Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Tortellini, ravioli.... fórum

Tortellini, ravioli.... (beszélgetős fórum)


3. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 1. - 9c8432d068)
2010. máj. 25. 14:51

Gombamártás a sajtoshoz és a húsoshoz is nagyon jó. Én nem szoktam túlcizellálni, a hagymát, fokhagymát olívaolajon megfonnyasztom, rádobom a gombát, majd főzőtejszínt keverek hozzá. Megfűszerezem és botmixerrel pépesítem. Az eddigi gombák közül a vargánya volt a legfinomabb.


Márványsajttal is megpróbálhatod, kóstolgasd sűrűn, mert nagyon intenzív az aromája.

2010. máj. 25. 14:32
Lehet paradicsommártást készíteni hozzá, vagy sajtmártást, tejszínnel, tejföllel meglocsolni. Pesto is jó hozzá, vagy friss bazsalikomot, paradicsomot, vagy olajban eltett paradicsomot rávagdalni.
2010. máj. 25. 14:26

Szeretnék tippeket kapni a tortellini és ravioli tálalásához.

Milyen mártásokat szoktatok készíteni hozzá?

Vagy csak sajtosan tálaljátok?


Pár mártásreceptet megköszönnék.

Talán vannak jobb ötleteitek,mint nekem.


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook