Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Úgy néz ki, megyek vissza a pszichiátriára fórum

Úgy néz ki, megyek vissza a pszichiátriára (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

aug. 29. 07:39
Miért?
11. ~ Luna ~ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 28. 15:43
Már hazamentél? Hogy vagy most?
10. Regin_a (válaszként erre: 9. - Alinka01)
aug. 11. 20:45

Nyírőben történt az év elején,"

Felmondás helyett egyszerre elkezdték volna ütlegelni az igazgatót, önként lemondott volna :)

9. alinka01 (válaszként erre: 5. - K-né Zsóka)
aug. 11. 20:15

Lehet, hogy a fórumnyitónak mindkét szakemberre szüksége van, de ne keverjük már a pszichológust és a pszichiátert! A pszichológus nem orvos, hanem bölcsész végzettségű, ezért nem írhat fel gyógyszereket! Beszélgetéssel, mentális támogatással segít, ami egyes esetekben jól kiegészíti a pszichiáter által előírt orvosi terápiát. Úgy tűnik, neked pszichiáter segített, nem pszichológus, mivel orvost említesz.

Egyébként pszichiátriai magánrendelés, úgy tudom, jóval kevesebb van, mint ahány pszichológus dolgozik magánban.

Az meg, ami a Nyírőben történt az év elején, nem segíti az állami ellátásba vetett bizalmat, de remélhetőleg már rendeződött ott a helyzet.

8. K-né Zsóka (válaszként erre: 7. - Xochipilly)
aug. 10. 21:15
Állami ellátásban nagyon jó szakemberhez kerültem. Sajnos az idén nyugdíjba ment, de fantasztikus orvos és ember.
7. xochipilly (válaszként erre: 6. - _Berry_)
aug. 10. 20:30
Ha az állami ellátásra kényszerül, ott jó szakember van a legkevesebb (tapasztalat).
6. _Berry_ (válaszként erre: 5. - K-né Zsóka)
aug. 10. 15:01
Jó szakemberrel igen, de gondolom nem válogathat és ha nem azt kap, akkor nehéz ebből kikerülni.
aug. 10. 13:22
Kell egy jó pszichológus és nagyon kellesz te is hozzá. Az nem elég, hogy úgymond "odadobod" magad az orvosoknak, hogy tessék, itt vagyok javítsatok meg. Csak ideig-óráig fog menni. De egy jó szakemberrel szembe tudsz nézni a félelmeiddel, a szorongással és le is tudod győzni. Sok sikert kívánok hozzá!
aug. 10. 09:28
Köszönöm!
aug. 10. 09:02
Javulást!
aug. 10. 08:48
Gyógyulj meg!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook