Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Többsajtos saláta recept

Többsajtos saláta recept

A Többsajtos saláta hozzávalói:
5-5 dkg parenyica, gomolya, edami, pásztorsajt
1 nagy savanykás alma
1 kis fej vöröshagyma
1 dl majonéz
1 dl tejföl
2 evőkanál száraz fehér bor
2 evőkanál dióbél
só, törött fehér bors


A Többsajtos saláta elkészítési módja:
A sajtokat, a kicsumázott almát közel egyforma kockákra vágom. A hagymát finomra aprítom. A majonézt a tejföllel simára keverem, hozzáadom a bort, a diót, a hagymát. Sózom, borsozom; az alma és sajtkockákkal jól összekeverem. Befedem, s hűtőben legalább két órán át érlelem. Tálalás előtt átkeverem.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A többsajtos saláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook