Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Töltött kifli másképp recept

Töltött kifli másképp recept

A Töltött kifli másképp hozzávalói:
1 kg párizsi,
0,5 kg lecsókolbász,
1 doboz tejföl,
1 evőkanál mustár,
majoranna,
bors,
só,
ha valaki szereti a csípőset akkor 1 evőkanál erős pista,
30 db hagyományos "egyenes" kifli,
egy kevés tej.


A Töltött kifli másképp elkészítési módja:
A kifliket 3 részre vágom és a belüket egy késsel kivályom. A belső részét meglocsolom egy kevés langyos tejjel. Nem kell eláztatni. Rövid ideig álni hagyom. A párizsit és a lecsókolbászt ledarálom, majd az áztatott kiflibelet is ledarálom. Egy nagy tálba összerakom a hozzávalókkal, és alaposan összekeverem. A tölteléket a kiflidarabok közepébe töltöm és a töltött darabokat tepsibe rakom, megkenem a tetejüket tejjel és rövid időre a sütőbe rakom.

Előételként tálaljuk!


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A töltött kifli másképp elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook