Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Újabb csecsemő halál. Hogy képes valaki ilyesmire? fórum

Újabb csecsemő halál. Hogy képes valaki ilyesmire? (beszélgetés)

1 2 3
9. baumann (válaszként erre: 7. - Vikucka)
2013. máj. 23. 22:33
Nem mindenkinek adatik meg a külön szoba ,vagy akkor ne is legyen az embernek családja ???
2013. máj. 23. 22:32
Erről nem is hallotam ,volt egy nagyobb tesója is a 9 hónapos babának ? A nagyobb tesónak meg a combcsontját törték el ? :O Híerkbe hallottam a 9 hónapos babáról :(
7. vikucka (válaszként erre: 6. - Zebra25)
2013. máj. 23. 22:28
Mert buták ehhez is, hogy az inkubátorba beletegyék. A szexhez van eszük, mert sok esetben a szülőkkel egy szobában élnek és látják, hogyan csinálják a felnőttek és ők is akarják, és meg is csinálják. Aztán egyszer csak azt veszi észre, hogy nő a has, majd jön a szülés.
6. Zebra25 (válaszként erre: 3. - Spinneli)
2013. máj. 23. 22:25

Nem sajnos.

1 hete vagy, hogy mondták, hogy egy 10-en valahány éves lány a wc-be szülte a babáját meg.

Bár nehezen, de tegyük fel, hogy megértem, hogy nem akarja felnevelni, de akkor miért nem teszi bele az inkubátorba, vagy miért nem megy el valahova és mondja el, hogy örökbe szeretné adni?

Olyan fura ez nekem. Beteg emberre vall ez a gondolkodás.

2013. máj. 23. 22:23
Csak azt nem értem még, hogy miért nem vették őrízetbe azonnl a szülőket, miért várták meg amíg a 2 éves tesónak még eltörik a combcsontját:S
4. 1fbc7619c9 (válaszként erre: 1. - Zebra25)
2013. máj. 23. 22:21
Erre nincs is jelző,semmi.Felfoghatatlan:(
2013. máj. 23. 22:21

Régen sem volt kevesebb, bár ez nem vigasztal senkit.

Nagyon sajnálom, szörnyűek ezek az esetek.

2013. máj. 23. 22:20

[link]

itt a link

2013. máj. 23. 22:18

Alig telt el pár hét a 1,5 éves kisfiú halála óta, tegnap este egy újabb haláleset történt. Egy 9 hónapos kislány vesztette életét. Valószínűleg a szülei brutálisan megverték. Pár óra múlva a 2 éves testvérét vitték kórházba combtöréssel.

Milyen emberek élnek a földön? hogy képes bántani azt a picit? Honnan ez a sok beteg ember?

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook