Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Töltött fánk recept

Töltött fánk recept

A Töltött fánk hozzávalói:
5tojás
5dkg vaj
15dkg liszt
2,5dl víz


A Töltött fánk elkészítési módja:
A vajat a vízzel felforraljuk,hozzáadjuk a lisztet,addig keverjük még el nem válik az edény falától,majd leveszük a tűzről egyenként beledolgozzuk a tojásokat és sütőlapra kis halmokat rakunk. Előmelegített sütőbem megsütjük.Még melegen ketté vágjuk és vanílía krémmmel töltjük.

Más töltelékkel is készíthetjük


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A töltött fánk elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook