Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Az ágyban való szerényebb teljesítményt lehet valami mással kompenzálni? fórum

Az ágyban való szerényebb teljesítményt lehet valami mással kompenzálni? (beszélgetős fórum)


19. Hansi (válaszként erre: 4. - Tamas7)
máj. 14. 22:05

"Még a gázszerelők is megszépülnek tőle. :D"ez jó duma...és milyen igaz...))

18. Elliana (válaszként erre: 17. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 14. 21:29

Teljesen mindegy hány partnered volt, lényeg sokkal inkább a nyitottság! az intenzítás, maga a kapcsolat megélése, a sex felfedezése, egymás és önmagad felfedezése, egymásra hangolódása.

Van ismerős akiről azt hittük hű mekkora lepedő akrobata, mert olyan megnyerő volt, nagyon sok csajt varrt le, aztán barátnőm is kipipálta, majd közölte, hogy akkora csalódás volt a srác, hogy legszívesebben letagadná, hogy megtörtént. 🤭 Hidd el nem a mennyiség, nem is a méret a lényeg. Sokkal inkább, hogy mit tudsz magaddal a partnereddel kezdeni.

17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 16. - Elliana)
máj. 14. 21:15
Nem, volt kommunikáció és én is próbálkoztam, de nem ment jobban. Mondjuk nem is voltam sok nővel azelőtt, két barátnőm volt.
16. Elliana (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 14. 21:08
Ezek szerint a partnereid partra vetett hal módjára várták a csodát, de ők nem adtak bele semmit ami egy kicsit is több tapasztalatot adott volna?
máj. 14. 17:29
Köszönöm a tanácsaitokat!
14. robotica (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 14. 14:51

Hasznos, ha elmélyedsz a különféle technikákban (nyilván nem pornóoldalakon érdemes tájékozódni), illetve az önálló gyakorlással javítod az állóképességedet. A férjem kamaszkorától arra gyúrt, hogy minél tovább maradjon délceg, szerintem neked sem késő.

De be lehet vetni sok mindent, és ha figyelsz a másikra, akkor nem fogja bánni, ha pont ezen a területen nem emelkedsz ki.

Különben pedig egyetértek Kannananával, minden kapcsolatban újra kell tanulni a másikat, és a jó kommunikáció fél siker.

13. kannanana (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 14. 14:18

Akkor tanítsanak egy picit. Persze 30 körül már nem erre vágyik a többség, de ha amúgy minden jó, akkor igenis meg kell mutatni, hogy ki mit élvez.

A partnerek számától meg nem lesz senki annyival tapasztaltabb. Sajnálom, hogy ilyeneket mondtak neked az exeid, ezzel csak az önbizalmadnak ártanak... Ha segítő szándékkal mondják, az megint más, pl: Kedvesem, jobban szeretem, ah ezt így meg úgy csinálod, vagy ez nekem túl erős, vagy éppen túl gyengéd, nyugodtan szoríts meg erősebben stb. A nyakra puszitól beindulok... stb.

12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Kannanana)
máj. 14. 14:07
30 éves vagyok, a barátnőim velem egykorúak voltak, de tapasztaltabbak voltak mint én (partnerek számában és minőségileg is mást éltek át, mint velem.)
11. kannanana (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 14. 14:03

Esetleg a korodat megtudhatjuk? Az is segítene.

Meg mi számít tapasztalt nőnek? Van olyan barátnőm, aki 22 éves kora előtt 13-14 emberrel szexelt, meg olyan is, aki élete végéig 1-gyel. Ha valakinek csak komoly és hosszú kapcsolata volt, annak nincs annyi összehasonlítási alapja és mindenki más az ágyban. Még a csókolózási technikák között is órisái különbségek vannak. Nem csak minőségre gondolok, hanem a milyenségre inkább.

10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Kannanana)
máj. 14. 13:56
Nem zárkózom el, előjátékként jó is vagyok benne. Akció közben pedig 5-6 perc állít meg aztán, illetve időtől függetlenül, amikor intenzívebb részhez érünk egyszerűen nem bírom tovább. Attól félek, hogy tapasztaltabb nő ezt nem fogja díjazni.
9. kannanana (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 14. 13:44

Szerintem ha nem zárkózol el az orál elől, akkor azért lehet kompenzálni. Illetve vannak ujjaid is.

A túl hosszú idő meg megint kérdéses. Az 1-2 perces menet azért zavarna, bevallom, de mondjuk egy 5-6 perc szerintem bőven viselhető, ha amúgy szeretem a páromat.

Meg az időn lehet segíteni, ha megálltok, váltogatjátok a dolgokat stb. A méreten meg a pózok segíthetnek. Nekem mondjuk különösebben nem volt problémám eddig senki méretével, főleg nem azzal, hogy túl kicsi lenne. Amúgy is vannak szűkebb lányok. Snassz, de meg kell találnod a párodat az ágyban is, nem csak az életben.

Nekem is volt olyan, akivel legjobb barátok lettünk, és a mai napig nagy fellángolásként emlékszem rá, de az ágyban kegyetlenül nem passzoltunk, meg olyan is, akivel egyszerűen olyan kémia volt közöttünk, hogy néha, amikor még találkoztunk a közös társaság miatt, csak úgy forrt a levegő, de párként nem funkcionáltunk sehogy sem.

máj. 14. 13:42
A szeretkezés nem csak a fizikai aktusból áll,tehát azonkivül nyújts többet,minden nő szereti...
máj. 14. 13:35
Vastag bukszával:)
6. Lau_Ra (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 14. 13:34
Talán ha nem csak a himbilimbidet használnád...:D
máj. 14. 13:33

Attól függ...ha az idővel van probléma azt azért lehet valamelyest, ha a mérettel azt szintén.

Nekem volt olyan párom, aki nem volt sosem elég merev a behatoláshoz, így max a lovagló jött össze néha. Na nekem ez fiatalon nem fért bele.

Viszont, ha az exeid mondták ezt, akkor szerintem nem csak az ágyban, hanem a kapcsolatban sem nyújtasz eleget. Én ha szerelmes vagyok és csak nincs nagy, komoly probléma az ágyban, pl a behatolás teljes hiánya, akkor szinte tökéletesnek élek meg mindent, mert látom, hogy szeret, kíván és törődik velem a párom.

4. Tamas7 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 14. 13:32
A legegyszerűbb és leghatásosabb kompenzáló eszköz a pénz. Még a gázszerelők is megszépülnek tőle. :D
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - *Szöszke*)
máj. 14. 13:30
Nem vagyok egy lepedőakrobata, fogalmazzunk így. Nincs szédítő méretem és nem megy a dolog túl hosszú ideig.
2. *Szöszke* (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 14. 13:28
Mit értel szerényebb teljesítmény alatt?
máj. 14. 13:23
Tudom magamról, hogy férfiként szerényebb teljesítményt nyújtok az ágyban, mint az átlag (exeim véleménye). Más dolgokkal kompenzálható ez egy új kapcsolatban?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook