Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Úgy néz ki hogy az autoimmun betegség kezdeti fázisában... fórum

Úgy néz ki hogy az autoimmun betegség kezdeti fázisában... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2 3 4 5 6
febr. 27. 20:58
Mire kell figyelnem? A stresszre, a méreganyagokra, és a gyulladásra! A stresszt ki kell vezetnem (bárhova rakódtak), méregtelenítenem kell, így a gyulladások is megszűnnek! Stressz, mérgek és gyulladások hiányában pedig a legalattomosabb betegségek!
dec. 26. 23:11

Egyetértek. Próbálom is megragadni. De előtte mindig fennforgás van.

Neked is szép ünnepeket.

dec. 26. 22:54

A csendhez legközelebbi sugallat a helyes, ami a szívedből jön.

A zakatoló kalkulálás még az elme.

🎄

dec. 24. 08:04
Próbálkozom ezzel is: mert eddig intuitív éltem és azt hittem, hogy az első gondolat, benyomás az igaz. De akkor lehet, hogy az pont az téveszt neg? Úgy kéne uralnom a gondolatot, hogy megvizsgálom és akár felülírom ezt az elsőnek érkezőt?
dec. 24. 07:53
Megpróbálom.
dec. 24. 07:52
Amúgy is egy dologra tudok egyszerre figyelni.
dec. 24. 07:50

Persze, van az a helyzet, hogy bevállalnám.

Gratula és kitartást.

dec. 24. 05:24

Az imbolygás-szédülés még megvan, de mintha jobb lenne! (kopp-kopp)

De az eleje durva volt!

Bevállalnád? 🥃

14. napban (2 hét) vagyok! 👍

dec. 24. 05:20

Úgy iszom már mint az üdítőt! 🥃 Persze pipettával! 🙂

Mozgékonyabb vagyok, a gyulladás lemegyeget, csak a szemem...! 🙄

dec. 24. 05:18
Háborúban és békében is kell a (lélek)jelenlét.
dec. 24. 05:17

"magas szintű összpontosítást"

Ez stimmel, de csak egy dologra figyelve. Ez is a jelenbe visz.

A multitasking szétszór!

dec. 24. 05:15
Az egész életemben úgy ámblokk.
dec. 24. 05:15

"Nem gondolom, hogy kitolnám vele az életet vagy gyökeresen megváltoznék, de talán magammal még kibékülhetek."

De talán még az is lehet. Jelenben kell lenni, aztán idővel ráérzel a szabadságára.

dec. 24. 05:13
Minden pillanatban felül tudod írni, de ehhez tudatosság kell hogy rájöjj, hogy nem téged rángatnak a gondolataid, hanem te vagy az Úr a házban!
dec. 23. 21:50
Mondjuk egy váratlan helyzetnél, de akár ideveszem egy betegség traumájánál való lélekjelenlétet is. Erre gondoltam.
dec. 23. 21:47

Ja, így érted a lélekjekenlétet.

Hu én kicsit mást értettem alatta: magas szintű összpontosítást, azonnali feladatmegoldást, adrenalint.

dec. 23. 21:45

"Hát én is kétségbe tudok esni, vannak olyan helyzetek, de tény hogy más meg beleőrülne, belehalna."

A munkádban van ez a készenléti állapot?

dec. 23. 21:37
Nagyon szeretném megtanulni. Nem gondolom, hogy kitolnám vele az életet vagy gyökeresen megváltoznék, de talán magammal még kibékülhetek.
dec. 23. 21:34
Arra, hogy mikor jöttél rá először, hogy a mintát felül lehet írni tudatosan/odafigyeléssel. Vagy egyszer csak valamire véletlenül nem a megszokott mód reagáltál?
dec. 23. 21:11

Hát én is kétségbe tudok esni, vannak olyan helyzetek, de tény hogy más meg beleőrülne, belehalna.

A lélekjelenlét azt jelenti hogy jelen van a lelkem, a pillanatban élek, ott több a bizalom, a szabadság, kevesebb a félelem és a kétség.

dec. 23. 21:09

"Itt most a mintázatra gondolsz, neveltetésre? Annak levetkőzhetetlenségére?"

Igen az is, főként az, meg személyes munka, igen tudatosság, jelenlét.

dec. 23. 21:08

Nem azért írtam hogy hagyjuk, hanem hogy nem 2 perc.

Amúgy mire vagy kíváncsi?

dec. 23. 21:07

"Értem. Nekem a szédülés teljesen banális dolog miatt volt: hirtelen hátra-oldalra fejmozdulattól.(vagyis ez nálam nem autoimmun)"

Kiderült hogy micsoda?

dec. 23. 06:44
A pozitív hozzáállásod fontos. Meg hogy nem esel kétségbe, van lélekjelenléted.
dec. 23. 06:35

Itt most a mintázatra gondolsz, neveltetésre? Annak levetkőzhetetlenségére?

Figyelj, ha gond neked, nem eröltetem ezt a tudatosságos témát. Úgyse igazán megy nekem, lehúzni az energiádat meg nem célom.

dec. 23. 06:28
Rendben.
dec. 23. 06:23
Igen, szoktam telítődni.
dec. 23. 06:22

Értem. Nekem a szedülés teljesen banális dolog miatt volt: hirtelen hátra-oldalra fejmozdulattól.(vagyis ez nalam nem autoimmun)

Viszont a bélgyulladásomnak tényleg voltak jelei, egy ideje már nem emésztettem normálisan. Meg pár éve is b.szakodott már, de akkor rendeződni látszott...

dec. 22. 23:23
És végső soron csak Te oldhatod fel magad minden alól: ez a szabadság!
dec. 22. 23:21

A felelősség abból a szempontból a tied, hogy először téged kötöznek meg, aztán magadat kötözöd meg.

Ezt kell felszámolni!

1 2 3 4 5 6

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook