Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Toscana tésztasaláta recept

Toscana tésztasaláta recept

A Toscana tésztasaláta hozzávalói:
2 db paradicsom
2 db paprika
1 kígyóuborka
olíva
1 db csirkemell
olívaolaj
borecet

bors
3 színű tészta
20 dkg reszelt parmezán


A Toscana tésztasaláta elkészítési módja:
A tésztát kifőzzük, majd jól lecsepegtetjük. A csíkokra vágott csirkemellet olívaolajon megsütjük, apróra vágott újhagymát, sót, borsot és egy kevés bort adunk hozzá. A paradicsomot, a paprikát és az uborkát nagyobb darabokra vágjuk, a kifőtt tésztához adjuk.Balzsamecettel, olívaolajjal megöntözzük, rászórjuk a parmezánt, majd sóval, borssal ízesítjük és hozzáadjuk a húst. A csirkemell után visszamaradt zsiradékba parmezánt teszünk, a tésztára öntjük.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A toscana tésztasaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook