Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Tudja valaki, hogy készül a vendéglőben a tartármártás? fórum

Tudja valaki, hogy készül a vendéglőben a tartármártás? (tudásbázis kérdés)


10. 036bf4cfe4 (válaszként erre: 2. - 1a50c86bb0)
2009. jan. 18. 12:14
Annál is inkább lehet bort hozzátenni mert a tartár, bort jelent.
2007. nov. 15. 05:55
Miért pont a vendéglőben?
2007. nov. 14. 18:28

2tojássárgája,1dl étolaj,1/2kávéskanál só,1teáskanál porcukor,1teáskanál mustár,izlés szerint bors,1/2citrom leve,2dltejföl.

Lehetőleg minden hozzávaló azonos hőmérsékletü legyen.Az arányokat izlés szerint lehet variálni.

2007. nov. 12. 17:54
minden szakács a saját izlése szerint
2007. nov. 12. 11:47
Az enyémet sokkal jobban szeretem .
2007. nov. 12. 11:47
Nemtudom,de nagyon rossz !
2007. nov. 8. 15:00

Majd felteszem a receptekhez és elolvashatod.

Nálunk a családban mindenkinek izlik.

2007. aug. 30. 18:08
Tegnap (?) hallottam a PaprikaTv-ben, hogy nem majonéz+tejföl, hanem majonéz+tejszín a hivatalos.
2007. aug. 30. 15:37

Azt nem tudom, hogy a vendeglokben hogyan keszitik, de az enyemmel mindenki elegedett volt idaig.

Majonez + a majoneztol egy picivel tobb tejfol vagy ugyanannyi + izles szerint citromot belenyomni + keveske cukor + izles szerint mustar + mellozheto, de finomabb lesz ha belevagsz pici voroshagymat. (esetleg pici feherbort is lehet hozzaonteni, ha szeretitek)

Ennyi, de en meg altalaban szoktam belevagni egy keves zoldsegzoldjet.

1. edek
2007. aug. 30. 15:26
Tudja valaki, hogy készül a vendéglőben a tartármártás?

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook