Új vagyok itt a hoxa-n.Beszélgessünk, bármiről! (beszélgetés)
sajnos a rokonait nem válogathatja meg az ember:(((
de minket igen:)))
Ő az én lakásomban,még soha egy hajszálat sem rakott arrébb.Amikor gipszben voltam derékig,vagy amikor mandulával műtöttek,vagy amikor szültem.
Eszébe sem jutott soha hogy valamit segítsen.
Mindent nekünk kellett megoldanunk.
De még egy tál levest sem hozott.
Amikor mi megyünk oda,akkor viszont hozzuk ,ami mozdítható:)
Teszem ezt lelkifurdalás nélkül,a fent leírtak miatt.
Nem tudom én sem.De már a tököm tele van ezzel az iskolával.
Tudod,csúnya dolog,de Nyucika erre való.Így legalább hasznos dolgokra költi a pénzét és nem sorsjegyre.
Remélem elment.Kettőkor találkoznak a sulinál.
Szegény Domi,nagyon nehéz elviselni sokszor ezt a nőt.Mennyi bajom volt már vele!
Na hajrá!!!Szauna öv:)
Jól jött.
Most bosszúból le akarom húzni Nyucikát egy szauna övvel,péntektől akciós lesz a streszkóban.Még 7 cm nagyobb a derekam mint kellene és a tornára egyenlőre gondolni sem tudok!:)
Ezen mesterkedem:)
Tesó!
Pont ilyen!:)
Gyertek lányok,ide hozzám!
Ígérem,nem fertőzök meg senkit!
Annyira rossz egyedül lenni!
Nem tudom,hogy szedhetnék e,már én is gondoltam rá,de anyagilag nem megoldható.Sajna:(
Annyi vackot szedek,hogy már teljesen kész vagyok tőlük.Antibiotikum,fájdalom csillapító,syncumar,aspirin protect,béres csepp,c vitamin,hajra vitamin(lassan már nincs ami kihulljon,lehet ezért ,de mintha csökkenne a hullás intenzitása).És egyiket sem szabad bevenni a másikkal,minimum egy órának kell eltelnie kettő között.Na gondolhatod,óránként kell bekapni valami bogyót.
na az a lényeg,hogy jobban vagy!
szedhetsz Normafloret?most azt is adom a Pakinak minden nap,hogy ha el is kap valamit,ne legyen olyan erős reakciója.Én is iszok minden nap 1-et leglább.
Jobban vagyok ,mint tegnap,most parázok,hogy Martin ne legyen beteg.Ernő ma és holnap is dolgozik,így elég kemény itthon a helyzet.
Kaptam antibiotikumot,azt mondta doktor néni,mivel autoimmun beteg vagyok,muszáj a lehetséges szövődmények miatt.(aktil duo)
Lázam tegnap este óta nincs.
szia tesó!én jól vagyok!úgy tűnik ez a hülye meleg szórakozott velem.mostanság így jön ki rajtama melegfront.hányingerem van és rossz a közérzetem.
te hogy vagy?lázad van?kaptál valami gyógyszert?
Köszönöm mindenkinek!:)
Tesókám,hogy vagy?
Jajjjj, te szegény... Sajnálom. Milyen jó lenne, ha közelebb lennék hozzátok. Ha a betegséged miatt van, akkor reméljük a kicsi nem kapja meg. :-(
Jobbulást neked, vigyázz magatokra.
Na Te szegény!:(
Kidőlünk sorban?
gyógypuszi Neked,a vírusaim nélkül:)
tesó!jobbulást!elmenjek érted?majd én ápollak!:)
puszi mindenkinek,én is paff vagyok,fáj a búrám és émelygek:(
Engem oltottak h1n1 ellen,mert krónikus beteg vagyok.Valószínű az autoimmun betegségem miatt kaptam ezt a vírust is el.
Szívből remélem ,hogy Martin nem kapja el.Már csak az hiányozna.
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- Csajok! Pasik! Beszélgessünk! Bármiről!
- Zavaro-e szamodra, hogy Ukran-magyar letemre a Hoxa-n vagyok? Idegesito-e szamodra a helyes irasi hibaim?
- Egy fagyi mellett beszélgessünk .... bármiről.. ilyen nagy melegben
- Clostis babára vágyók/várók! Gyertek, beszélgessünk!