Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Toszkán paradicsom-krémleves recept

Toszkán paradicsom-krémleves recept

A Toszkán paradicsom-krémleves hozzávalói:
25 dkg kenyér (szikkadt),
1,3 liter zöldségleveslé,
60 dkg paradicsom (lucullus),
1/2 fej vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma,
olívaolaj,
1 csokor bazsalikom (friss),
só.


A Toszkán paradicsom-krémleves elkészítési módja:
Morzsold el a kenyeret és öntsd rá a forró zöldségleveslét. Dobd forró vízbe a paradicsomot, húzd le a héját, vedd ki a magját és darabold fel apróra. Vágd finomra a vöröshagymát és a fokhagymát, majd pirítsd meg 5 evőkanál olívaolajon. Add hozzá a paradicsomot, pár percig párold, majd keverd bele az áztatott kenyeret és a bazsalikomokat. Főzd 30 percig, gyakran megkeverve. Vedd ki a bazsalikomokat és tálald. Nyáron behűtve is fogyasztható.

Kínálj hozzá könnyű, száraz vörösbort


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A toszkán paradicsom-krémleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook