Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Tojással töltött fasírt recept

Tojással töltött fasírt recept

A Tojással töltött fasírt hozzávalói:
0,5 kg darált sertéslapocka

2 db szikkadt zsemle

1 db egész tojás

1 közepes fej vöröshagyma

2 gerezd fokhagyma

Só, bors,(Izlés szerint amit szeretsz)

kb. 6-8 tojás keményre főzve


A Tojással töltött fasírt elkészítési módja:
A zsemléket beáztatjuk, majd kinyomkodjuk. A vöröshagymát apró kockára vágjuk, kevés olajon üvegesre pároljuk, hagyjuk kihűlni. Egy tálba tesszük a darált húst, a kinyomkodott zsemléket, a kihűlt hagymát, a tojást, a reszelt fokhagymát és ízlés szerint fűszerezzük, és jól összegyúrjuk. Vizes kézzel golyókat formázunk belőle úgy, hogy mindegyik közepére egy keménytojást teszünk. Nem túlforró olajban barnáspirosra sütjük. Szalvétára szedve leitatjuk a felesleges zsiradékot, és frissen tálaljuk.


Kategória: Egytálételek receptjei


A tojással töltött fasírt elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook