Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Egyéb témák » Újdonságok a Dominó játékban cikk

Újdonságok a Dominó játékban


December 15-től három újfajta dominóval és egy új ajándéktípussal bővült a játék.
Újdonságok a Dominó játékban

Bomba dominó


A bombával leszedheted az utolsó dominódat, ami eltűnik. A bomba dominót a Beilleszt gomb megnyomásával tudod aktiválni, azonnal végrehajtódik, majd eltűnik. A bomba dominó használatáért 1 pont jár.

Ha csak egyetlen dominó van a sorodban, a bomba nem használható.


Visszavonás dominó


A nyilakat ábrázoló dominó beillesztésével az utolsó behelyezett dominód visszakerül az asztalra. A visszavett dominó helyére bármely más, beilleszhető dominó lerakható, de akár újra le lehet helyezni ugyanazt is. Ha a dominó sárga, vagy fehér, akkor az újbóli lehelyezéséért is a megemelt pontszám jár. A visszavonás dominó használatáért 1 pont jár.

Ha csak egyetlen dominó van a sorodban, a visszavonás nem használható.


Véletlenszám dominó


A sárga kérdőjelet ábrázoló dominó egyfajta zsákbamacska. Csak akkor derül ki, milyen szám van a kérdőjel alatt, amikor a számot tartalmazó oldalával behelyezed a sorba. A véletlenszám dominó lerakásáért 2 pont jár.

Ha egy már lerakott véletlenszám dominót veszel vissza az asztalodra a visszavonás dominóval, már nem változik vissza kérdőjelessé, az a szám marad rajta, ami a lerakáskor megjelent.


Új ajándék: Minden átlagos dominód sárga színűvé válik


Az ajándék bontásakor az éppen asztalon lévő átlagos dominók sárga színűvé válnak, így lerakásukért 2 pont kapható. Átlagosnak számít az a dominó, ami pöttyöket tartalmaz és nem színes. Nem válik sárgává például a dupla nulla, az ajándék, a bomba, a visszavonás, a fehér színű vagy jokert tartalmazó dominó.Jó szórakozást kívánunk az újdonságok kipróbálásához és a játékhoz!
Írta: Hoxa, 2021. december 15. 10:58
Fórumozz a témáról: Újdonságok a Dominó játékban fórum (eddig 5 hozzászólás)

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook