Tortellini, ravioli.... (beszélgetős fórum)
3. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 1. - 9c8432d068)
2010. máj. 25. 14:51
Gombamártás a sajtoshoz és a húsoshoz is nagyon jó. Én nem szoktam túlcizellálni, a hagymát, fokhagymát olívaolajon megfonnyasztom, rádobom a gombát, majd főzőtejszínt keverek hozzá. Megfűszerezem és botmixerrel pépesítem. Az eddigi gombák közül a vargánya volt a legfinomabb.
Márványsajttal is megpróbálhatod, kóstolgasd sűrűn, mert nagyon intenzív az aromája.
2. Szilvamama
2010. máj. 25. 14:32
Lehet paradicsommártást készíteni hozzá, vagy sajtmártást, tejszínnel, tejföllel meglocsolni. Pesto is jó hozzá, vagy friss bazsalikomot, paradicsomot, vagy olajban eltett paradicsomot rávagdalni.
1. 9c8432d068
2010. máj. 25. 14:26
Szeretnék tippeket kapni a tortellini és ravioli tálalásához.
Milyen mártásokat szoktatok készíteni hozzá?
Vagy csak sajtosan tálaljátok?
Pár mártásreceptet megköszönnék.
Talán vannak jobb ötleteitek,mint nekem.