Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Tonhallal és zöld borsóval töltött paradicsom recept

Tonhallal és zöld borsóval töltött paradicsom recept

A Tonhallal és zöld borsóval töltött paradicsom hozzávalói:
½ csokor újhagyma
8 zsályalevél
1 evőkanál olívaolaj
4 érett paradicsom

1 doboz konzerv tonhal
3 evőkanál citromlé
1 evőkanál zöldborsó konzerv


A Tonhallal és zöld borsóval töltött paradicsom elkészítési módja:
Vágd össze az újhagymát és a zsályát. Pirítsd a hagymával együtt forró olajban pár percig, majd hagyd kihűlni. Skalpold meg a paradicsomot, kapard ki a belsejét, és rakd félre a húsát. Csepegtesd le a tonhalat, majd nyomkodd szét egy villával. Keverd össze az előzőleg félretett paradicsom húsával, az újhagymával, citromlével és a zöld borsóval, majd töltsd vissza a paradicsomokba. Tálald friss rozskenyérrel.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A tonhallal és zöld borsóval töltött paradicsom elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook