Tud valaki valamiféle olyan szert...."tablettát"amitöl nem vagy éhes:-)? (beszélgetés)
5 napos szardínia kihívás. Tegnap néztem egy videót amiben elmondják mi történik veled ha 5 napig szardíniát eszel. Mást nem is lehet, viszont éhes sem leszel közben:
Én ma olvastam az OZENMIC Soft weight manager-ről.
Állítólag mellékhatás mentes és valódi fogyás érhető el vele. De az olvasottak alapján mindenki eszik ugyanúgy tovább mellette, akkor is hatásos.
Azt nem tudom, hogy az éhségérzetet elveszi-e.
Már bocsáss meg, de ez egy ostobaság.
A Helmiron egy interneten forgalmazott, étrend-kiegészítőként hirdetett készítmény, amelyet a gyártó bélparaziták, férgek ellen ajánl. A saját reklámoldala szerint minden típusú bélparazita ellen hatásos, sőt 97%-os hatékonyságot állít. Ehhez semmi megbízható orvosi alátámasztás nincs.
Egyébként is a paraziták, férgek elszívják a tápanyagot, inkább sovány az ember és állat, mintsem dagadt.
Kivéve, ha már tele van a "hasa" parazitával, akkor puffadtnak tűnhet.
Én biztos nem egy interneten reklámozott készítményből indulnék ki, hanem először azt deríteném ki, hogy egyáltalán van-e parazitafertőzés.
én nem bízok az édesítőben,szerintem nem egészséges hosszú távon.
a búzakorpa tablettát hol lehet kapni?
olyan étvágycsökkentő hatása van,hogy hiába szedsz mellette vitaminokat,azok sem hatnak.
és van még valami másik szer is,azt az apám szedte,majd megkérdem tőle ha otthon leszek ünnepek alatt hogy mi volt az.sikerült is leadnia elég sok kilót.
Korpatabletta,recept nélkül,naponta 3x3-4tbl,jó sok folyadékkal.Az ízesítettet jobban ajánlom.
Ez nem tartalmaz semmiféle szervezetedre káros hatóanyagot,olcsó,és hatékony.
Egyébként van.
Májbetegségben adják, s nagyon nincs étvágya mellette senkinek.
Beszerezni csak komoly májgondok esetén lehet.
Persze!
A drága főnököm (szemben ül velem) egy-egy mondata a legjobb kapszula evés ellen. Miután kimondta, soxor még egy hét múlva sem vagyok éhes, vagy csúszna le egy falat sem.
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Tud nekem ajánlani olyan tablettát amitől legalább 20 centire növelné a testmagasságomat?
- Energetizáló tablettát, szert tudtok mondani ami már bevált nektek fáradság ellen? Olíat, ami nem káros az egészségre és nem tiltott!
- Ki tud olyan szert, amitől a hosszú hajat mosás után könnyebben ki lehet fésülni?
- Tud valaki olyan szert amitől a haj gyorsabban nő, illetve erősebb, dúsabb lesz? Tapasztalatok?