Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Töltött Virsli recept

Töltött Virsli recept

Elkészítési idő 30 perc

A Töltött Virsli hozzávalói:
8-10 db virsli
2-3 fej kisebb vöröshagyma
kevés füstölt szalonna,
fél szál füstölt kolbász
sajt
agy kis vaj,

öntethez:
1 kk mustár
1 tojás sárgája
pirosarany
gulyáskrém

bors,
1 és fél pohár tejföl


A Töltött Virsli elkészítési módja:
Egy hőálló tálat kivajazzunk, beletesszük a hosszába félbevágott virslit. A hagymakarikát, a füstölt szalonna csíkot és a kolbász karikákat ráhelyezzük a virslire, majd a tetejére sajtot (lehet füstölt sajt is) teszünk. Elkészítjük az öntetet. Egy edénybe beleöntjük a tejfölt, belerakjuk a mustárt, piros aranyat és gulyáskrémet, ízlés szerint pici sót, borsot. Szétválasztjuk a tojás sárgáját és összekavarjuk. Az öntettel meglocsoljuk a virsliket és sütőben megsütjük. 10 perc fedővel + 10 perc fedő nélkül.

Nagyon finom akár reggelire, akár vacsorára. Nagyon laktató.


Kategória: Egytálételek receptjei


A töltött virsli elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook