Új fogyicsapat kerestetik (beszélgetés)
Sziasztok!!! :-)
Szabibaba! Jön a jó idő és te ágynak dőlsz??? :-)
Nálunk olyan jó labgyi a levegő!!! Igazi tavasz-illat van. Bár borús az ég.....
Mennem is kell, mert incs elég ember
de remélem, ogy jót tett az eddigi pihi is...
meg a hétvégét azt végig tudom pihikézni...
Hahó!:)
Pihenj jó sokat!! Forró fürdő, ha van párologtatód+illóolaj, párologtasd, gyógynövényestea, meleg ágyikó...
Dolgoznod kéne menni?
Álohá
felkeltem
a fülem, mintha be lenne dugulva
sós meleget is kapott, infrát is
meg még fog is....
anci, elim jobban?
Hello!:)
Most néztem, hogy én elfelejtettem neked válaszolni az üzidre, amit hmm.. nem tegnap írtál!:S
Neeeee haragudj!!
De rám nem is lehet, ugye?:))
Sziasztok!!!!!
Minden kis és nagy betegnek jobbulást:))))))))Holnap megyünk Pestre,már alig várom.De csak megyünk meg jövünk,úgyhogy most telálkákra nem lesz idő.A Hungexpo-ra megyünk....
Hello csajok!:)
Anci, jobbulást a csajoknak!!
Szabika neked is!
szegénykém :((((
jobbulást, gyógypuszit!
hobitkám nagyon köszönöm!!!!
tündérke vagy :))))
Köszönöm!!! :-)))
A jó időről még annyit, hogy minket hétfő reggelre betemetett a hó. Anyukámék Cserkeszőlőn voltak "nyaralni" négy napig és azt mondta olyan jó idő volt, hogy a kinti medencében tudtak fürdeni....
Én bentről figyeltem az utcán rohangászó embereket!:))
Nem is emlékszem, hogy gratuláltam-e már neked a főnökasszonyság kinevezésedhez?:) Ha nem, akkor naaaaaaagy gratula!!
Hellooo!:)
Nemmondod?? Nekem reggel, délelőtt fehérváron is befagyott a pics...:) Monnnnyuk erőlködött s nap. Erre itthon délután szó szerint hóvihar fogadott!
Hát lányok itt olyan fasza idő volt,hogy elbicajoztam a lányokkal a barátnőmékhez és spontán bográcsoztunk is egy jót:))
Amúgy sziasztok-DDDDDDDD
hat igen :((
most mar csak 1-2 forum maradt....
Aha...most van itt épp akkora hóvihar, hogy fél perc alatt betemetett mindent! Alig látni valamit!!:O
És tudod, hogy én ennek örülök!:) Na de azért mostmár jöhetne az a jóidő!
Hát még nekem:((
Én már csak ide jövök, ha van valaki, meg a chatszobába mentem hozzád+Futrihoz(mert Betti is eltűnt)!
De mostmár...
Sziasztok! :-))
Hétvégére jön a meleg! Legalábbis ajánlom az időjósoknak, hogy igazat mondjanak!!!!!
Én Futrinkával csak 1-2-szer beszéltem, de a naplóját rendszeresen olvastam. Nagyon tetszett a stílusa.... Ismét örülök neki, hogy én nem bóklászom más fórumokba! Itt tuti aranyos emberkék vannak! :-)))
Szabina! Nagyon jól nézel ki!!!
halihó :)
már most hiányzik :(((