Úgy néz ki hogy az autoimmun betegség kezdeti fázisában... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Egyetértek. Próbálom is megragadni. De előtte mindig fennforgás van.
Neked is szép ünnepeket.
A csendhez legközelebbi sugallat a helyes, ami a szívedből jön.
A zakatoló kalkulálás még az elme.
🎄
Persze, van az a helyzet, hogy bevállalnám.
Gratula és kitartást.
Az imbolygás-szédülés még megvan, de mintha jobb lenne! (kopp-kopp)
De az eleje durva volt!
Bevállalnád? 🥃
14. napban (2 hét) vagyok! 👍
Úgy iszom már mint az üdítőt! 🥃 Persze pipettával! 🙂
Mozgékonyabb vagyok, a gyulladás lemegyeget, csak a szemem...! 🙄
"magas szintű összpontosítást"
Ez stimmel, de csak egy dologra figyelve. Ez is a jelenbe visz.
A multitasking szétszór!
"Nem gondolom, hogy kitolnám vele az életet vagy gyökeresen megváltoznék, de talán magammal még kibékülhetek."
De talán még az is lehet. Jelenben kell lenni, aztán idővel ráérzel a szabadságára.
Ja, így érted a lélekjekenlétet.
Hu én kicsit mást értettem alatta: magas szintű összpontosítást, azonnali feladatmegoldást, adrenalint.
"Hát én is kétségbe tudok esni, vannak olyan helyzetek, de tény hogy más meg beleőrülne, belehalna."
A munkádban van ez a készenléti állapot?
Hát én is kétségbe tudok esni, vannak olyan helyzetek, de tény hogy más meg beleőrülne, belehalna.
A lélekjelenlét azt jelenti hogy jelen van a lelkem, a pillanatban élek, ott több a bizalom, a szabadság, kevesebb a félelem és a kétség.
"Itt most a mintázatra gondolsz, neveltetésre? Annak levetkőzhetetlenségére?"
Igen az is, főként az, meg személyes munka, igen tudatosság, jelenlét.
Nem azért írtam hogy hagyjuk, hanem hogy nem 2 perc.
Amúgy mire vagy kíváncsi?
"Értem. Nekem a szédülés teljesen banális dolog miatt volt: hirtelen hátra-oldalra fejmozdulattól.(vagyis ez nálam nem autoimmun)"
Kiderült hogy micsoda?
Itt most a mintázatra gondolsz, neveltetésre? Annak levetkőzhetetlenségére?
Figyelj, ha gond neked, nem eröltetem ezt a tudatosságos témát. Úgyse igazán megy nekem, lehúzni az energiádat meg nem célom.
Értem. Nekem a szedülés teljesen banális dolog miatt volt: hirtelen hátra-oldalra fejmozdulattól.(vagyis ez nalam nem autoimmun)
Viszont a bélgyulladásomnak tényleg voltak jelei, egy ideje már nem emésztettem normálisan. Meg pár éve is b.szakodott már, de akkor rendeződni látszott...
A felelősség abból a szempontból a tied, hogy először téged kötöznek meg, aztán magadat kötözöd meg.
Ezt kell felszámolni!