Új fogyicsapat kerestetik (beszélgetés)
Jaja,jó tanács...de szeretem...csak még semmi köze ahhoz amit akartam,de majd remélem lesz,és ezért már előre szeretem:) Hihh
"Szeretem, csinalom, mert kell!" Ez edes, de semmi koze a szeretethez! Ne azert csinalj valamit, mert kell! Tudod Kedvesem van egy mondas, vagy csinald azt, amit szeretsz, vagy szeresd meg, azt, amit csinalsz! :) jO TANACS, MI? ;)
:)
Hát,most ,úgy elég jól vagyok.Nem tudom meddig,de nem is érdekel,a lényeg hogy jó:)
Suli,kicsit sem ilyenre számítottam,de azért jó,és tetszik,és szeretem,és csinálom,mert kell :)))
Szia Droma Baba! Veled mi van? Hogy izlik a sulilet?
Sziasztok!
Szia Klariten...látom sok minden történt vekled.:) Nem vesztegeted az időt!
Jól teszed!
Pussssz
Magad uram, ha zurad nincsen! :) Puszi!
Neked is puszi, igyekszem vigyazni magamra!
Biztos őt is elzavarta a zura! :-)))
Na, megyek, mert kezdenek megőrülni!
Egy óra múlva itt vagyok! :-DDDD
Megyek lányok:(((((Később lehet visszanézek,ha szabad lesz a gép.Klariten ha te már akkor nem leszel,akkor most elköszönök.Puszi neked és vigyázz magadra!!!!!!!
A múltkor volt az oviban reform kaja bemutató. A gyerekek csinálták a kaját, mi kóstoltunk. Nagyon finomakat ettünk!!
Az elobb feltunt itt Reka, aztan ugyanolyan sebesen eltunt!
akartam volt mondani: lurkok
Ajanlottam mar, hogy kuld el pihenni! :))) A lurok agyban, aztan gyere vissza!
Elhiszem! En pedig olyan paranoid-idiota lettem :) hogy teljesen attertem a reformkajakra! A masszorom istenien fozi ezeket, es mar tobb, mint 5 eve csak ilyet eszik naluk a csalad, es megtanit ezeknek az elkeszitesere! Amiket megkostoltam nala, azok nagyon finomak voltak!
A gyogyszerbizniszrol pedig tudnek meselni! Egy volt baratom az egyik nagy gyogyszergyarnal vezeto. Eszmeletlen mi love van abban!
Csak így tovább,kemény legyél-DDDDDD Én is megyek mindjárt,fúj jön a szokásos rendrakás,mert ilyenkor mind a kettőnek elkezd fájni valamije:)))))
Én a gyógyszerbizniszről olvastam egyszer egy hasonló könyvet.Na gondolhatod,azóta nem sok gyógyszer volt bennem.Eszméletlen mik vannak.
Közben apus ellopta a gépet, de visszafoglaltam! :-))
Persze csak pár percre, mert viszem a kölköcskéket fürödni! :-)
Na igen, tudom! A kulcsszo: mozgas!
Kepzeld vettem egy konyvet a cime A leves hazudik, egyszeruen elkepeszto, hogy a multik mennyi minden "szarral" szo szerint megetetnek bennunket! Szinte barmibol barmit lehet csinalni! Laboratoriumban pl. mar elo lehet allitani csirkehust! Ez azert nem semmi!
Normális estben nálam is :))))De ha megakarom tartani ezt a súlyt,sőt még lejjebb is adnám,akkor nem ehetek többet:((
Nekem a palacsinta az turos! Es 3 a minimum adag, illetve ezek tobbszorosei! :)
Koszi, draga vagy! Igazolt tavollet? Jo lenne! :))
Hát mert 2 fajtát csinálta:))))Túróst,kakaóst.De ha többfélét csináltam volna,biztos több lecsúszott volna:)))))
Küldjél neki iogazolást, akkor hátha visszaadja a pontjaidat! :-)
Az mar picit dragabb mulatsag, de abszolut csak szervezes kerdese! ;)
Lehet, de nem jogos! Rajtam kivul allo okok miatt nem tudtam netkozelben lenni! :(
Na,jól van én is bűnöztem:(Palacsintát sütöttem az előbb és kettőt megettem-DDDDDD
Igen, csak vigye a gyerekeket is! :-DDD
Igen! Hoxa-anyus szigorúan bünteti az elkószálókat! :-))))
Apat befizethetned egy kis kiruccanasra, hogy vegre TE is lazithass!
További ajánlott fórumok: