Tofutöltelék recept

A Tofutöltelék hozzávalói:
400 gr fehér tofu (szójatúró)
50 gr mazsola
3-4 szem alma
egy rúd vanília
1 citrom reszelt héja
4-5 evőkanál méz


A Tofutöltelék elkészítési módja:
Összegyúrjuk a tésztát az alkotókból és felét egy tepsibe terítjük. A töltelékhez a tofut villával összetörjük, belereszeljük az almát, a citromhéját. A vaníliarudat hosszában kettévágjuk, és a belsejét adjuk a töltelékhez (a megmaradt rudat még felhasználhatjuk). Majd beleszórjuk a mazsolát, édesítjük, végül jól összedolgozzuk, és a formába terített tésztára öntjük. A tészta másik feléből rácsot készítünk a sütemény tetejére és megsütjük. Alma helyett adhatunk a töltelékhez mandarint vagy más gyümölcsöt is.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A tofutöltelék elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook