Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Tudod mi az aszcendensed és hogy mi az életfeladatod az asztrológia szerint? fórum

Tudod mi az aszcendensed és hogy mi az életfeladatod az asztrológia szerint? (beszélgetős fórum)


❮❮ ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... ❯❯
260. v.erika (válaszként erre: 259. - Tinendo)
2007. márc. 19. 15:55
Nagyon szépen köszönöm.
259. tinendo (válaszként erre: 258. - V.erika)
2007. márc. 19. 13:41

Ikrek az aszcendensed:


Érzékeny testrészed, szerved:

karok, vállak, kezek, légzőszervek, idegrendszer.


Külső megjelenésed:

Magas, vékony, gyors, fiatalos mozgás, a keze mindig matat valamivel, soha nem áll meg, élénken gesztikulál. Általában kék szemű, vékonyszálú, inkább szőkés hajú. Hosszúkás arc, magas homlok, hosszú vékony végtagok. Élénk, értelmes tekintet. A nők gyakran fiús alkatúak.


Az egész személyiségedet a fizikai és szellemi mozgékonyság, frissesség jellemzi, ez idősebb korában is jelen van. Kíváncsi, kommunikatív, kapcsolatteremtő, minden újra nyitott vagy. Fontos számodra az információ, melynek szabad áramlást biztosítasz. Nagyon könnyen teremtesz kontaktust bárkivel. Racionális, szellemi lény vagy. Született tehetséged van a kommunikáció terén, nagyon jól zsonglőrködsz a szavakkal, bár az írás mellett inkább a beszéd áll közelebb hozzád. Képes vagy párhuzamos tevékenységre.


Amennyiben az aszcendensedet, vagy annak uralkodó bolygóját nehezítő fényszögek érik, állhatatlan, pletykás, felületes lehetsz.


A fejlődésben bejárandó utad:

A kotnyeles felületességtől az elmélyült valódi tudásig.


Születési időpontod szerint a felszálló holdcsomópont a bika jegyben állt.

Életutadat a különböző túlélési technikák kialakítása jellemzi. Tele vagy tudattalan és irracionális félelmekkel és gyakran tévhitekkel is, néha egy jövőbeni katasztrófától félsz vagy csak a szerelmi csalódástól, de a lényeg: mindig félsz, tartasz valamitől. Ez az állandó instabil lelkiállapot könnyen lerombolhatja mindazt, amit évek során sikerült felépítened, és megakadályozhat abban, hogy hosszú távú célok megvalósításába fogj. Bizonytalanságod és határozatlanságod jelentősen megakadályoz abban, hogy jól boldogulj az életben. Fontos lenne átgondolnod mindazokat az értékeket és tényeket, amelyeket az életedben fontosnak tartasz, és rá kell venned magad arra, hogy kiépítsd szilárd anyagi alapjaidat.


Nagyon valószínű, hogy egy erős érzelmi jellegű behatás az oka annak, hogy igyekszel mindent megtenni a stabil környezet kialakításáért, de ezzel még nem oldod meg a problémát, hisz homokba dugod a fejed. Épp ezért fontos lenne, hogy megismerd a tudatalattidat befolyásoló tényezőket, így sokkal jobb esélyed lenne arra, hogy megtaláld a lelki békédet, és erkölcsi valamint anyagi téren fellendülhessen az életed. Csak akkor leszek képes a teljes megnyugvásra, ha megteremted a szükséges alapokat életed hátralévő részéhez, melynek két fő pillére a biztonság és az anyagiak. Fiatal korodban biztos, hogy erős szenvedélyek hajtottak, ami miatt nemcsak akkor, hanem jelenleg is gyakran kerülsz érzelmi válságba. Gyakran előfordul, hogy nem megalapozott féltékenységgel kapcsolatos érzelmek terhelik lelkedet, ami csak annak köszönhető, hogy saját magadat sem vagy képes teljes mértékben elfogadni. Bizonyára észrevetted, hogy erős szexuális késztetéssel rendelkezel, s ennek ellenére a kielégülés szinte elérhetetlennek tűnik. És itt a lényeg! Minél jobban törekszel arra, hogy különböző vágyaidat kielégítsd, annál sivárabbá teszed saját életedet. Mit tehetsz ez ellen? Fordítsd figyelmedet a téged körülvevő emberekre, figyeld őket mit és hogyan csinálnak másképp, és próbáld megérteni az ő értékrendjüket. Ha ez sikerül, akkor a legnagyobb vágyad teljesülhet, s végre elérheted a biztonságot, ahol megszűnhetnek az anyagi és érzelmi problémák, és idővel mindkét területen eléred céljaidat. A harmóniát és békét keresve kipróbálhatsz többféle lehetőséget is, ezekből számos tapasztalatot gyűjthetsz, sőt vágyaid egy részét kielégítheted. Olyan értékrendet kell választanod, amelyben nem kap helyet a rombolás, sokkal inkább az építés és a megőrzés.


Legfontosabb feladatod:

Úgy kell gondolkoznod és cselekedned, hogy közben a szenvedélyeket és a hatalmi vágyat visszaszorítod. Legfontosabb feladatod az, hogy másoknak szilárd támaszt nyújts.

Hűségesnek lenni nemcsak emberekhez, hanem elvekhez is. Előrelátóan, megfontoltan haladni a célod felé, és lépésről lépésre megtervezni a tetteidet. A lustaságot legyőzni, és elfogadni azt, hogy a sült galamb nem fog a szádba repülni, a sikerért, az anyagi eredményért tenned kell.


Azonban ne legyen a mindened a pénz, hanem az anyagiakat csak arra használd, hogy független légy, és segíts vele másokat. Próbáld meg legyőzni az irigységet, és ne gondold azt, hogy a pénz az egyetlen, ami biztonságot adhat.Párkapcsolatod:

Csak a hozzád hasonló, megbízható és jól kiszámítható partnerrel jöhetsz ki. De azt tudnod kell, hogy akit párként választasz, akivel összekötöd az életed, annak az előző életekből a karmikus adósa vagy. Ezért a kapcsolatot az átmenetileg kialakuló nehézségek ellenére is fent kell tartanod, és megküzdeni a választottadért, még akkor is, ha esetleg felbukkan a titokzatos harmadik.Munkád:

Karmikus feladatod, hogy vezető pozícióba kerülj és másokat irányíts. A pénzzel és tulajdonnal kapcsolatos pályákban érhetsz el sikereket, akár a bankszakmában, akár az ingatlan piacon jól megállod a helyed. Olyan ügyletek bonyolításában vehetsz részt, amelyek neked és a családodnak is jó megélhetést biztosítanak.Egészséged:

A súlytöbblet problémákat okozhat, és emiatt kialakulhatnak keringési betegségek, vagy a máj működésének zavarai. Egyébként ezek arra is utalnak, hogy le kellene küzdened az irigység érzését, amelyet mások sikereivel szemben érzel. Ez a múlt terhe, a karma, amellyel születtél.Ahol a karmád teljesítheted:

A művészetek területén, amelyet hobbiként kellene űznöd. A másik megoldás, ha kulturális eseményeken rendszeresen önkéntes munkát vállalsz.


Születési időpontod szerint a Hold az oroszlán csillagjegyben állt.

Holdi karmikus feladatod:

Valóra váltani az anya álmát, aki talán nem tudta megvalósítani mindazt, ami a karmikus feladata volt, és ezt örökíti benned tovább. Holdi karmád a párkapcsolatban a hagyományos szerepek gyakorlása, és ügyelni arra, hogy ne cserélődjenek fel ezek a szerepek. Ha nőként uralkodni akarsz a partneren és vezetni őt, akkor sajnos előbb-utóbb magadra maradsz.


Holdi karmikus örökségként kapod:

Hallatlanul nagy erőt, energiát, optimizmust és karizmát kapsz, aminek a segítségével kiemelkedhetsz az átlagból, többre viheted, magasabbra juthatsz. Uralkodói hajlamokkal megáldott anyát is kapsz örökül, akivel nagyon szoros a lelki kapcsolatod, és aki megpróbál még felnőttként is irányítani téged, ami a párkapcsolatodban zavarokat okozhat, mert a pasid nehezen fogja benyelni anyukád irányítását.


A holdi karma feloldása:

Anyatigrisként védelmezed mindazt, ami a tiéd. Nemcsak az anyagiakra értendő ez, hanem az emberi kapcsolataidra, a magánéletedre is. Vigyázol az örökségre, és megpróbálod a családi vagyont gyarapítani, nem elherdálni. Saját otthont teremtesz, azt úgy rendezed be, hogy minden családtag jól érezze benne magát, és ha szükségessé válik az idők folyamán, akkor egy rokont magadhoz veszel, otthont nyújtasz neki.


Pozitív holdnapok, amikor a karmikus feladat gyakorolható: Hold az Oroszlánban, a Mérlegben, az Ikrekben.


Negatív holdnapok, amikor éppen a karmikus feladat ellen teszel: Hold a Vízöntőben, a Bakban, a Skorpióban.

258. v.erika
2007. márc. 19. 13:14

Szia Tinendo!

1966.12.30. du.14 óra


Előre is köszi.

257. tinendo (válaszként erre: 256. - Manhattan22)
2007. márc. 19. 13:02
:))
256. Manhattan22 (válaszként erre: 255. - Tinendo)
2007. márc. 19. 13:00

Köszi, még egyszer!! :)

Nagyon, nagyon!! :)))

255. tinendo (válaszként erre: 233. - Manhattan22)
2007. márc. 19. 12:53

Bika aszcendens:

Érzékeny testrészed, szerved:

nyak és a torok, pajzsmirigy, mandulák.


Külső megjelenésed:

Első ránézésre is könnyen felismerhető nagy, nyílt, élveteg tekintetű szemeiről, melyekre hatalmas szempillák vetnek árnyékot. A nőkre jellemzőek a gömbölyded formák, nőiesen telt testalkat. Szeretnek csinosan öltözködni, amivel kiemelik, és még nőiesebbé teszik a megjelenésüket. A férfiaknál gyakori a bajusz viselete. Mozgása kényelmes, nem kapkod, kissé lassú. Kissé alacsony vagy közepes termet.


Az egész megjelenésed biztonságot, nyugalmat áraszt. Szereted a stabilitást, az állandóságot. A megszokás számodra a biztonságot jelenti. A meglévő körülményeken, kapcsolatokon nehezen változtatsz. Zavarnak a gyors, hirtelen dolgok, események. Született tehetséged van a pénzügyek terén, és minden olyan életterületen, ahol a megtartásra van szükség. Vonzódsz a természethez, és minden olyan szakmához, amely kapcsolatban áll vele. Ösztönös tehetséged van a bika foglalkozásokhoz, mint például a bankár, kertész, szakács, komolyzenész.


Amennyiben az aszcendensedet, vagy annak uralkodó bolygólyát nehezítő fényszögek érik, makacs, önfejű, konok, merev, hirtelen haragú lehetsz.


A fejlődésében bejárandó utad:

az anyagi világ értékeihez való túlzott ragaszkodástól az optimális stabilitásig, mások értékeinek megbízható gyarapításáig, a tárgyak elengedéséig.


Születési időpontod szerint a felszálló holdcsomópont a ikrekben állt.

Ösztönös igényed van arra, hogy embertársaiddal és környezeteddel tapintatosan és kellő odafigyeléssel bánj, így megadva saját magadnak a lehetőséget arra, hogy nagy dolgokat érj el, például vezetői pozícióra tegyél szert, vagy megfelelően ki tudd fejezni egyéniségedet, s rátalálj a neked megfelelő útra. Számos olyan helyzet adódhat életedben, amikor inkább megalkuszol, noha inkább kezedbe vennéd az irányítást, és megmutatnád a világnak, hogyan is kellene csinálni a dolgokat...


Akkor tudsz igazán hatékonyan dolgozni, ha tisztázod magadban, hogy mi is az, amit el akarsz érni, amit meg akarsz tenni, hisz az biztos, hogy nem célod más emberek utasításait követni. Az nem baj, ha utat engedsz vezetői hatalmadnak, de mindezt módjával kell tenned, mert néha szükség lesz arra, hogy háború nélkül juss megegyezésre az emberekkel, mindezt úgy, hogy közben teljesítheted rendeltetésedet is, ami kiváló példa lesz másoknak arra, hogy saját egyéniségüket hogyan alakíthatják és formálhatják egyre jobbá.


Ügyelned kell arra, hogy törekvésed a harmónia megteremtésére, soha ne akadályozzon meg tetteidben. Elmúlt életeid élményei során kialakulhatott egy mély és tudattalan késztetés arra, hogy fiatalon, bizonyos helyzetekben bármit megtegyél azért, hogy mások meglátásai és igényei szerint cselekedj. néha elkövetheted azt a hibát is, hogy mások elképzeléseit akarod megvalósítani. Ezért igyekezz elérni azt, hogy környezeted meg- és elismerjen, de ne azon az áron, hogy meg akarsz nekik felelni. 30 éves korod után el fog jönni egy olyan pillanat, amikor úgy fogod érezni, bizonyos dolgokban sürgősen változtatnod kell. Ekkor találhatsz rá igazi énedre, s ekkortól kell arra törekedni, hogy azt csináld, amit igazán szeretnél, és képes legyél úgy irányítani a dolgokat, hogy azok neked megfeleljenek. Nagyon fontos, hogy merd és vállald azt, amit csinálni akarsz, akkor is, ha ezzel meg kell kockáztatnod azt, hogy elidegenítesz magadtól néhány embert. Azzal nem jutsz semmire, ha vársz, és reménykedsz, a dolgok majd jóra fordulnak. Harcolnod kell azért, hogy elnyerd az emberek tiszteletét és megbecsülését.


Legfontosabb feladatod: életed során akaratodat, öntudatodat kell erőteljesen fejlesztened. Fontos, hogy képes legyél az önálló cselekvésre, s ki tudd alakítani egyéni elképzeléseidet. Fel kell vállalnod a felelősséget és a döntést. Sok akadályt kell leküzdened, de 28 éves korod után már könnyen átvészelsz minden problémát. Nem csoda, ha 40 éves korod után elismert és népszerű leszel.


Születési időpontod szerint a Hold az ikrek jegyben állt a születésedkor.

Holdi karmikus feladatod:

El kell fogadnod azt a helyet a családban, amelyet kijelöltek a számodra a szüleid és a testvéreid. Illetve meg kell barátkoznod azzal a gondolattal, hogy te választottad ezt a családot, ahova érkeztél, és feladataid közé tartozik nem arra törekedni, hogy te állj a figyelem középpontjában, hanem te figyelj rájuk, ajnározd őket.


Holdi karmikus örökségként kapod:

A felületességet, a mindenkire és mindenre csak egy kicsit figyelést. El kell fogadnod, hogy a világ sohasem abszolút, hanem relatív. Meg kell tanulnod minden helyzetet más – nem csak a saját – szemszögedből vizsgálni, különösen vonatkozik ez az anyukádra, mert így értheted meg és fogadhatod őt el olyannak, amilyen.


A holdi karma feloldása:

A hagyományok ápolása, a régi értékek megőrzése. Fegyelmezettnek kell lenned, így tudsz úrrá lenni a kapkodáson, a közbeszóláson, a közbevágáson, és ezzel elkerülheted azt is, hogy a családtagok érzéketlennek tartsanak. A környezetedben pedig azt mondják rólad, hogy érdekkapcsolatokat létesítesz, vagy azt tartod jónak, ami neked fontos.


Pozitív holdnapok, amikor a karmikus feladat gyakorolható: Hold az Ikrekben, a Mérlegben, a Vízöntőben.


Feszült holdnapok, amikor éppen a karmikus feladat ellen teszel: Hold a Nyilasban, a Szűzben, a Halakban.

254. tinendo (válaszként erre: 253. - Zacyne)
2007. márc. 19. 12:43
Szívesen. :))
253. zacyne (válaszként erre: 251. - Tinendo)
2007. márc. 19. 12:38
Nagyon szépen köszönöm
252. tinendo (válaszként erre: 250. - Manhattan22)
2007. márc. 19. 12:29
Nincs mit! :)))
251. tinendo (válaszként erre: 249. - Zacyne)
2007. márc. 19. 12:29

Mérleg az aszcendensed:

Érzékeny testrészed, szerved:

derék, vese.


Külső megjelenésed:

Nagyon szépek, harmonikusak, arányosak, szép, rózsás a bőrük, bájosak, kellemesek, mosolygósak, arcukon vénusz - gödörrel.


Az egész megjelenésed harmóniát sugároz. Mindig, mindenkivel kedves, nagyon gyakran mosolyogsz. Fontos számodra a harmonikus, szép környezet. Társ nélkül nehéz számodra az élet, nem könnyű számodra az egyedüllét. Szeretsz szerepelni, a középpontba kerülni. Született tehetséged van a mérleg foglalkozásokban, úgy, mint diplomácia, színészet, a könnyűműfaj, tánc, szépségipar.


Amennyiben az aszcendensedet, vagy annak uralkodó bolygóját nehezítő fényszögek érik, a megfelelési kényszere miatt nem vállalod saját magadat, a véleményedet, elvész a személyiséged a sok alkalmazkodásban, már nem is lehet tudni, ki is vagy valójában.


A fejlődésben bejárandó útad.

A gerinctelen "alakulóművésztől" a kedves, megértő, a másikat önzetlenül támogató társig.


Születési időpontod szerint a felszálló holdcsomópont a bika jegyben állt.

Életutadat a különböző túlélési technikák kialakítása jellemzi. Tele vagy tudattalan és irracionális félelmekkel és gyakran tévhitekkel is, néha egy jövőbeni katasztrófától félsz vagy csak a szerelmi csalódástól, de a lényeg: mindig félsz, tartasz valamitől. Ez az állandó instabil lelkiállapot könnyen lerombolhatja mindazt, amit évek során sikerült felépítened, és megakadályozhat abban, hogy hosszú távú célok megvalósításába fogj. Bizonytalanságod és határozatlanságod jelentősen megakadályoz abban, hogy jól boldogulj az életben. Fontos lenne átgondolnod mindazokat az értékeket és tényeket, amelyeket az életedben fontosnak tartasz, és rá kell venned magad arra, hogy kiépítsd szilárd anyagi alapjaidat.


Nagyon valószínű, hogy egy erős érzelmi jellegű behatás az oka annak, hogy igyekszel mindent megtenni a stabil környezet kialakításáért, de ezzel még nem oldod meg a problémát, hisz homokba dugod a fejed. Épp ezért fontos lenne, hogy megismerd a tudatalattidat befolyásoló tényezőket, így sokkal jobb esélyed lenne arra, hogy megtaláld a lelki békédet, és erkölcsi valamint anyagi téren fellendülhessen az életed. Csak akkor leszek képes a teljes megnyugvásra, ha megteremted a szükséges alapokat életed hátralévő részéhez, melynek két fő pillére a biztonság és az anyagiak. Fiatal korodban biztos, hogy erős szenvedélyek hajtottak, ami miatt nemcsak akkor, hanem jelenleg is gyakran kerülsz érzelmi válságba. Gyakran előfordul, hogy nem megalapozott féltékenységgel kapcsolatos érzelmek terhelik lelkedet, ami csak annak köszönhető, hogy saját magadat sem vagy képes teljes mértékben elfogadni. Bizonyára észrevetted, hogy erős szexuális késztetéssel rendelkezel, s ennek ellenére a kielégülés szinte elérhetetlennek tűnik. És itt a lényeg! Minél jobban törekszel arra, hogy különböző vágyaidat kielégítsd, annál sivárabbá teszed saját életedet. Mit tehetsz ez ellen? Fordítsd figyelmedet a téged körülvevő emberekre, figyeld őket mit és hogyan csinálnak másképp, és próbáld megérteni az ő értékrendjüket. Ha ez sikerül, akkor a legnagyobb vágyad teljesülhet, s végre elérheted a biztonságot, ahol megszűnhetnek az anyagi és érzelmi problémák, és idővel mindkét területen eléred céljaidat. A harmóniát és békét keresve kipróbálhatsz többféle lehetőséget is, ezekből számos tapasztalatot gyűjthetsz, sőt vágyaid egy részét kielégítheted. Olyan értékrendet kell választanod, amelyben nem kap helyet a rombolás, sokkal inkább az építés és a megőrzés.


Legfontosabb feladatod:

Úgy kell gondolkoznod és cselekedned, hogy közben a szenvedélyeket és a hatalmi vágyat visszaszorítod. Legfontosabb feladatod az, hogy másoknak szilárd támaszt nyújts.

Hűségesnek lenni nemcsak emberekhez, hanem elvekhez is. Előrelátóan, megfontoltan haladni a célod felé, és lépésről lépésre megtervezni a tetteidet. A lustaságot legyőzni, és elfogadni azt, hogy a sült galamb nem fog a szádba repülni, a sikerért, az anyagi eredményért tenned kell.


Azonban ne legyen a mindened a pénz, hanem az anyagiakat csak arra használd, hogy független légy, és segíts vele másokat. Próbáld meg legyőzni az irigységet, és ne gondold azt, hogy a pénz az egyetlen, ami biztonságot adhat.Párkapcsolatod:

Csak a hozzád hasonló, megbízható és jól kiszámítható partnerrel jöhetsz ki. De azt tudnod kell, hogy akit párként választasz, akivel összekötöd az életed, annak az előző életekből a karmikus adósa vagy. Ezért a kapcsolatot az átmenetileg kialakuló nehézségek ellenére is fent kell tartanod, és megküzdeni a választottadért, még akkor is, ha esetleg felbukkan a titokzatos harmadik.Munkád:

Karmikus feladatod, hogy vezető pozícióba kerülj és másokat irányíts. A pénzzel és tulajdonnal kapcsolatos pályákban érhetsz el sikereket, akár a bankszakmában, akár az ingatlan piacon jól megállod a helyed. Olyan ügyletek bonyolításában vehetsz részt, amelyek neked és a családodnak is jó megélhetést biztosítanak.Egészséged:

A súlytöbblet problémákat okozhat, és emiatt kialakulhatnak keringési betegségek, vagy a máj működésének zavarai. Egyébként ezek arra is utalnak, hogy le kellene küzdened az irigység érzését, amelyet mások sikereivel szemben érzel. Ez a múlt terhe, a karma, amellyel születtél.Ahol a karmád teljesítheted:

A művészetek területén, amelyet hobbiként kellene űznöd. A másik megoldás, ha kulturális eseményeken rendszeresen önkéntes munkát vállalsz.


A születési időpontod szerint a Hold a mérlegben állt.

Holdi karmikus feladatod:

Az egyenjogú kapcsolatok kialakítása, és ha büszkeséget érzel a partnered vagy a rokonod iránt, akkor ezt szóban kifejezni. Az anya lelkében egy olyan űrt tölt ki a te szereteted, figyelmed, amelyet valakitől – akitől igazán szerette volna – nem kapott meg. Talán erről sohasem fog beszélni neked, és hálás azért, amit tőled kap, ez élteti őt. Ez okozhatja a te párkapcsolatodban majd a problémát, mert konkurenciaharc alakulhat ki az anya és a párod között, amit neked kell megoldani.


Holdi karmikus örökségként kapod:

A kedvességet, a barátságosságot, az intelligenciát, a meghallgatási képességet, és azt a képességet, amivel feledtetni tudod mások gondját. Viszont karmikus örökség az is, hogy hamarabb kell felnőtté válnod, mint a többi gyereknek, mert az egyik szülőnek szüksége van arra, hogy egyenrangú társa légy, illetve érzelmileg pótolj valakit. Ez tesz érzelmileg hullámzóvá akkor, amikor már a saját életedet szeretnéd élni. El kell telnie egy kis időnek, amíg sikerül ezt megoldani.


A holdi karma feloldása:

Megtanulsz nemet mondani, és nem akarsz megfelelni mindenkinek. Elismered, hogy nem a külsőségek számítanak, hanem a másik ember belső tulajdonságai. Kitartasz az érzéseid mellett, nem mondasz le a vágyaidról, és mindent megteszel azért, hogy a szüleid között béke legyen vagy helyreálljon a béke. Vagyis ezzel legyőzöd a karmikus problémát, a valamelyik szülő felé való erősebb húzást.


Pozitív holdnapok, amikor a karmikus feladat gyakorolható: Hold a Mérlegben, a Vízöntőben, az Ikrekben.


Negatív holdnapok, amikor éppen a karmikus feladat ellen teszel: Hold a Rákban, a Bakban, a Kosban.

250. Manhattan22 (válaszként erre: 237. - Tinendo)
2007. márc. 19. 12:19
Köszi ezt is!!! :))Nagyon, nagyon!!
249. zacyne
2007. márc. 19. 11:47

Szia !Nekem is megcsinálod???

1986.03.26-án születtem 17óra25perckor!kell még valami???

előre is köszi

248. tinendo (válaszként erre: 247. - 8da8a563b7)
2007. márc. 19. 11:40

Oroszlán aszcendens:

Érzékeny testrészed, szerved:

szív, érrendszer, hát, hátgerinc.


Külső megjelenésed:

Széles arc, mandulaszem, kicsit pisze, széles orr, érzéki száj, "királyi" hajkorona, közepes termet, szőke vagy vörösesbarna haj, bátor, nyílt, sugárzó tekintet, egyenes, méltóságteljes tartás.


Az egész megjelenésed méltóságteljes, biztonságot és nyugodt erőt sugároz. Alkotó és kreatív vagy, ösztönösen magad köré vonzod az embereket melegszívűségeddel, nyíltságoddal. Legjellemzőbb mégis rád a méltóságteljesség, soha nem hozod magadat kényelmetlen, megalázó, kellemetlen helyzetbe. Nagyon fontos számodra a külvilág elismerése, és a külvilágból érkező pozitív visszajelzések a cselekedeteidre, produktumaidra, körülményeidre és a külsődre vonatkozóan. Született tehetséged van minden olyan tevékenységben, ami az egyéni kreativitásról szól, ahol vezető személyiségre van szükség. Minden oroszlán foglalkozásban: színész, tanár, vállalkozó, sportoló.


Amennyiben az aszcendensedet, vagy annak uralkodó bolygóját nehezítő fényszögek érik, önteltté, beképzeltté, hiúvá válhatsz.


A fejlődésben bejárandó útad:

Az öntelt "kirakatbábutól" a nyíltszívű igazságos kreatív Emberig.


Születésedkor a felszálló holdcsomópont a halak jegyben állt.

Már kicsi gyermekként is szorgalmas vagy, tele tettvággyal. Szakmai pályafutásod kezdetén keményen és szorgalmasan dolgozol, de megszállottságod, teljes odaadásod épp abban gátolhat meg,, hogy kiteljesedj, és képességeidet teljes mértékben kamatoztathasd. Mindig tele vagy munkával, tennivalóval, , s ez az akkor sem változik, amikor idősödsz. ami viszont változik, hogy hozzászoksz a napi rutinhoz, egyre kevésbé vagy hajlandó nyitni az új lehetőségek felé, sőt szinte már-már a monotonitásba csap át életed. Igy nem csoda, ha komoly önértékelési problémával kerülsz szembe, és azt is megkérdőjelezheted időnként, szükség van-e rád vagy munkádra. Meg kell teremtened a változás lehetőségét, és azt, hogy jobb egzisztenciális kilátásaid legyenek. Sajnos e téren csak magadra számíthatsz, rettentő fontossá válik az önmegvalósítás. Csak akkor tudsz az unalomból kitörni, ha értelmet találsz életedben, cselekedeteidben.


Nyerj ösztönzést önmagadtól, hisz egész életed során tele vagy jobbnál jobb ötletekkel, csupán neki kellene kezdeni a megvalósításnak. Fontos szerepet kap életedben az egészséged is, mert amint szellemileg kezdenél leépülni, az azonnal egészséged romlásában is megmutatkozik. Idősödve sok minden megváltozik körülötted, nem elképzelhetetlen, hogy valamilyen bölcs filozófiai gondolkodásmód híve leszel, és lemondasz a materialista és anyagi javakról a lelki békéd érdekében. Örömödet idős korban már nem munkádban, hanem az önmegvalósításban találhatod meg, s nem utolsó sorban családod az, akikért sokat tehetsz. Adj új értelmet életednek, foglalkozz művészetekkel, filozófiával, vagy bármivel, ami életed első szakaszából kimaradt.


Legfontosabb feladatod:

mivel tehetséges vagy, ki kell használnod maximálisan képességeidet és kreativitásodat. El kell felejtened a szabályok és a társadalmi korlátok létezését. Komoly esélyed van arra, hogy az ezotériában és a spiritualitásban találd meg önmagad.

Rendkívüli érzékenység jellemez, át tudod érezni mások fájdalmát, képes vagy önfeláldozó módon segítséget nyújtani. Talán azért, mert rengeteg baj és bánat ért az előző életeidben, amiért a sors a jelenben kárpótol, és megajándékoz az empátia és együttérzés képességével.


Igen kifinomult művészi adottságokkal rendelkezel, jól tennéd, ha kibontakoztatnád tehetségedet. Ha hivatásszerűen nem megy, akkor szabadidődben, hobbiként foglalkozz festészettel, színészettel, zenével. Tehetséged van még a pszichológiához, kiválóen eligazodsz az emberi lélek útvesztőiben, és remek tanácsokat adsz a rászorulóknak.Párkapcsolatod:

Olyan partnerre van szükséged, aki mellett biztonságban érezheted magad. Sajnos fennáll a lehetősége annak, hogy ez az illető melletted van, de te nem veszed észre. Egész életed során az igazit keresed, bárkivel találkozol, saját képedre igyekszel formálni. Igyekezz inkább te változni, mert a belső átalakulásod után olyan emberrel fogod leélni az életedet, akit korábban elutasítottál.Munkád:

Fontos, hogy szabadidődet aktívan és hasznosan töltsd el. Másoknak segíthess kikapcsolódni, feszültségeiket feldolgozni. Érdemes lenne ehhez kapcsolódó foglalkozást választanod, hiszen az előző életeidben valószínűleg a munka hőse voltál, aki éjjel-nappal dolgozott és folyamatosan hajszolta a többieket is. Légy nyitott és figyelmes, vigasztald meg a csalódott és szomorú embereket. Tanácsaiddal segítsd azokat, akiknek a magánélete válságba jutott.Egészséged:

Bőrödön kiütések, szemölcsök jelenhetnek meg, amelyek arra figyelmeztetnek, hogy lelked mélyén távol akarod tartani magad valakitől. A talpadon előforduló bőrkeményedések, arra utalnak, hogy túl sokat tettél valakiért, aki ezt nem becsüli és nem értékeli eléggé.Ahol a karmád teljesítheted:

Légy olyan társaság tagja, ahol a másságot megtapasztalod és megtanulsz együttérezni ezekkel az emberekkel.


Születésedkor a Hold a bak csillagjegyben állt.

Holdi karmikus feladat:

Több időt hagyni a szórakozásra, a családtagokkal való foglalkozásra. Nagyon fontos, hogy ne csak a kötelességeidre, a munkára, a tanulásra figyelj, hanem másokra is, mert így elkerülheted, hogy az érzelmi életed kemény, rideg legyen, és magányosnak érezd magad. Az életed második felében az anyával szembeni kötelességeidet – gondoskodás róla – teljesítened kell. Le kell rombolnod azt az érzelmi falat, ami kettőtök között van, és így elkerülheted a borongós hangulatokat és a későbbi lelkiismeret-furdalást.


Holdi karmikus örökségként kapod:

Józanság, céltudatosság, visszafogottság, egyetlen apró részlet sem kerüli el soha a figyelmed. Őszinte és megbízható vagy, nem színészkedsz, a kötelességed teljesíted, megbízható vagy. Viszont nehezen tudod elengedni magad, és talán azért, mert az anyukád elvárta tőled, hogy hamar felnőtt légy. Talán kisebb gyerekeket bíztak rád, miközben még te is gyerek voltál, és később ez úgy folytatódik majd, hogy akár idegenek rászoruló gyerekei kerülnek a szemed elé, és segítened kell rajtuk.


A holdi karma feloldása:

Helyre kell állítanod az egyensúlyt az anyukád és közted, valamint a későbbikben az idősebb nőkkel szemben kell barátságosan viselkedned. Légy kicsit nagyvonalúbb, nemcsak anyagilag, hanem akkor is, ha valaki felett állsz, nála nagyobb hatalommal rendelkezel. Mutass együttérzést, és cselekedj eszerint másokkal szemben.


Pozitív holdnapok, amikor a karmikus feladat gyakorolható: Hold a Halakban, a Bikában, a Skorpióban.


Negatív holdnapok, amikor éppen a karmikus feladat ellen teszel: Hold a Bakban, a Nyilasban, a Mérlegben.

2007. márc. 19. 09:45

Szia tinendo.


1969.07.28.án születtem. azt már tudom, hogy dupla oroszlán vagyok... :( muszáj nekem mindig szívnom az életben? meddig tart ez még? köszönöm, ha válaszolsz.

246. tinendo (válaszként erre: 244. - Gyöngyi)
2007. márc. 19. 09:43

Érzékeny testrészed, szerved:

derék, vese.


Külső megjelenésed:

Nagyon szépek, harmonikusak, arányosak, szép, rózsás a bőrük, bájosak, kellemesek, mosolygósak, arcukon vénusz - gödörrel.


Az egész megjelenésed harmóniát sugároz. Mindig, mindenkivel kedves, nagyon gyakran mosolyogsz. Fontos számodra a harmonikus, szép környezet. Társ nélkül nehéz számodra az élet, nem könnyű számodra az egyedüllét. Szeretsz szerepelni, a középpontba kerülni. Született tehetséged van a mérleg foglalkozásokban, úgy, mint diplomácia, színészet, a könnyűműfaj, tánc, szépségipar.


Amennyiben az aszcendensedet, vagy annak uralkodó bolygóját nehezítő fényszögek érik, a megfelelési kényszere miatt nem vállalod saját magadat, a véleményedet, elvész a személyiséged a sok alkalmazkodásban, már nem is lehet tudni, ki is vagy valójában.


A fejlődésben bejárandó útad.

A gerinctelen "alakulóművésztől" a kedves, megértő, a másikat önzetlenül támogató társig.


Születési időpontod szerint a felszálló holdcsomópont a szűz jegyben állt.

Megszállott vagy és maximalista, s ez végigkísér egész életutadon. Állandóan keményen, odaadóan, s ennek eredményeképpen sikereket learatva dolgozol, és mégis ez a teljes önfeláldozás az, ami meggátolhat abban, hogy képességeidet, tehetségedet teljes mértékben kamatoztathasd. Mindig rengeteg tennivalód akad, és minél idősebb leszel, annál egyhangúbb munkát kell végezned. Ezért sokszor lehetnek kétségeid afelől, hogy értékes tagja vagy-e a társadalomnak, s az általad végzett munka mennyit is ér valójában. Fontos lenne tudatosítanod magadban, hogy a felesleges kétségeken kívül mindenféleképpen megállod a helyed, s amit teszel és véghezviszel az jó. Próbáld megfogalmazni magadnak azt, hogy mi a célod, így végre lehet elképzelésed arról, miért küzdesz. Számodra egyetlen fontos dolog létezik: az, hogyha tudod, van értelme a létednek. Ez sarkallhat arra, hogy hatékonyabban dolgozz, életkedvvel és egyben rugalmasan álljon a munkádhoz, még abban az esetben is, ha úgy tűnik, kockáztatod ezzel a létbiztonságodat.


Ha úgy érzed, nagyon nem mennek jól a dolgaid, akkor ne félj továbblépni. Ez különösen egészséged érdekében lehet fontos. Ahogy telnek az évek, jócskán átalakulnak az élete értelméről kialakult elképzeléseid. Amíg telik az ifjúság, úgy próbálhatod alakítani az életedet, hogy pontosan megtervezel, rendben tartasz mindent, szinte már rutinból végzed a dolgod, így nem csoda, ha idővel unalmassá válik életed. Tegyél meg mindent azért, hogy más elfoglaltságod is legyen munkádon kívül. Ha ezt a lépést nem teszed meg, akkor besegít a sors, mert akár egy egzisztenciális válság, vagy egy rendkívüli lelki élmény hatása ráébreszthet arra, hogy gyökeresen kell megváltoztatnod az életedet. le kell mondanod az unalmas rutinról, az állandó kényszeres tervezgetésekről, így sokkal nyitottabban és felszabadultabban fogsz tudni élni. Engedj teret a szellemi távlatoknak, használd ki kreativitásodat, ami új értelmet adhat mindennapjaidnak. De komoly áldozat kell, de ez tehet képessé arra, hogy lelki életed sokkal szebb legyen.Legfontosabb feladatod:

A segítőkészségben nincs hiány, de fontos lenne megtanulnod, hogy mindezt praktikusan, valódi eredménnyel tedd. Ne ítélkezz elhamarkodottan, ismerd fel a helyes vagy éppen a rossz dolgokat időben.

Az előző életekben feltételezhetően zűrzavar jellemezte az életedet. A jelenben karmikus feladatként kaptad az analitikus gondolkodás elsajátítását. Feladatod, hogy fejleszd magad, jó szervező legyél, javítsd meg mindazt, ami elromlik. Ami nemcsak tárgy, hanem mások élete is lehet.

Kritizálj, mondj véleményt, de ebben ne legyen semmi kicsinyes.


Lépj olyan pályára, amellyel másokat szolgálhatsz, ez akár lehet a kereskedelem vagy az egészségügy is. Anyagi kérdésekben precíznek és pontosnak kell lenned, mert ezzel elkerülheted, hogy ugyanabba az adóssággödörbe lépj, mint az előző életeidben.Párkapcsolatod:

Védelemre, gondoskodásra van szükséged. Azzal a partnerrel, aki ezt nem tudja megadni neked, nem fogsz hosszú éveket eltölteni. Elviselhetetlennek találod, ha valaki kerüli a munkát, és neked kell eltartanod. Ezért ne ragaszkodj ahhoz, aki nem tud gondoskodni rólad - akár anyagilag, akár szellemileg - , ne hozz vele létre újabb karmikus szálat. Előbb-utóbb el fogod hagyni, annyira összeegyeztethetetlen az ő életstílusa a tiéddel.Munkád:

Ha munkáról van szó, éles eszeddel pontosan tudod, melyek azok a kínálkozó alkalmak, amelyeket ki kell használnod. Ezen a területen mind elméletben, mind gyakorlatban rendkívül jártas vagy, amely az előző életek öröksége.


A szolgálatkészséged, rendkívüli memóriád és koncentráló képességed miatt remek munkaerő vagy. Ha nem fogsz feljebb jutni a ranglétrán, az sem zavar majd, hiszen a munka, a szolgálat embere vagy, és nem a hatalomvágy motivál.

Mivel gyógyító képességekkel is bírsz, olyan munkát kellene választanod, ahol ezeket hasznosíthatod.Egészséged:

A gyomrod az érzékeny testtájad, talán azért, mert nehezebben emészted meg a negatív eseményeket, vagy időbe telik, amíg egy csalódást fel tudsz dolgozni. Fontos, hogy rendszert építs az életedbe, ha táplálkozásról van szó: mindig ugyanabban az időben próbálj meg enni.Ahol a karmádteljesítheted:

Kollégával vagy üzlettárssal szemben, akik helyett átvállalsz feladatokat, és akiknek ezzel fokozod a biztonságérzetét. Te pedig megnyugszol, hogy a munka a lehető legjobban lett elvégezve.


Születési időpontod szerint a Hold a nyilas jegyben állt.


Holdi karmikus feladatod:

Erőt és önbizalmat adni másoknak, és elfogadni, hogy rajtad kívül vannak még különleges emberek a családban, például a testvéred. Általában szerteágazó és hatalmas tervek foglalkoztatnak, de sok dologban csak álmodozol, és nem lépsz előre. Ezért el kell sajátítanod a kis lépések technikáját, valamint következetességet és kitartást, ami azért nehéz, mert a Hold helyzete alapján többet kaptál a szülői házból, az anyától, és ez egy kissé lustává tesz.


Holdi karmikus örökségként kapod:

A nyílt, az őszinte, az emberbaráti érzelemmegnyilvánulásokat, a kedvességet, a humort, az élet élvezni tudását. De sajnos azt is örökül kapod, hogy nem tanulsz mások hibáiból, sőt az élet első szakaszában még a magadéból sem, ezért többet csalódsz, mint mások. Az őseid között volt egy olyan személy, aki elherdálta a család vagyonát, esetleg adósságot adósságra halmozott, ezért a te feladataid között szerepel, hogy a család biztonságát neked kell megteremtened.


A holdi karma feloldása:

Képes vagy köszönetet mondani mindazért a sok jóért, amit kaptál. Ügyelsz arra, hogy soha ne a pillanatnyi érdekek határozzák meg a magatartásodat, és ne hódolj annyira egy szenvedélynek, hogy ez pazarlóvá tegyen. A párkapcsolatban nem leszel követelőző, és nem várod el, hogy a partnered ugyanolyan áldozatvállaló legyen, mint a szüleid – különösen az anya –, hanem te támogatod őt.


Pozitív holdnapok, amikor a karmikus feladat gyakorolható: Hold a Kosban, az Oroszlánban, a Mérlegben.


Negatív holdnapok, amikor éppen a karmikus feladat ellen teszel: Hold a Halakban, a Bikában, a Szűzben.

245. tinendo (válaszként erre: 243. - Brigo75)
2007. márc. 19. 09:39

Nincs mit!

Igyekszem! :))

244. gyöngyi (válaszként erre: 242. - Tinendo)
2007. márc. 19. 09:28

Kedves tinendo!


1960. június 9. Azt tudom, hogy mérleg az aszcendensem....meg hogy sok-sok baj és bánat ért mostanában...

Jó lenne valami biztatás vagy megerősítés...ha van rá(m) időd! Köszi!

243. brigo75 (válaszként erre: 242. - Tinendo)
2007. márc. 19. 09:21

Köszi!

Igen!95%igaz,de az nagyon:)

köszönöm a gyorsaságodat:D!

242. tinendo (válaszként erre: 241. - Brigo75)
2007. márc. 19. 09:07

Mérleg az aszcendensed:


Érzékeny testrészed, szerved:

derék, vese.


Külső megjelenésed:

Nagyon szépek, harmonikusak, arányosak, szép, rózsás a bőrük, bájosak, kellemesek, mosolygósak, arcukon vénusz - gödörrel.


Az egész megjelenésed harmóniát sugároz. Mindig, mindenkivel kedves, nagyon gyakran mosolyogsz. Fontos számodra a harmonikus, szép környezet. Társ nélkül nehéz számodra az élet, nem könnyű számodra az egyedüllét. Szeretsz szerepelni, a középpontba kerülni. Született tehetséged van a mérleg foglalkozásokban, úgy, mint diplomácia, színészet, a könnyűműfaj, tánc, szépségipar.


Amennyiben az aszcendensedet, vagy annak uralkodó bolygóját nehezítő fényszögek érik, a megfelelési kényszere miatt nem vállalod saját magadat, a véleményedet, elvész a személyiséged a sok alkalmazkodásban, már nem is lehet tudni, ki is vagy valójában.


A fejlődésben bejárandó útad.

A gerinctelen "alakulóművésztől" a kedves, megértő, a másikat önzetlenül támogató társig.


Születési időpontod szerint a felszálló holdcsomópont a skorpió jegyben állt.

Már gyerekként is földhözragadt elgondolásaid voltak, s ez nem sokat változik az évek múlásával. Életed első kb. 25 évében rettentő materialista hozzáállás jellemez, és elsősorban arra törekszel, hogy az anyagi biztonságot megteremtsd. Mindent bevetve, keményen dolgozol, és igazi kis gyűjtögető válik belőled, aki mindenféle dolgot felhalmoz. Ezek mindegyike nagyon fontos számodra, sőt, némelyik fizikai örömöt szerez neked. Az idő múlásával azonban egyre magasabb árat kell fizetned kényelmedért és a stabil biztonságérzet megtartásáért. Egyre többet és keményebben dolgozol. nem kíméled magad, ha teheted, akár kétszer annyit vállalsz, mégis eljön az az idő, amikor rá kell döbbenned arra, hogy vannak bizonyos feladatok, melyekkel képtelen vagy megbirkózni, ráadásul nem is biztos, hogy megéri neked az erőfeszítést. 30 éves korod után fordulóponthoz érkezhetsz, különösen karrier terén várható ez, s ennek következtében hanyagolni kezded földhözragadt szokásaidat, és egyre inkább személyiséged fejlesztésére fogsz időt és energiát szánni.


Érdekelni kezdhetnek a rejtett, misztikus, ezoterikus, különleges dolgok, akár pszichológia vagy a szociológia, valamint a mélyebb emocionális dolgok. Ez együttesen gyökeres változtatásra sarkallhat, nemcsak a karriered, hanem akár magánéleted területén is, ami ahhoz vezet, hogy a materiális biztonság megteremtése helyett valami egészen másfelé irányulsz. Hosszú ideig nagyon fontosnak tartottad azt, hogy biztonságban érezhesd magad, - különösen, ami az anyagaikat illeti,- és amikor csak tudtad, kihasználtad az érzéki örömöket is. Azonban telik az idő, s eljön az a pillanat, amikor egyre értéktelenebbnek és üresebbnek találhatod ezeket az élvezeteket. Erős késztetést érzel majd arra, hogy egyre mélyebben megismerd az embert, a szellemi és fizikai vágyak természetét. Ezáltal te magad is és képessé válhatsz arra, hogy a puszta érzékeken túli dolgokban is örömödet leld. Át kell élned életed során egyszer egy olyan lelki traumát, ami ráébreszt arra, hogy meg kell szabadulnod mindenféle kötöttségtől, ami bármilyen formában akadályoz az előrehaladásban. Merésznek kell lenned, és bele kell vágnod az ismeretlenbe, ahol nincsenek anyagi vagy erkölcsi garanciák. De épp ez az, amitől gazdagabb lehetsz, nem a valódi anyagi javaktól.


Legfontosabb feladatod:

Feladni mihamarabb a görcsös ragaszkodást és kapaszkodást, fel kell oldanod magadban állandó szorongásaidat. Szakítnaod kell a múlttal és az berögzöttségeiddel. Meg kell tanulnod együtt élni a változásokkal.

Az előző életeidben kihasználtad mások gyengeségeit, és gátlástalanul törtél hatalomra. Bárkin átgázoltál, és akár mágikus cselekedetekkel, de kézben tartottad a szálakat, és ügyes bábjátékos módjára mozgattad az embereket. Gyakran egymás ellen is uszítottad őket.


A jelenben is felismered az emberek gyengeségeit, de ezt nem szabad kihasználnod, hanem támogatnod másokat. A bizalommal ne élj vissza, ne állj bosszút, és ne ragaszkodj mindenáron a függetlenségedhez. Ügyelj arra, ha nem jön össze valami, akkor ne szenvedj látványosan.Párkapcsolatod:

Azzal a partnerrel leszel boldog, aki felépíti neked a családi fészket, és aki gondoskodik rólad. De sajnos beleeshetsz az anyagiak csapdájába, és olyan mellett döntesz, aki nem fog törődni az érzelmeiddel. Aki nem fog úgy szeretni, ahogy szükséged van rá, csak a pénzt adja, amiből jól élhetsz. Azonban ez egy idő után neked kevés lesz.Munkád:

Az ezotéria, vagy a pszichológia - vagyis a mélylélektan, amikor kipuhatolhatod mások cselekedeteinek mozgató rugóit - az a terület, amely neked való. Magabiztosság és hatalom árad belőled, amivel élned kell, és az emberek lelkének megnyugtatására, a szellemük építésére kell fordítanod, hogy ne legyenek sekélyesek.


A szexben az előző életeidben rengeteg tapasztalatod gyűjtöttél. Ezt most kiválóan hasznosíthatod, például szexuálpszichológusként, vagy átsegítheted merészségeddel, bátorságoddal a partneredet gátlásain. A nyomozói munka is illik hozzád, hiszen a kutatás terén verhetetlen vagy.Egészséged:

Az orrod az legérzékenyen szerved, ugyanis az előző életeidben sokszor olyanba ütötted, amibe nem kellett volna. Előfordulhat, hogy megfázáskor hamarabb dugul el az orrod, vagy ezzel a szerveddel kapcsolatos műtétre kerül sor az életed folyamán. Ha orrműtétre kerül sor, figyelj oda, mert ebben az életedben gyakran megcsal a szimatod.Ahol a karmád teljesítheted:

Gyógyfüvek szedésével, mágnesterápia igénybevételével, vagy a kövek erejének megismerésével, és annak alkalmazásával.


Születési időpontod szerint a Hold a bika jegyben állt.

Holdi karmikus feladatod:

Elfogadni, hogy az életben minden és mindenki változik, semmi sem örök. Meg kell próbálnod a birtoklási vágyadat legyőzni, amivel a családtagokat és a partneredet is a tulajdonodként kívánod kezelni. Ne ess a földi élvezetek rabságába, és ne menj bele a pénzért vagy az értékesebb ingóságokért és ingatlanokért, a mohóságért tisztázatlan, szabálytalan ügyekbe. Szíveden kell viselned mások baját, és megpróbálni segíteni rajtuk.


Holdi karmikus örökségként kapod:

Az anyukáddal a kapcsolatod szorosabb, és úgy tűnik, mintha az apukád ebből kimaradt volna, pontosabban ki lenne zárva közületek. Nyitnod kell felé, mert csak így lesz a te párkapcsolatod is kiegyensúlyozott, és nem lesz se a párodnak, se neked okod a féltékenységre. Művészi képességeket is kaptál örökül, ha nem hivatásként, akkor hobbiként űzz bármilyen művészeti ággal kapcsolatos tevékenységet.


A holdi karma feloldása:

Társaságba járás, a közösségi életben szerepvállalás, mások, különösen a rászorultak anyagi támogatása. A családi kapcsolatok ápolása, az apával való kapcsolat rendezése, mert ez a családon belüli kiegyensúlyozottság alapja.


Pozitív holdnapok, amikor a karmikus feladat gyakorolható: Hold a Bikában, a Szűzben, a Bakban.


Feszült holdnapok, amikor éppen a karmikus feladat ellen teszel: Hold a Skorpióban, az Oroszlánban, a Vízöntőben.

241. brigo75
2007. márc. 19. 08:56

Szia Tinendo!

1975.10.20.Oroszlány 5:30

mérleg a mérlegben:)

ami talán nem is jó...

240. tinendo (válaszként erre: 235. - Nayloon)
2007. márc. 19. 07:02

Születési időpontod szerint az aszcendensed: bak.

Érzékeny testrészed, szerved:

térd, csont, bőr, fogak.


Külső megjelenésed:

Vékony, szikár testalkat, mélyen ülő barna szem, okos tekintet, sűrű, erős sötét haj, merev, markáns vonások, vékony szájszél.


Az egész megjelenésed óvatosságot, megfontoltságot sugároz. Van benned valami megfoghatatlan szomorúság. Óvatos, takarékos, puritán, gyakorlatias, a luxus távol áll tőled. Nagyon célorientált vagy, a cél elérése érdekében képes vagy sok mindenről lemondani. Az életben nehezen éred el a dolgokat, neked mindenért sokkal többet kell tenned, mint másoknak. Szorgalmas, kitartó, nagy akaraterővel rendelkezel. Született tehetséged van a bak foglalkozásokhoz, úgy, mint szobrász, építész, mérnök, tanár, bányász, asztalos.


Amennyiben az aszcendensedet, vagy uralkodó bolygóját nehezítő fényszögek érik komor, túlzottan zárkózott, távolságtartó, munkamániás, képtelen a lazításra, merev lehetsz.


A fejlődésében bejárandó útad:

A rideg munkamániástól a komoly, megbízható Emberig.Születési időpontod szerint a felszálló holdcsomópont a skorpió jegyben állt.

Már gyerekként is földhözragadt elgondolásaid voltak, s ez nem sokat változik az évek múlásával. Életed első kb. 25 évében rettentő materialista hozzáállás jellemez, és elsősorban arra törekszel, hogy az anyagi biztonságot megteremtsd. Mindent bevetve, keményen dolgozol, és igazi kis gyűjtögető válik belőled, aki mindenféle dolgot felhalmoz. Ezek mindegyike nagyon fontos számodra, sőt, némelyik fizikai örömöt szerez neked. Az idő múlásával azonban egyre magasabb árat kell fizetned kényelmedért és a stabil biztonságérzet megtartásáért. Egyre többet és keményebben dolgozol. nem kíméled magad, ha teheted, akár kétszer annyit vállalsz, mégis eljön az az idő, amikor rá kell döbbenned arra, hogy vannak bizonyos feladatok, melyekkel képtelen vagy megbirkózni, ráadásul nem is biztos, hogy megéri neked az erőfeszítést. 30 éves korod után fordulóponthoz érkezhetsz, különösen karrier terén várható ez, s ennek következtében hanyagolni kezded földhözragadt szokásaidat, és egyre inkább személyiséged fejlesztésére fogsz időt és energiát szánni.


Érdekelni kezdhetnek a rejtett, misztikus, ezoterikus, különleges dolgok, akár pszichológia vagy a szociológia, valamint a mélyebb emocionális dolgok. Ez együttesen gyökeres változtatásra sarkallhat, nemcsak a karriered, hanem akár magánéleted területén is, ami ahhoz vezet, hogy a materiális biztonság megteremtése helyett valami egészen másfelé irányulsz. Hosszú ideig nagyon fontosnak tartottad azt, hogy biztonságban érezhesd magad, - különösen, ami az anyagaikat illeti,- és amikor csak tudtad, kihasználtad az érzéki örömöket is. Azonban telik az idő, s eljön az a pillanat, amikor egyre értéktelenebbnek és üresebbnek találhatod ezeket az élvezeteket. Erős késztetést érzel majd arra, hogy egyre mélyebben megismerd az embert, a szellemi és fizikai vágyak természetét. Ezáltal te magad is és képessé válhatsz arra, hogy a puszta érzékeken túli dolgokban is örömödet leld. Át kell élned életed során egyszer egy olyan lelki traumát, ami ráébreszt arra, hogy meg kell szabadulnod mindenféle kötöttségtől, ami bármilyen formában akadályoz az előrehaladásban. Merésznek kell lenned, és bele kell vágnod az ismeretlenbe, ahol nincsenek anyagi vagy erkölcsi garanciák. De épp ez az, amitől gazdagabb lehetsz, nem a valódi anyagi javaktól.


Legfontosabb feladatod: Feladni mihamarabb a görcsös ragaszkodást és kapaszkodást, fel kell oldanod magadban állandó szorongásaidat. Szakítnaod kell a múlttal és az berögzöttségeiddel. Meg kell tanulnod együtt élni a változásokkal.Az előző életeidben kihasználtad mások gyengeségeit, és gátlástalanul törtél hatalomra. Bárkin átgázoltál, és akár mágikus cselekedetekkel, de kézben tartottad a szálakat, és ügyes bábjátékos módjára mozgattad az embereket. Gyakran egymás ellen is uszítottad őket.


A jelenben is felismered az emberek gyengeségeit, de ezt nem szabad kihasználnod, hanem támogatnod másokat. A bizalommal ne élj vissza, ne állj bosszút, és ne ragaszkodj mindenáron a függetlenségedhez. Ügyelj arra, ha nem jön össze valami, akkor ne szenvedj látványosan.Párkapcsolatod:

Azzal a partnerrel leszel boldog, aki felépíti neked a családi fészket, és aki gondoskodik rólad. De sajnos beleeshetsz az anyagiak csapdájába, és olyan mellett döntesz, aki nem fog törődni az érzelmeiddel. Aki nem fog úgy szeretni, ahogy szükséged van rá, csak a pénzt adja, amiből jól élhetsz. Azonban ez egy idő után neked kevés lesz.Munkád:

Az ezotéria, vagy a pszichológia - vagyis a mélylélektan, amikor kipuhatolhatod mások cselekedeteinek mozgató rugóit - az a terület, amely neked való. Magabiztosság és hatalom árad belőled, amivel élned kell, és az emberek lelkének megnyugtatására, a szellemük építésére kell fordítanod, hogy ne legyenek sekélyesek.


A szexben az előző életeidben rengeteg tapasztalatod gyűjtöttél. Ezt most kiválóan hasznosíthatod, például szexuálpszichológusként, vagy átsegítheted merészségeddel, bátorságoddal a partneredet gátlásain. A nyomozói munka is illik hozzád, hiszen a kutatás terén verhetetlen vagy.Egészséged:

Az orrod az legérzékenyen szerved, ugyanis az előző életeidben sokszor olyanba ütötted, amibe nem kellett volna. Előfordulhat, hogy megfázáskor hamarabb dugul el az orrod, vagy ezzel a szerveddel kapcsolatos műtétre kerül sor az életed folyamán. Ha orrműtétre kerül sor, figyelj oda, mert ebben az életedben gyakran megcsal a szimatod.Ahol a karmád teljesítheted:

Gyógyfüvek szedésével, mágnesterápia igénybevételével, vagy a kövek erejének megismerésével, és annak alkalmazásával.


Születési időpontod szerint a Hold a mérlegben állt.

Holdi karmikus feladatod:

Az egyenjogú kapcsolatok kialakítása, és ha büszkeséget érzel a partnered vagy a rokonod iránt, akkor ezt szóban kifejezni. Az anya lelkében egy olyan űrt tölt ki a te szereteted, figyelmed, amelyet valakitől – akitől igazán szerette volna – nem kapott meg. Talán erről sohasem fog beszélni neked, és hálás azért, amit tőled kap, ez élteti őt. Ez okozhatja a te párkapcsolatodban majd a problémát, mert konkurenciaharc alakulhat ki az anya és a párod között, amit neked kell megoldani.


Holdi karmikus örökségként kapod:

A kedvességet, a barátságosságot, az intelligenciát, a meghallgatási képességet, és azt a képességet, amivel feledtetni tudod mások gondját. Viszont karmikus örökség az is, hogy hamarabb kell felnőtté válnod, mint a többi gyereknek, mert az egyik szülőnek szüksége van arra, hogy egyenrangú társa légy, illetve érzelmileg pótolj valakit. Ez tesz érzelmileg hullámzóvá akkor, amikor már a saját életedet szeretnéd élni. El kell telnie egy kis időnek, amíg sikerül ezt megoldani.


A holdi karma feloldása:

Megtanulsz nemet mondani, és nem akarsz megfelelni mindenkinek. Elismered, hogy nem a külsőségek számítanak, hanem a másik ember belső tulajdonságai. Kitartasz az érzéseid mellett, nem mondasz le a vágyaidról, és mindent megteszel azért, hogy a szüleid között béke legyen vagy helyreálljon a béke. Vagyis ezzel legyőzöd a karmikus problémát, a valamelyik szülő felé való erősebb húzást.


Pozitív holdnapok, amikor a karmikus feladat gyakorolható: Hold a Mérlegben, a Vízöntőben, az Ikrekben.


Negatív holdnapok, amikor éppen a karmikus feladat ellen teszel: Hold a Rákban, a Bakban, a Kosban.

239. tinendo (válaszként erre: 232. - 6b94deaef4)
2007. márc. 19. 06:38

Mérleg az aszcendensed:

Érzékeny testrészed, szerved:

derék, vese.


Külső megjelenésed:

Nagyon szépek, harmonikusak, arányosak, szép, rózsás a bőrük, bájosak, kellemesek, mosolygósak, arcukon vénusz - gödörrel.


Az egész megjelenésed harmóniát sugároz. Mindig, mindenkivel kedves, nagyon gyakran mosolyog. Fontos számodra a harmonikus, szép környezet. Társ nélkül nehéz számodra az élet, nem könnyű számodra az egyedüllét. Szeretsz szerepelni, a középpontba kerülni. Született tehetséged van a mérleg foglalkozásokban, úgy, mint diplomácia, színészet, a könnyűműfaj, tánc, szépségipar.


Amennyiben az aszcendensedet, vagy annak uralkodó bolygóját nehezítő fényszögek érik, a megfelelési kényszered miatt nem vállalod saját magadat, a véleményedet, elvész a személyiséged a sok alkalmazkodásban, már nem is lehet tudni, ki is vagy valójában.


A fejlődésben bejárandó útad:

A gerinctelen "alakulóművésztől" a kedves, megértő, a másikat önzetlenül támogató társig.Születésedkor a felszálló holdcsomópont a halak csillagjegyben állt.

Már kicsi gyermekként is szorgalmas vagy, tele tettvággyal. Szakmai pályafutásod kezdetén keményen és szorgalmasan dolgozol, de megszállottságod, teljes odaadásod épp abban gátolhat meg,, hogy kiteljesedj, és képességeidet teljes mértékben kamatoztathasd. Mindig tele vagy munkával, tennivalóval, , s ez az akkor sem változik, amikor idősödsz. ami viszont változik, hogy hozzászoksz a napi rutinhoz, egyre kevésbé vagy hajlandó nyitni az új lehetőségek felé, sőt szinte már-már a monotonitásba csap át életed. Igy nem csoda, ha komoly önértékelési problémával kerülsz szembe, és azt is megkérdőjelezheted időnként, szükség van-e rád vagy munkádra. Meg kell teremtened a változás lehetőségét, és azt, hogy jobb egzisztenciális kilátásaid legyenek. Sajnos e téren csak magadra számíthatsz, rettentő fontossá válik az önmegvalósítás. Csak akkor tudsz az unalomból kitörni, ha értelmet találsz életedben, cselekedeteidben.


Nyerj ösztönzést önmagadtól, hisz egész életed során tele vagy jobbnál jobb ötletekkel, csupán neki kellene kezdeni a megvalósításnak. Fontos szerepet kap életedben az egészséged is, mert amint szellemileg kezdenél leépülni, az azonnal egészséged romlásában is megmutatkozik. Idősödve sok minden megváltozik körülötted, nem elképzelhetetlen, hogy valamilyen bölcs filozófiai gondolkodásmód híve leszel, és lemondasz a materialista és anyagi javakról a lelki békéd érdekében. Örömödet idős korban már nem munkádban, hanem az önmegvalósításban találhatod meg, s nem utolsó sorban családod az, akikért sokat tehetsz. Adj új értelmet életednek, foglalkozz művészetekkel, filozófiával, vagy bármivel, ami életed első szakaszából kimaradt.


Legfontosabb feladatod:

mivel tehetséges vagy, ki kell használnod maximálisan képességeidet és kreativitásodat. El kell felejtened a szabályok és a társadalmi korlátok létezését. Komoly esélyed van arra, hogy az ezotériában és a spiritualitásban találd meg önmagad.

Rendkívüli érzékenység jellemez, át tudod érezni mások fájdalmát, képes vagy önfeláldozó módon segítséget nyújtani. Talán azért, mert rengeteg baj és bánat ért az előző életeidben, amiért a sors a jelenben kárpótol, és megajándékoz az empátia és együttérzés képességével.


Igen kifinomult művészi adottságokkal rendelkezel, jól tennéd, ha kibontakoztatnád tehetségedet. Ha hivatásszerűen nem megy, akkor szabadidődben, hobbiként foglalkozz festészettel, színészettel, zenével. Tehetséged van még a pszichológiához, kiválóen eligazodsz az emberi lélek útvesztőiben, és remek tanácsokat adsz a rászorulóknak.Párkapcsolatod:

Olyan partnerre van szükséged, aki mellett biztonságban érezheted magad. Sajnos fennáll a lehetősége annak, hogy ez az illető melletted van, de te nem veszed észre. Egész életed során az igazit keresed, bárkivel találkozol, saját képedre igyekszel formálni. Igyekezz inkább te változni, mert a belső átalakulásod után olyan emberrel fogod leélni az életedet, akit korábban elutasítottál.Munkád:

Fontos, hogy szabadidődet aktívan és hasznosan töltsd el. Másoknak segíthess kikapcsolódni, feszültségeiket feldolgozni. Érdemes lenne ehhez kapcsolódó foglalkozást választanod, hiszen az előző életeidben valószínűleg a munka hőse voltál, aki éjjel-nappal dolgozott és folyamatosan hajszolta a többieket is. Légy nyitott és figyelmes, vigasztald meg a csalódott és szomorú embereket. Tanácsaiddal segítsd azokat, akiknek a magánélete válságba jutott.Egészséged:

Bőrödön kiütések, szemölcsök jelenhetnek meg, amelyek arra figyelmeztetnek, hogy lelked mélyén távol akarod tartani magad valakitől. A talpadon előforduló bőrkeményedések, arra utalnak, hogy túl sokat tettél valakiért, aki ezt nem becsüli és nem értékeli eléggé.Ahol a karmád teljesítheted:

Légy olyan társaság tagja, ahol a másságot megtapasztalod és megtanulsz együttérezni ezekkel az emberekkel.


Születési időpontod szerint a Hold a ikrek jegyben állt.

Holdi karmikus feladatod:

El kell fogadnod azt a helyet a családban, amelyet kijelöltek a számodra a szüleid és a testvéreid. Illetve meg kell barátkoznod azzal a gondolattal, hogy te választottad ezt a családot, ahova érkeztél, és feladataid közé tartozik nem arra törekedni, hogy te állj a figyelem középpontjában, hanem te figyelj rájuk, ajnározd őket.


Holdi karmikus örökségként kapod:

A felületességet, a mindenkire és mindenre csak egy kicsit figyelést. El kell fogadnod, hogy a világ sohasem abszolút, hanem relatív. Meg kell tanulnod minden helyzetet más – nem csak a saját – szemszögedből vizsgálni, különösen vonatkozik ez az anyukádra, mert így értheted meg és fogadhatod őt el olyannak, amilyen.


A holdi karma feloldása:

A hagyományok ápolása, a régi értékek megőrzése. Fegyelmezettnek kell lenned, így tudsz úrrá lenni a kapkodáson, a közbeszóláson, a közbevágáson, és ezzel elkerülheted azt is, hogy a családtagok érzéketlennek tartsanak. A környezetedben pedig azt mondják rólad, hogy érdekkapcsolatokat létesítesz, vagy azt tartod jónak, ami neked fontos.


Pozitív holdnapok, amikor a karmikus feladat gyakorolható: Hold az Ikrekben, a Mérlegben, a Vízöntőben.


Feszült holdnapok, amikor éppen a karmikus feladat ellen teszel: Hold a Nyilasban, a Szűzben, a Halakban.

238. tinendo (válaszként erre: 234. - Asra)
2007. márc. 19. 06:33

:)))

Nem annyira mélyen még. Miért?

237. tinendo (válaszként erre: 233. - Manhattan22)
2007. márc. 19. 06:33

Érzékeny testrészed, szerved:

nyak és a torok, pajzsmirigy, mandulák.


Külső megjelenésed:

Első ránézésre is könnyen felismerhető nagy, nyílt, élveteg tekintetű szemeiről, melyekre hatalmas szempillák vetnek árnyékot. A nőkre jellemzőek a gömbölyded formák, nőiesen telt testalkat. Szeretnek csinosan öltözködni, amivel kiemelik, és még nőiesebbé teszik a megjelenésüket. A férfiaknál gyakori a bajusz viselete. Mozgása kényelmes, nem kapkod, kissé lassú. Kissé alacsony vagy közepes termet.


Az egész megjelenésed biztonságot, nyugalmat áraszt. Szereted a stabilitást, az állandóságot. A megszokás számodra a biztonságot jelenti. A meglévő körülményeken, kapcsolatokon nehezen változtatsz. Zavarnak a gyors, hirtelen dolgok, események. Született tehetséged van a pénzügyek terén, és minden olyan életterületen, ahol a megtartásra van szükség. Vonzódsz a természethez, és minden olyan szakmához, amely kapcsolatban áll vele. Ösztönös tehetséged van a bika foglalkozásokhoz, mint például a bankár, kertész, szakács, komolyzenész.


Amennyiben az aszcendensedet, vagy annak uralkodó bolygólyát nehezítő fényszögek érik, makacs, önfejű, konok, merev, hirtelen haragú lehetsz.


A fejlődésében bejárandó útad:

az anyagi világ értékeihez való túlzott ragaszkodástól az optimális stabilitásig, mások értékeinek megbízható gyarapításáig, a tárgyak elengedéséig.


Sajna a karmádat nem tudom leírni a születési időpont hiánya miatt.

236. tinendo (válaszként erre: 231. - Panka2)
2007. márc. 19. 06:29
Akkor ez nem jött be. :((
235. nayloon
2007. márc. 18. 15:17

sziasztok!!!

nekem is valaki megcsinálja, érdekelne!


mérleg 1976.09.25...13,30 Siófok


Köszönöm!!

234. Asra (válaszként erre: 215. - Tinendo)
2007. márc. 18. 14:56

nem mondom, hogy boldoggá tett:)

csak elgondolkodtatott...

Tinendo: milyen mélyen foglalkozol asztrológiával?

233. Manhattan22 (válaszként erre: 230. - Tinendo)
2007. márc. 18. 14:29

Szia!

Az aszcndensem bika, ki lett számolva (idő+hely szerint)! Azért, köszi, ha írsz rólam! :)

2007. márc. 18. 13:58

Szia tinendo,


Az enyémet is ki elemeznéd?..


1969.08.08.-án 10-kor Budapest VIII.-kerületben születtem.


előre is köszönöm, Emőke

231. panka2 (válaszként erre: 216. - Tinendo)
2007. márc. 18. 13:34
Szia))) Köszönöm az ellemzést" de sajna én biztos egy korcs"nyilas aszcendensű ember vagyok mert nem illik rám a jellemzés)Egyenesen utálok utazni nagyon otthon-ülö típus vagyok)Rövid combokkal,keskeny csípövel,és nincsenek elnagyolt vonásaim DDDD De azért köszönöm szépen a munkádat.Legyen szépnapot Üdw.Panka
❮❮ ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook