Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Többfunkciós olvasztott csokoládé recept

Többfunkciós olvasztott csokoládé recept

A Többfunkciós olvasztott csokoládé hozzávalói:
10 dkg tejcsokoládé
10 dkg étcsokoládé
0,5 dl tejszín
2 teáskanál konyak (vagy rum, vagy kakaólikőr)

Mártogatni:
egész eper,
málna,
vastag szeletekre vágott banán,
őszibarack,
piskótakockák stb.


A Többfunkciós olvasztott csokoládé elkészítési módja:
Vízfürdő fölött olvaszd meg a darabokra tört csokoládét. Keverd bele a tejszínt és a konyakot, keverd simára, majd öntsd át egy stabil aljú edénykébe. A mártogatni valókat rendezd el körben egy nagy tányéron, lehetőleg ennek a közepére tedd a csokoládés tálkát.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A többfunkciós olvasztott csokoládé elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook