Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Uborkabólé recept

Uborkabólé recept

Az Uborkabólé hozzávalói:
1 nagy zöld uborka
10 dkg porcukor
1 citrom reszelt héja
1 liter fehér bor


Az Uborkabólé elkészítési módja:
Az uborkát meghámozuk,vigyázunk hogy ne legyen keserű.Vékony szeletekre vágjuk.Mély üvegtálba teszük,rászorjuk a porcukrot,citrom reszelt héját 1/2 órát állni hagyjuk.Leöntjük egy üveg fehér borral és fogyasztásig hidegre allitjuk .Fogyasztás ellőtt leszűrjük és hozzáadunk 1-2 üveg hideg szódavizet.

Enyhén fanyar izű és igen frissitő nyári ital, a másnapos gyomor kitűnő gyógyszere.

Kategória: Italok, koktélok receptjei

A receptet beküldte: , 2008. júl. 25. 19:47

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook