Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Tofurántotta recept

Tofurántotta recept

Elkészítési idő 30 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Tofurántotta hozzávalói:
1 csomag tofu (20 dkg),
1 db vöröshagyma,
1 db csípős zöldpaprika,
1 db paradicsom,
2 ek. étolaj,
Ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors, őrölt kömény, kurkumapor, fűszerpaprika, petrezselyemlevél


Tofurántotta

A Tofurántotta elkészítési módja:
A hagymát felkockáztam és a zsiradékon megpároltam. Ezután hozzáadtam a felszeletelt paprikát és a paradicsomot, majd tovább sütöttem. Közben kisebb kockára vágtam a tofut és villával kicsit összetörtem, majd a hagymás, sült paprikás alaphoz kevertem, fűszereztem és pár percig még tovább sütöttem. Amikor egy kicsit megpirult a tofu, tulajdonképpen el is készült a tofurántotta. Tálaláskor meghintettem a tetejét egy kevés petrezselyemmel. Azonnal fogyasztandó önmagában vagy zöldségekkel (újhagyma, retek...stb.) együtt is remek reggeli válik belőle. Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A tofurántotta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook