Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Újhagymás tonhal pogácsa recept

Újhagymás tonhal pogácsa recept

Elkészítési idő 30 perc

Az Újhagymás tonhal pogácsa hozzávalói:
30 dkg tonhalkonzerv
20 dkg finomliszt
1 dl viz
1cs.ujhagyma
1 cs.petrezselyem
So,bors


Az Újhagymás tonhal pogácsa elkészítési módja:
A halat lecsopogtetjuk, bele so, bors, aprora vagott hagyma es petrezselyem, puresitjuk turmixgepben.hozza keverjuk a lisztet es a vizet ,majd jol zarhato edenyben betesszuk a hutobe,kb.1 orara. Vizes kezzel golyokat formalunk es forro olajban mindket oldalukat aranybarnara sutjuk. Hidegen es melegen is klassz, plusz kcal szegenyebb,ha sutoben sutjuk meg 220 fokon 15-15 perc oldalankent es elotte zsemlemorzsiba hempergetve.

(Egy óra hűtési idő)


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


Az Újhagymás tonhal pogácsa elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook