Tudnátok ajánlani növényi tejkészítő gépet? (beszélgetés)
Én nem veszek könyvet, találok annyi információt neten ami nekem kell. A mindenmentes.hu is jó oldal.
Sok tejhelyettesítő ital és sok más amit a készülékünkkel tudunk készíteni: [link]
Ezen a könyvön gondolkodom :
Halászi Ildikó : " Te(l)jes élet tej nélkül"
A tejhelyettesítő italok kézikönyve
Már recepteket is találtam kifejezetten a te készülékedhez.
Jó lesz nagyon, mielőbb készítsed az egészséges finomságokat, párod is örülni fog.
Már meg is találtam a használati utasítást a gépedhez: file:///C:/Users/jarmu/Desktop/%C3%9Aj%20%20g%C3%A9p/Maxxo-novenyitej-keszito-MM01%20(1).pdf
Nagyon jó programjai vannak, több mindent tudsz vele készíteni, szuper jó!
Már csak recepteket kell nézni hozzá. Ahonnan vetted, annak a honlapján biztos van. de ha nincs, az enyémen sok van, és 1.3 l-es készülékhez is.
Megnéztem, milyen a Tiéd. Ha beírod a keresőbe a " Maxxo MM01"-et, megnézheted az enyémet.
Köszi a tanácsokat ! Nemcsak nem értek hozzá, még senkinél nem is láttam ilyen gépet. Pedig értelmetlen luxuskiadás a 2-2,3 %- os mandulaitalért 800-1000 Ft-ot kiadni literenként. És többfélét fogok készíteni. 4 féle program van növényi tejekhez.
Már kinyomtatta a fiam a használati utasítást ! A héten megkapom ! 🙂
Mennyi magot használsz egyszerre ? Dekára gondolok. Nehogy megszámold a mákszemeket ! 😃
Elméletileg az enyém is vagy 1.2. Majd kimérem. Amit eddig kipróbáltam, az én ízlésemhez kicsit sűrűre készül, ezért variálok az alapanyagokkal. Hamar belejössz te is.
Az a "Majdnem mint" tejhelyettesítő ital amit lentebb mutattam a legjobban hasonlít ízben a tehéntejhez. Bár az enyém már nem, mert ízesítgetem hol így-hol úgy. De natúrban is nagyon finom. Ha én te volnék, kipróbálnám. Kása programmal készítem a recept megalkotója javaslatára mert állítólag a tejkészítő programnák sokaknál kifut.
Köszi !💖 Majd segíts légy szíves, mert még nem értek hozzá ! 🙂
Megvan : " Maxxo Multimilk MM01" típus
Hát akkor ne várjon még tovább az a szegény ember! Hihetetlen milyen finom ital készíthető vele! Na meg a krémlevesek, hát mesések! Nem gondoltam hogy van finomabb annál amit tűzhelyen főzök aztán turmixolok. De van! Selymesen krémes, valami csoda. Mióta megvan a Smile, folyamatosan készítem a krémleveseket és az italokat. Mást még nem próbáltam, de több mindenre jó a készülék.
Mielőbb vedd használatba te is, mert ez komolyan mondom, egy kincs!
Sajnálom hogy a fórumnyitó már nem tag, mert beszámoltam volna neki az új tejital készítő kis gépemről.
Akit még érdeket volna, 16 óta ő sem járt itt. Van rajtam kívül aki készít növényi tejhelyettesítő italt?
Na ez engem is érdekel.
Én mandulatejet szeretnék készíteni házilag.
További ajánlott fórumok:
- Slimball (estoslimball) növényi gyomorlabda 1, 4 kg/nap
- Mit ehet az, akinek ki kell zárnia a növényi eredetű olajokat, az azokat tartalmazó ételeket? Mindenben van:S - ételallergia miatt-
- Tisztán növényi alapanyagokbók készült hajfestéket használt-e már valaki? Milyen tapasztalatok vannak?
- Teljes értékű növényi étrend
- Az 1 éves babámnak szeretnék tortát sütni szülinapjára.Tejfehérje allergiás.Tud valaki 100% növényi alapú tejszínt?
- Növényi tejkészítéshez melyiket javasoljátok? Chufamix vagy Vegital?