Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Ujjsérülésnél normális, ha érzéketlen még a környéke? fórum

Ujjsérülésnél normális, ha érzéketlen még a környéke? (tudásbázis)

9. Lady Lavender (válaszként erre: 8. - Lady Lavender)
nov. 5. 14:43
A sérv műtétem után meg 2 hét volt rendesen lábra állni. Pedig elvileg nem érintettek.
8. Lady Lavender (válaszként erre: 4. - Loch ness)
nov. 5. 14:41
Sterilizalas után fel évig nem éreztem a fél combom.
nov. 5. 14:39

Nekem 2 ujjam vége szinte bena. Legyaktam háromrol a husikat egy rossz késsel és egy rossz mozdulattal.

Aztán pillanatragasztoval osszeragasztottan, felhuztam egy gumikesztyut, és le toltuk a napot.

Aki késsel dolgozik, megserulhet

nov. 5. 09:03
igen
5. judebyjude (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 4. 23:00
Teljesen normális, el fog múlni, de az ideg lassabban gyógyul- akár több hónap is lehet. Érdemes B komplpex-et szedni (főleg B1, B6 és B12) magnéziummal.
nov. 4. 21:50

Nekem is hónapokig érzéketlen volt egy mély vágás után. Aztán visszatért az érzékelés. Lehet, hogy neked is érzékeyebb marad majd a seb helye, még ha el is tűnik.

Egyébként műtétnél is jártam így, a heg környéke sokáig érzéketlen maradt, de aztán az is elmúlt. (A műtét nem a kezemen volt.)

3. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 4. 21:42
2021 őszén vágtam el az ujjam sövényvágóval. Még mindig zsibbadt.
2. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 4. 21:02

Igen,,,,én a hüvelyk a tetejét vágtam meg ,,,kis seb volt de eléggé vérzett.

Utána jó darabig érzéketlen volt a terület.

nov. 4. 20:35

Sziasztok!

Elvágtam múlt héten pénteken 3 ujjamat (megcsúszott a kés), középső, gyűrűs, és kisujj.

Szépen gyógyul, de arra lettem figyelmes, hogy az ujjaim végét hiába fogdosom, csak bizsereg, és van amit nem is érzek.

Tippem szerint ideg sérülhetett, de bénulásra nem gondolnék, mert akkor az egész kezem érzéketlen lenne.

Más is volt hasonló vagy ilyen helyzetben?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook