Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Túl zárkózott vagyok és önbizalomhiányos, ezért lelépett? fórum

Túl zárkózott vagyok és önbizalomhiányos, ezért lelépett? (beszélgetős fórum)


27. Mezei Virág (válaszként erre: 24. - Hornyak23)
2019. júl. 16. 14:01

+

Senkinek nem vagy a tulajdona! Mi az, hogy nem engedett sehova a volt barátod? Az ilyen embertől gyorsan meg kell szabadulni. Egy párkapcsolatban az emberek egyenrangúak, és nem egyik a másik alárendeltje. :((

26. 0adc8842b1 (válaszként erre: 24. - Hornyak23)
2019. júl. 16. 13:47
Volt egy barátod, sehova sem engedett. Ez meg el van csúszva a munkával. Nem csak egy indok az undoktól? "...nekem sem lenne kedvem pátyolgatni egy önbizalom hiányos lányt.." Ha ezt írod magadról, beismered, hogy neki van igaza, felér egy kis öngyilkossággal. Nehogy magadat hibáztasd! Legalább a kollégáiddal menj el valahova, nincs közös program semmi? Az jut eszembe, hogy valahol beszélgetsz valakivel, valakikkel és valamiért lehurrognak, vagy butaságot mondtál. Azóta nem mersz megszólalni. Neked radikális kezelés kell. Lesz újabb barát azzal is így fogsz járni. Ejnye, ejnye. E pasidat meg ott kellene hagyni, ő már így fogad el és azzal a tudattal nem biztos hogy téged akar.
25. Mezei Virág (válaszként erre: 24. - Hornyak23)
2019. júl. 16. 12:17

Egyél gyakorlásként az utcán pl. Egyél tükör előtt.

Vissza kellene szoknod a társaságba! 6 fő az nem is sok, azt gondoltam, sokkal több! ;)

Ha mégis maradtok, változtass sürgősen a viselkedéseden, a saját érdekedben. Ha ez a férfi melletted marad, ne szalaszd el ezt a lehetőséget!!! Sok szerencsét kívánok neked! 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

2019. júl. 16. 11:42
A munkám során nincs probléma, mármint az ellátottaimmal nem. Demensekkel foglalkozom. A kollégák szoktak piszkálni, hogy nem beszélgetek velük. Nagyon rosszul érzem magam azóta is. Akkor nem tűnt ennyire gáznak de most már belatom, hogy nagyon hülyén viselkedtem és teljesen érthető ha nem akar tőlem semmit. Azt mondta amikor haza hozott, hogy ha tud bármiben segíteni ezzel kapcsolatban segít, de már be látom, hogy nekem sem lenne kedvem pátyolgatni egy önbizalom hiányos lányt lassan 30 évesen. Nem érzem jól magam és nem tudom mi a forrás. Igaz azóta beszéltünk és mivel a hétvégét együtt töltöttük el van csúszva a munkával állítólag azért nem keresett tegnap estig mert egész nap dolgoztak ma reggel már ébredés után írt nekem. Volt egy barátom aki sehova sem engedett senkivel nem beszélgettem mert balhezott és mindig leszólt engem azóta vagyok ilyen. Régen semmilyen társaságban nem éreztem magam feszülten. Ez a kaja dolog is furcsa mert 47 kg vagyok, tehát nem azért nem eszek mert félek, hogy elhízok hanem mert zavarban érzem magam ha mások előtt eszek. Mármint a pasi előtt már nem de idegenek előtt nem ment és voltak náluk vagy 6an.
23. 570b03dd18 (válaszként erre: 10. - Hornyak23)
2019. júl. 16. 08:37
Nem kell hozzá ragaszkodni. Hidd el, lesz olyan aki megért és inkább segít ahelyett, hogy továbbállna.
2019. júl. 16. 08:34
12. és 13. nak is teljesen igaza van. Viszont ha a srácnak akkora a társasága, és a társaság azt látta, hogy te vagy a "kakukktojás", pillanatok alatt a társaság lebeszéli a srácot rólad. Ha rosszul esik, ha nem, el kell fogadnod. Azt mondják a srácnak, "..tudod ki kínlódjon ezzel a lánnyal"...és máris nem érdekli mi van veled. Ne keresd, keress más valakit, mert csak még jobban meg leszel sértve, bántva. Ugyanakkor a srác annyiban hibás, vagy sem hogy nem áll ki érted, de ez tudható annak, hogy vannak még lányok, sőt ha talál az törli a "te énedet" Ne kínlódj vele.
21. Scherlock (válaszként erre: 10. - Hornyak23)
2019. júl. 15. 23:32

Kérlek! Ezt úgy is ki lehet forgatni, hogy: Ha számított volna Neked, akkor beszélgetsz a Családjával.


Na így hogy hangzik?

20. Scherlock (válaszként erre: 6. - Hornyak23)
2019. júl. 15. 23:31

Nézd! Te leírtad Magad, mit vársz?

Egy hónap nem a világ.


Számítani fog ez 5 év múlva?

19. Ágio8405 (válaszként erre: 17. - Hornyak23)
2019. júl. 15. 23:07
De mi okozta ezt? Valami tuti volt, csak úgy nem változik ennyit valaki.
18. Amaunet (válaszként erre: 17. - Hornyak23)
2019. júl. 15. 22:57

A többi fórumodból kiderült, hogy olyan pályán vagy, ahol emberekkel kell foglalkoznod. Ha bezárkózol és nem mutatod ki az empátiádat, akkor hogyan?

Próbáld meg kibogozni, hogy mi vezetett el a bezárkózásig! Hallgass meg egy-két pszichológus előadást (+Popper Péter, Bagdy Emőke).

Igyekezz "átállni" a másik oldalra, hogy újra megtaláld magad!

[link]


Más:

Gondold csak el, mekkora sértés volt a barátod családja felé, hogy vendégként még csak az asztalukhoz sem ültél le velük!

Ha ő így viselkedne a te szüleidnél, mi lenne a véleményed? Te nem vennéd sértésnek?

2019. júl. 15. 21:37
Én nem voltam mindig ilyen. 3 4 éve nagy baráti társaságom volt nekem is, mindig a társaság középpontjában voltam. Viszont azóta megváltoztam, be zárkóztam. Nem nyitok új emberek felé és ez probléma a munkahelyemen is.
16. lapbarna (válaszként erre: 1. - Hornyak23)
2019. júl. 15. 20:13

Azt nem értem, hogy két ennyire különböző ember hogyan jön össze?

Másrészt efy kapcsolatban mindkét fél alakítja a másikat. Te lehetsz nyitottabb, ő meg kicsit visszább vehet a programokból.

15. vivo44 (válaszként erre: 12. - R.Eszter)
2019. júl. 15. 19:45

Hiszen leírta Hornyák23, hogy a hiba benne van.

Miért is kellene hibást keresni?

A fórumnyitó nem hibást keres, hanem megoldást.

Vagy te ha elmész vendégségbe beülsz a sarokba és várod, hogy a herceg (pasi) keresse a kegyeidet, vagy bárki más családtag?

Mint ha félreértelmezted volna amit a fórumnyitó kért, kérdezett.

14. Mezei Virág (válaszként erre: 1. - Hornyak23)
2019. júl. 15. 19:44

Nagyon gáz volt a viselkedésed! Nem csodálkozom, ha nem akar veled többé találkozni.


A túl nagy családot, a túl sok barátot én sem csíptem, és valaha le is léptem. ;) Nem nekem való az ilyen.

Szerintem neked sem...

13. df1e1c376c (válaszként erre: 12. - R.Eszter)
2019. júl. 15. 19:32

Szerintem nem hiba, ha egy 29 eves srac nem egy dedost akar nevelgetni kapcsolat cimszo alatt.

Az meg egyenesen bunkosag, hogy ott van vendegsegben, es meg csak oda sem ul az ebedhez.

2019. júl. 15. 18:06

Azért a srácnak is kellene valamit tenni, hiszen ő a megszokott közegében van, összeszokott emberek között, neked pedig egy teljesen új helyzetbe kellene beilleszkedned.

Ez még egy cserfes, könnyed, felszínesebb típusú nőnek sem megy egyszerűen.

Szóval én is azt gondolom, hogy ha ilyen könnyen túllép rajtad, akkor ne sajnáld.

11. vivo44 (válaszként erre: 1. - Hornyak23)
2019. júl. 15. 16:48

Szia.

Egy ilyen kapcsolatban mindíg alsóbbrendű leszel, ami nem egészséges. Ha pedig ideig óráig erőt veszel magadon és eljátszod, hogy milyen nyitott vagy a világra, másokra, akkor az előbb vagy utóbb kiderül, hogy csak egy szerep. Önmagad nem tudod sokáig palástolni.

Programok, koncertek, ismerkedés, bátorság! Előbb magadban tegyél rendet, semmiképpen sem erőltetve.

Lehet közben megtalálod azt a pasit, férfit, aki olyannak fogad el az első perctől, amilyen vagy.

Sok sikert neked!

10. hornyak23 (válaszként erre: 9. - Ágio8405)
2019. júl. 15. 16:42
Sajnos tegnap óta nem is írt nekem, úgyhogy annyira nem érdekelhettem ha emiatt így lepattintott. Oké be zárkóztam a családjával tegnap nem is beszéltem de ha tényleg számítottam volna szerintem nem adja fel ilyen hamar, és törődik bele..
9. Ágio8405 (válaszként erre: 6. - Hornyak23)
2019. júl. 15. 16:12
az hogy tudod mi a "gond" veled már fél siker. Sajnos ebböl a megfogalmazásból is ez sugárzik hogy nincs önbizalmad de ebbe nem kéne bele törödni. Miért kéne igy lennie amikor tehetsz ellene és ráadásul azt mondod amugy ugy gondolod lehetne esélyetek. ülj le vele beszélni, hogy segitsen, fokozatosan kicsit lassitva legyenek a dolgok, probáljon megérteni. és kezdj el magadon dolgozni, ha tetszel neki türelmes lesz és segit. önbizalom épitéseben ö tudna a leggyorsabban segiteni. ne hagyd ennyiben mert ez igy tényleg butság és nem jó hogy ilyen vagy. Meg tudsz változni nyugi, hajrá.
2019. júl. 15. 15:48
Nem hiszem, hogy egy pohár ital tartósan megszüntetné a problémát. Inkább az önfejlesztő csoport tréning, ahol a közösségben megszólalni, elmondani valamit, egyszerűen megtanulni fesztelenül viselkedni... gyakorolni kell.
2019. júl. 15. 14:35
Hiába írtam neki este, azóta sem reagált. 😔
6. hornyak23 (válaszként erre: 5. - 0adc8842b1)
2019. júl. 15. 14:02
Igen teljesen igaz amit írtam én is úgy gondolom jogosan nem keres és valahol érthető, hogy nem ilyen lányra vágyik magam mellé, hanem aki partner ebbe a társasági életébe. Az a baj az itallal ha iszok akkor addig oké de az év többi napján józanul kell ezzel megbírkóznom. A külsőmmel, alakommal semmi baj sincs. Csinosnak mondanak, megnézek a férfiak.
5. 0adc8842b1 (válaszként erre: 1. - Hornyak23)
2019. júl. 15. 13:24
Ha igaz, amit leírtál, nem kell elmondani semmit, lesír rólad. Vagy neki állsz magadat kezelni, vagy sem ez a barátod, sem más nem fog tudni segíteni. Ha sokáig nem találkoztok, persze a barátod másfelé fordul. Ha pedig valaki bejön neki,nem biztos hogy visszalép hozzád.Nincs más ismerősöd? Barátnőddel menj el cukrászdába, egy étterembe és beszélgessetek. Bátrabban mond el, mit érzel, és hogy érzed magad a bőrödben. Azt hogy nem eszel, bűn. Talán nem izlik, talán unod őket, mind bántó lehet. Ha nem az, akkor is.Megértem a srácot. Merre vagy az országban. Mondanám, hogy nézz a tükörbe. Ha úgy látod, hogy tetszetős vagy, van mell, helyes feneked, arcod, szemed is helyes akkor igyál egy pohár mondjuk vörös bort, vagy valami kevés édeset. A gátlásoknak másképpen nem lesz vége.
4. wei wei (válaszként erre: 1. - Hornyak23)
2019. júl. 15. 13:15

Egy önbizalom-fejlesztő tréning lehet, hogy tényleg hasznos lenne, de...

Nekem úgy tűnik, nem ez a srác lesz számodra az igazi. Olyanra van szükséged, aki elfogad olyannak, amilyen vagy. Sőt tovább megyek, éppen azért szeret, amilyen vagy. Vagy esetleg támogat az önfejlesztésben, segít egy kicsit tuningolni az önbizalmadat, nem pedig mégjobban lehúz. Ez erről a srácról nem mondható el. Lehet, hogy csak egyszerűen nem ér neki annyit a kapcsolat, hogy bajlódjon vele. Ha te esetleg a kedvéért 180 fokos fordulatot vennél is, az akkor is megjátszás lenne a részedről, feszengenél, nem éreznéd jól magad, ami őt valószínűleg egyáltalán nem érdekelné. Még akkor is, ha nagyon jófej, én azt tanácsolnám, hogy keress olyat, aki téged szeret, nem pedig azt, amilyennek elképzel.

2019. júl. 15. 12:34
Elmondtad neki a problémádat? Hogy nem szándékosan viselkedsz úgy?
2. 15613ef515 (válaszként erre: 1. - Hornyak23)
2019. júl. 15. 12:28
Ne hagyd annyiban! Önbizalom-fejlesztő tréningre kellene járnod, harcolj ezért a kapcs.-ért.Én ezt tenném (eléggé kevés az önb.-am nekem is, de sajnálkozás helyett megtennék amit tudok).Hidd el sikerülhet! Hajrá!
2019. júl. 15. 11:50

Új párom van, én viszont túl zárkózott vagyok és ez szerinte hosszú távon nem fog működni. Mit tegyek?

Nagyon nagy a családja, mindig vannak náluk. Hatalmas a rokonság és a baráti társasága. Próbálnak velem beszélgetni de nem megy nekem. Egész nap nem eszek meg semmi ha náluk vagyok mert ideges vagyok. Azt hiszik a szülei, hogy nem bírom őket stb. Az előző barátom sehova nem engedett meg semmi mindig itthon ültem és nem vagyok ehhez hozzá szokva. Nagyon kedves és érzem, hogy mindent el rontottam ezzel a hülyeségemmel. Mondta h hosszú távon ez így nem fog működni, mert ez a nagy társaság hozzá tartozik és ha nem engedem megismerni magam előbb utóbb a családja sem fog érdeklődni felőlem meg ez is h nem eszek egész nap idegeskedik hogy bajom lesz elájulok. Tudom, hogy ezzel most el veszítettem őt de mit tegyek? Mondta h ha tud segít, de nem tudja mi bajom. Én nagyon önbizalom hiányos vagyok. A kinézetemmel nincs baj, csak valamiért ilyen lettem, régen nem voltam. Mióta haza hozott nem is keresett meg semmi. Gondolom kiábrándult belőlem. Egy hónapja vagyunk együtt. Sajnálom nagyon, mert igazán tetszett és úgy éreztem nagyon kedves férfival hozott össze a sors. Ezzel megint el rontottam mindent, gondolom nagyon gáz lehettem, hogy senkihez nem szóltam nem mentem ki le ülni hozzájuk ebédelni meg semmi. Vagy érhető a részéről ha emiatt dob? 23 éves vagyok ő 29.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook