Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Töltött sertéskaraj recept

Töltött sertéskaraj recept

Elkészítési idő 40 perc

A Töltött sertéskaraj hozzávalói:
1 kg csontozott sertéskaraj,
50 dkg tehéntúró vagy juhtúró,
20 dkg Trapista sajt,
20 dkg füstölt sonka,
1 doboz gomba
őrölt fehérbors


A Töltött sertéskaraj elkészítési módja:
A karajszeleteket úgy készítem, hogy 2 karajnyi húst bevágok, de nem vágom el teljesen, mintha zsebes hús lenne. A húst kiverem és enyhén sózom. A tölteléknek a túrót összekeverem az apró kockára vágott sonkával, gombával, sajttal. Izesítem a fehérborssal.A hússzeleteket megtöltöm feltekerem, és planírozom, mint a rántott húst. Bő forró olajban kisütöm. Tálaláskor a tányérra ferdén kettészelve teszem,rá kis halom reszelt sajt kerül. Krumplipüré, párolt rízs, sült burgonya lehet a köret.

Sertéscombból is kipróbáltam, egész vékonyra kell vágni a combból a szeleteket, hogy jól átsüljön.
Nagyon finom.
Jó étvágyat hozzá!


Kategória: Húsételek receptjei


A töltött sertéskaraj elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook