Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Tüllem rottyantott padlizsánkrém recept

Tüllem rottyantott padlizsánkrém recept

A Tüllem rottyantott padlizsánkrém hozzávalói:
1 kg padlizsán
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 evőkanál "Fűszerkeverék házilag"
0,5 dl olívaolaj



A Tüllem rottyantott padlizsánkrém elkészítési módja:
A padlizsánt 220 fokos sütőben 30 perc alatt megsütöm. Tálba rakva, lefedve kihűtöm, majd lehúzom a héját. A többi hozzávalóval turmixgépben/késes aprítóban krémesítem. Ha nincs ilyen gép, krumplinyomó is megteszi.
Pirítóssal, paradicsommal finom reggeli.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei

A receptet beküldte: , szept. 15. 21:55

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook