Tudtad, hogy a Google+ a nickneveddel is azonosít? (tudásbázis)
Ez nekem nem érthető,nem is lesz. Olyat írok, amit bíróság előtt is vállalok.
A többit magamban gondolom.
Tudtuk, hogy a sok kütyüvel megszűnt a biztonság.
Csak eleinte nagyon szerettük/ legalábbis én /
Hát, megnéztem az adatlapomat, szavazatok és ott voltak. Kérdések, és , hogy mit választottam.Még egyidegennél megnéztem, kihozta.
Írtam moderátornak és valami olyasmit mondott, hogy a kérdésfeltevője nem nyílvénos, ha kéri. Megköszöntem.
Chrome a böngésződ?
Jobb szélen fönt van egy 3 kis csík arra rámész.
Előzmények
Böngészi adatok törlése,mindent kipipálni,és az összeset törlöd.
Ha nem akarsz semmi nyomot hagyni a gépeden,megint jobb szél 3 csík inkognitó mód,sajnos mindig mindent be kell ilyenkor írni,de így már tényelg nem jegyez meg semmit a gépet.
Kivéve,ha valaki keyloggert nem telepített a gépedre,de azt nem hiszem,mert a nem kockáztatna meg senki egy feljelentést:-)
Nem. De azt tudtam, hogy semmi nem marad titokban.
Még itt, a szavazások ban is lehet látni, ki, mire szavazott, pedig elvileg név nélküli.
asse tudom mirű van szó
de lehet jobb is :)
Ajánlom az inkognitó módot,vagy Mozillában,Explorer inprivát böngészési módját.
Akkor nem marad nyoma a böngészési adataidnak,nincsenek sütik,előzmények.
Ficánka ez már régen így van. Én is beírtam a nicknevem és igaz mivel egy név rengeteget kidob a net, de megtaláltam a hozzászólásaimat is.
Sokaknak beszélhetsz, nem érdekli őket. Fogalmuk sincs mikor és ki élhet vissza velük.
:)))
Üdv a nagyvilágban!
A napokban megdöbbenéssel taőpasztaltam, hogy beírva a nevemet a keresőbe, a profilomnál felsorolta az itteni nicknevemet is, így simán visszkereshető bárkiről bármi, amit itt leírt.
Megjegyzem, hogy a Google ilyen szolgáltatására sokáig nem jelentkeztem, annak ellenére, hogy folyamatosan kínálkozott. De amikor a blogomba felrakott képet szeuperségnek nevezett csili-vilivel látta el és azt elküldte mailben, akkor már kénytelen voltam lépni és konkrétan megnézni, hogy valójában mi is ez. Akkor láttam, hogy a kérésem nélkül bepipáltak szolgáltatásokat, így lehetett ez is, hogy a valódi nevemhez a profilban hozzárakja a teljes skáláját a ténykedésemnek.
Nem árt ha tudjátok. Ahogy a ma indított fórumokat is nézem, egy pár embernek nem ártana elgondolkodni azon, hogy amit leír, bárki, bármikor olvashatja.
További ajánlott fórumok:
- Mit jelent a nickneved?
- Miért pont az a nickneved, ami?
- Internetes népszámlás kérdőív: hova kell belépni, hogy be tudjam írni az azonosító és internetes kódot?
- Az emberek többsége a stabil egzisztenciát miért az öltözködéssel azonosítja?
- Valaki tudná azonosítani, hogy pontosan mi is fáj?
- Szükségem lenne valakinek a segítségére, aki telefonszám azonosításban tudna segíteni. Zaklatnak, de a szám, amiről történik titkosított.