Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Tordai pecsenye recept

Tordai pecsenye recept

A Tordai pecsenye hozzávalói:
5 szelet bőrös karaj
10 dkg zsír

liszt
pirospaprika


A Tordai pecsenye elkészítési módja:
A sertéshús bőrét kockásan bevagdaljuk, a húst megsózzuk, és először lisztbe, utána forró zsírba vagy olajba mártjuk, és roston szép pirosra sütjük. Tálaláskor meghintjük pirospaprikával.


Kategória: Húsételek receptjei


A tordai pecsenye elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook