"Ugyanaz a bugyi marad örökre." (beszélgetés)
nem vagy tolakodó:) kérdezni bármit lehet,nagylány vagyok,legfeljebb nem válaszolok.
anyukám,és a barátnőm meg a tesóm..és a páromé a többi vendég..
Azért tudod, van az a pénzmennyiség, amiért "korpás lesz az ember feje"! :))
Könnyű úgy keménykedni, ha nincsen tétje a dolognak! :))
Ilyenkor mindig a "Bodrogi vicce" jut eszembe. (Tőle hallottam először)
Biztos ismered.
(Ha nem leírom)
Hát nálunkfele így is van.. mindenki elmegy mindenki esküvőjére... gondolok most itt a rokonokra, közeli barátokra, osztálytársakra.. Nekünk is 180 személy volt az esküvőnkön: megkezdve vőfélyek, násznagyok, templomban esküvő, előtte polgári, virágok kiskosárból, mikor mentem be a templomba,, feldíszítve ház, templom, vendéglő, galambok, mikor kijöttünk, útelkötések, hogy a lányt ne vigyék ki a faluból, versikét mondott öreg néni és meghintette az utat virágokkal, hogy az életben mindig ilyen ösvényen járjunk, kórus énekelt a templomban, a vendéglőben a zenekaron kívül a barátaim egy keresztény zenekarral, nyitótánc: angolkeringő, menyasszonyi tánc, menyasszonylopás, vőlegénylopás, vicces próbák, menyasszonyi torta, pezsgő... szóval felénk ez csak így megy, az a fura, akinek nincs ilyen esküvője.
Tudom, hogy ez nem lesz meg nekem mégegyszer, de én akkor is férj mellett akarok majd gyerekeket, szóval az embernek egy férj nemcsak azért kell hogy nagy dínóm-dánom legyen...
A példa mutatja,mily keveset tudok:-(
Amit írtál, elvben nagyon szépnek tünik nekem is.
Én is szerettem mindíg meghódítani a párom, bár ezt nem azért,mert nincs papir, hanem, hogy érezze milyen fontos nekem.
Nekem is jól esne ,ha dédelgetnének,stb.Sajna ezt nem sokan értik,hogyha egy ffi romantikára,símogatásra vágyik.
Többnyire férfiatlannak tartják.Pedig szerintem a ffiasságot máshol kell megmutatni.
A gyengédség nekünk is jóleshet:-)
Szóval csak válás lesz a vége...Csak megtörtént az, ami ellen annyira tiltakoztál, hogy talán mégsem megy el odáig a férjed... Sajnállak, kedves micimaci, de még nagyon fiatal vagy, remélem túl tudsz lépni ezen, különösebb lelki sérülés nélkül.
Legközelebb gondolkodj el azon -- még ha vallásos vagy, akkor is -- hogy lakva ismeri meg a másikat az ember. Tudod, ha egy fedél alá költözik az ember lánya a választottjával, akkor derül ki, hogy a másik esetleg dührohamot kap, ha elsóztad a levest, ha nem értél idejében haza, vagy a fogkrémes tubust nem alul nyomod meg, hanem felül.
A szerelem pedig nem 2-3 évig tart. A lila köd talán igen, de a szeretet, aminek ez alatt a lilaködös periódusban raktad le az alapjait, talán eltarthat az életed végéig.
nem csinálnék bohócot magamból csak azért,mert valaki állja a költségeket.(és a bohóc nem az,hogy fehérruha,meg a külsőségek,hanem az,hogy úgy érezném,én vagyok bohóc a díszletek közt)
ha mégis házasságra adnám a fejem valamikor,akkor megkérném a páromat,hogy valami világvégi helyen leygen,és a számunkra legfontosabb 8-10 emberrel.)
Bödöcs Tibi is azt mondta előtte, hogy egyetlen kikötése van, hogy NÁLA NEM LESZ VONATOZÁS!
Aztán - mint mondta - "Visszanéztem a videót, aztán mit látok? ÉN VOLTAM A MOZDONY!!!! :)))
Szabad a pálya! :)
Szerencsére eljutottunk már oda, hogy mindenki maga döntheti el, hogy miként akar házasságot kötni és/vagy megesküdni. :)
(Persze azért azok a "mocskos anyagiak" sem mellékesek)
Nem hiszem, hogy akadna olyan nő - DE AZÉRT BÁTRAN JELENTKEZZEN - aki, ha véletlenül kisorsolnák egy szerencsejátékban győztesként és az lenne a nyereménye, hogy a TV, Rádió, vagy valamelyik média állná a teljes összegét az esküvőnek, lakodalomnak, és az összes hacacárénak - kerüljön az bármennyibe - ő azt mondaná, hogy nem kell a habos-babos fehér, nem kell a násznép, nem kell semmi, csak a 2 tanu és az anyakönyvvezető és a pap.
NOS VAN ITT OLYAN NŐ?
:D te mindent tudsz???
..nem hagyott el..én szakítottam,de még ez sem fontos,hanem a házassághoz hozzáállás volt a lényeg,arról írtam
Nem kell rongyrázás, nem kell vendégsereg, nem kell milliós buli. Nekem elég a két tanú meg mi, az anyakönyvvezető és a pap...
Nem a rongyrázás a lényeg.
Ezt a 2-3 évet el ne hidd senkinek!
Attól, hogy a tudósok mit állítanak, a szerelem még tarthat sokkal tovább is!
Szerencsére! :))
Én azt mondtam, h azt soha nem fogom megbocsájtani, hogy valaki megüssön, vagy megcsaljon. Hát az egyik megtörtént. S így most látván, érezvén, talán a megcsalást is jobban el lehet fogadni, minthogy agresszíven bánjon veled a párod. De a mi esetünk kivétel, hiszen, hány házasságban van beteg ember, aki nem tudja kontrollálni magát???
Attól még vannak normális házasságok, ahol tisztelik egymást az emberek, hiszen tudjuk, hogy a szerelem, 2-3 évig tart: ezt írják a tudósok, s lássuk csak be, hogy 2-3 évente nem cserélgethetjük a párunkat.
Tudod jól, hogy én egy kicsit többet tudok az előzményekről, de nem leszek indiszkrét. Ezt ígérhetem.
Azt viszont te is tudod, hogy az elsietés sajnos - tetszik-nem tetszik - kizárólag a te hibád volt. Igaz vannak "enyhítő körülmények" de a döntés mégiscsak a tiéd volt. Emlékszel?
Az esetet fogjad fel úgy, hogy ez volt a tanulópénz, amit keményen megfizettél.
Legközelebb biztosan sokkal körültekintőbb leszel.
Sok sikert hozzá!!
További ajánlott fórumok:
- Írj egy országot, egy várost, fiú és lánynevet, növényt és egy tárgyat ugyanazzal a kezdőbetűvel!
- Vajon mi lesz, ha örökre egyedül maradok?
- Ismertek olyat, aki huszonévesen válogatott a pasikból, jobbat akart mindig. Majd örökre egyedül maradt?
- Melyik szigetre költöznél el a legszívesebben?ott maradnál örökre is?
- Hogyan tudtad félre tenni a múltat és ugyanazon emberrel a jelenbe maradni?
- Februárban lejár a bankkártyám, ha újat küldenek attól a nemzetközi számlaszámom az IBAN és a SWIFT kódom ugyanaz marad?