Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Tonhalas kagylótészta recept

Tonhalas kagylótészta recept

A Tonhalas kagylótészta hozzávalói:
200 gramm kagylótészta (conchiglie)
100 grammos Rio Mare tonhal
citrombors
olívaolaj


A Tonhalas kagylótészta elkészítési módja:
Lobogó vízben roppanósra (al dente) főzzük a kagylótésztát. Ráborítjuk a tonhalat, citromborssal megszórjuk, olívaolajjal meglocsoljuk és kész.


Kategória: Tésztafélék receptjei


A tonhalas kagylótészta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook