok
Petra örülök h szépen hízik Barni, és h van tejed. csak így tovább-
Timi: próbálj meg többet pihenni, tudom nem könnyű, Szonjának kitartás a szurihoz. milyen szurit kap?
én se hagyom max 1 percnél tovább egyedül, max annyira h egyik szobábol a másikba egyedül szalad át valakihez, de figyelni kell mert felmászik mindenhova, és pakol, lehuz mindent,
Sziasztok!
Grétinek boldog hófordulót!
Ma voltunk 1 hós státuszvizsgálaton, plusz a doki is megnézte Barnit. 4080 grammos (hétfő este óta hízott 80 grammot), 52 centi. Kapott szemcseppet a szemére, mivel kicsit szűk a könnycsatornája, és ragadós csipás a jobb szeme. Ki kell szúrni a bcg oltás hegét, mivel elég gennyes, ezért vissza kell vinnünk jövő héten. Érzékeny a bőre, ezért csak pamuttal kellene érintkeznie, és kizárólag gyógyszertári cuccal mosakodhat.
Nagyon jól viselte az egészet, a kocsiban végig aludt, a védőnőnél pedig nézelődött. A végén kicsit eltört a mécses, de az belefér. Délután újabb kör, csípőszűrés és ultrahang.
Tápszert nem írt a doki, mivel Barni 6-700 grammot eszik naponta, és láthatóan fejlődik
Sziasztok...
Ani..en se tudom es nem is akarom felugyelet nelkul hagyni a kapitanyt.Ha egy percre hagynam egyedul tuti valami marhasagot csinalna....mindig valaki figyeli.....elofordult, hogy masodpercekre vagy 1 percre nem neztem ra....pl mosogatasra koncentraltam...es maris hallottam amint foldhozvagja a jenait a szekrenybol...ok meg olyan picik, hogy "muszaj" figyelnunk oket....szerintem.Persze bizti vannak olyan gyerekek akik koszonik szepen jol el tudnak jatszani egyedul fel orat is.....de Mate nem olyan:-) Ritkan "olvasgat" 10 percet a kedvenc meseskonyvebol....de akkor altalaban nekem nincs dolgom...ugyhogy figyelem:-)
Sziasztok.
Köszi csajok a válaszokat!
Megyek kicsit pihenek,mert nagyon rossz éjszakánk volt+keményedek is.Utána visszük Szonját oltásra!:(((
Jó reggelt csajok! :)
Úgy látom sokan gondolkoztok a témában velem hasonlóan.
Nem tehetek róla,nagyon féltem Benit.Lehet hogy az alaptermészetem is aggódós egy kicsit...
Annyi veszély leselkedik rá,én meg meg szeretném óvni.Valamelyik nap is szétszedett valahogy egy tollat.Persze ott voltam és láttam az esetet,meg hagytam is Neki hagy ismerkedjen,ügyeskedjen.De ha nem vagyok ott,akkor is szétszedheti,és lenyelheti a darabokat,vagy kiütheti az akváriumot,a teraszajtót,leeshet a lépcsőn...ááá nem is sorolom. A lényeg hogy én egyenlőre így vagyok nyugodt!
Ani! én sem hagyom sehol Zsombort egyedül. Mindig jön velem mindenhova, együtt megyünk a wc-re is. Igényli is nagyon és nem is lennék nyugodt, hogy nem látom.
Ők még szerintem olyan picik, hogy egyedül hagyjuk. Ha lenne nagyobb testvérkéje akkoris csak percekre hagynám felügyelet nélkül.
Na megyek ledőlök,mert hulla vagyok!Fáj mindenem...
Jó éjt mindenkinek!