Új abortuszvita kibontakozóban... Hallottál róla? (beszélgetés)
ezekben igazad van teljesen
de pl most feküdtem kórházba és bevallom az abortuszra váró lányok nem úgy néztek ki mint akik anyagi gondokkal küzdenének
persze mondom, hogy azzal egyet értek
csak jelezném, hogy van ilyen is
Ha ez felmerült a T. Házban, akkor a következő javaslatokat küldeném el nekik:
- komolyabb, összetettem szexuális felvilágositás megkezdése, már az általános iskolában. egyáltalán a lányok tudják, hogy mit jelent a peteérés, hogy lehet teherbe esni (nagyon sokan ezt sem tudják)
- a tévéből és a internet bizonyos részeiről likvidálni a kurvákat, a szexet, a magamutogatást meg az összes többi szar, szexuálisan izgató tartalmat
- a 18 éven aluliaknak ingyen osztogatni az óvszert, a fogigátlót (ha már végképp nem birnak magukkal)
- a szociálisan rászorulók kaphassanak kedvezményt a gyógyszerből
- megértetni az emberekkel, hogy a szex nem bűn, és felelősségteljesen szexuálni, szeretkezni
Na és melyik pont kivitelezhető?? na ugye, hogy egyik sem. Nem értek egyet az abortusszal, de vannak esetek, amikor indokolt. (erőszak, betegség, vagy tényleg a nem kivánt terhesség - vannak olyan nők, akik ránéznek egy fa..ra és már terhesek lesznek.
Ezzel nem mennek semmire sem, csak az, hogy megszületik egy csomó nem kivánt gyermek, akiket beadnak a Zaciba (árvaház), akiket az államnak kell eltartani, akik méltatlan körülmények között fognak élni.
Ne felejtsük el, hogy vannak nagyon szegény emberek, akiknek komoly gondot okoz megvenni egy kg kenyeret, nem hogy egy csomag óvszert. Nekik nincs joguk a szexhez? Akkor eljutunk ahhoz a kérdéshez: Aki nem dolgozik, ne is szexeljék...
Ez az abortuszos kérdés több sebből vérzik, nem átgondolt. Sokkal többet kellene forditani a prevencióra. Felba..tam az agyam most kicsit.
Nem azt jelenti, hogy tilos az abortusz.
Csak lehet úgy is értelmezni.
Van erről egy Alkotmánybírósági Határozat, ott ki van fejtve, hogy ütközik a magzat élethez való joga, az anya önrendelkezési jogával.
A baj csak az, hogyha szétkergetik az AB-t, akkor megsemmisülnek a határozataik is: abortusz engedélyezése, halálbüntetés eltörlése, passzív eutanázia engedélyezése... Hogy csak az összetettebb kérdéseket említsem, nem beszélve azon fogalmakról, mint jogbiztonság, normavilágosság stb. stb. stb.
mit ne mondjak engem is.
Akkor 2 lehetőség marad: no sex vagy az ország elhagyása
Egyik se tetszik:/
áh..nehogy bevedd már az imázst.
:)
hát ezt nem hallottam. viszont ha mondjuk annyiban módosul hogy az anya védelmében és/vagy súlyos rendellenesség megállapítása esetén engedélyeznék csak akkor támogatom.. (asszem pl Angliában így van de nem vagyok benne tuti biztos)
A megelőzésre fektetnék nagyobb hangsúlyt nem a megszakításra.. a fejekben kéne rendet tenni.
(bocsi ha kicsit nyers voltam)
majd akkor kitesszük a tisztelt ház lakásainak ajtajába a nem kívánt, de nem elvetethetett babákat.
neveljék fel ők...
További ajánlott fórumok:
- A föld nemsokára belemegy a null síkba. Hallottál róla?
- Edita Sipeky: A fogyás magasiskolája - Olvastad? Hallottál róla?
- HAARP, CHEMTRAILS...hallottál már róla?
- Vízérsugárzás. Hallottál róla? Hiszel benne? Védekezel ellene?
- Hallottál már a tantráról? Mit tudsz róla?
- Hallottál már róla, hogy a baba első mozgását figyelembe véve meg lehet saccolni a szülés időpontját?