Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Tonhalas-fenyőmagos spagetti recept

Tonhalas-fenyőmagos spagetti recept

A Tonhalas-fenyőmagos spagetti hozzávalói:
2 db tonhalkonzerv

10 dkg fenyőmag

50 dkg spagetti

2-3 evőkanál pesto szósz (zöld)

olívaolaj

Tabasco



olaj


A Tonhalas-fenyőmagos spagetti elkészítési módja:
Felteszem a spagettit sós, olajos vízben főzni, közben a fenyőmagot serpenyőben megpirítom, majd félreteszem, s ugyanabban a serpenyőben a tonhalat is megpirítom. A tésztát leszűröm, egy kis tál (kb. 3-4 dl) vizet (amiben a tészta főtt) félreteszek, belekeverem a pestót, ráöntöm a tésztára, összekeverem a fenyőmaggal, tonhallal, és tabascóval meglocsolom. Ízlés szerint megszórható parmezán sajttal is.


Kategória: Halas ételek receptjei


A tonhalas-fenyőmagos spagetti elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook