Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Többet nem hallgatom a Bocskor műsorát. fórum

Többet nem hallgatom a Bocskor műsorát. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
aug. 17. 06:53
Mindenkit megértek aki nem hallgatja, nem nézi. Én sem. Majdcsak csökken a nézettsége, hallgatósága és elküldik ahová való.
20. birebora (válaszként erre: 17. - *bzsuzsanna)
aug. 17. 06:35

Bizony Bocskor volt, de urizál, megváltoztatta, "nemesítette" azt hiszi, így több és más. Pedig, sőt...

Én már akkor sem nagyon hallgattam, már Balázsékat sem. Rihegnekröhögnek. Komolytalan az egész.

19. Amaunet (válaszként erre: 18. - Violet18)
aug. 17. 05:22
Biztosan végig gondoltad a bejegyzésedet.(?)
18. Violet18 (válaszként erre: 5. - Nancy Ann)
aug. 16. 23:00
Sztem igaza van ebben. Az állatok ösztönlények, túlélnek. Lassan már több joga van egy kutyának mint 1 embernek
17. *bzsuzsanna (válaszként erre: 5. - Nancy Ann)
aug. 16. 19:05

Bocsánat,akkor hallgattam amikor Boros-Bocskor-Voga voltak.

Hírekből tudom,hogy Risztov Éva most a rádiós társa.

Furkó, csak megbotránkoztatással kelt figyelmet.

16. Gratia
aug. 16. 15:49
Én már rég nem hallgatok ilyen gusztustalan embereket.
15. Burrit0 (válaszként erre: 14. - Burrit0)
aug. 16. 15:00
i
aug. 16. 14:59
Minden Z+os csinalt valami felmutathatot. Balazska a fokazasnal maradt.
13. Burrit0 (válaszként erre: 12. - Burrit0)
aug. 16. 14:57
En valahol ott szalltam ki a hallgatasbol, hogy a mikrofonba fingos Balazzsal osszealltak.
aug. 16. 14:53
Mar reg tragya a musoruk. De eladjak.
11. globus
aug. 16. 14:50
Azért a nevét leírhatnád jól. Bochkor.
10. Amaunet (válaszként erre: 9. - Birebora)
aug. 16. 14:28

Sajnos, van az a közönség, akik számára ez a szórakozás ezért eladható még. (vagy csak ezt kapjuk...?)

Lásd, most is kivel foglalkozunk? Kiről szólnak legkissebb oldalak legolvasottabb cikkei?

Persze joggal háborodnak fel az emberek és remélem, el is érik ezzel azt, hogy lekerül a képernyőről és a rádió csatornákról.

9. birebora (válaszként erre: 6. - Amaunet)
aug. 16. 13:54
Már így sem foglalkozik vele a kutya sem. Rég ki kellett volna rúgni a viselkedése miatt. Van amit egy bizonyos székben nem mondunk. Az is lesüllyed a szintjére aki foglalkoztatja.
8. birebora (válaszként erre: 3. - Csitt)
aug. 16. 13:52
Pontosan. Sosem volt egy agysebész, viszont maliciózus, degenerált és ritka stupid. Nálam akkor verte le a biztosítékot mikor Pierce Brosnan feleségét lekövérezte.
aug. 16. 13:48
Régóta nem hallgatom és nem is nézem. Tahóbunkó. Nem csoda, hogy lépett mellőle Várkonyi. Aztán, hogy a tengernyi egója, hogy dolgozta fel, hogy egy Mészáros mellé elképzelni nem tudom. Mondjuk nem is érdekel.
aug. 16. 12:13
Ebből él. A megbotránkoztató állításaiból/véleményeiből. Különben senki nem foglalkozna már vele.
5. Nancy Ann (válaszként erre: 4. - *bzsuzsanna)
aug. 16. 11:50
Valószínűleg az, hogy valami olyasmit mondott, hogy amíg emberek élnek rossz körülmények közt, addig ne költsenek állatvédelemre.Görény.Egy állat nem tudja a saját sorsát irányítani, nincsen nála kiszolgáltatottabb lény.Ha egy állat utcára kerül, és éhezik, biztos nem azért történik vele, mert rosssz döntéseket hozott az életében, vagy elitta a házát, vagy verte az asszonyt és a válás után ellehetetlenült. A kiscicákkal focizó cigánygyerekek, meg a saját kutyáját az autójával maga után húzó véglény sem egy megbocsáthatatlan hibát akart megbosszulni az állaton.Szóval hajrá, Bocskor menjen szépen önkénteskedni egy hajléktalan szállóra. Természetesen amit írok, az a gyerekekre nem vonatkozik, ők tényleg kiszolgáltatottak.
4. *bzsuzsanna (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 16. 11:24
Mi váltotta ki ezen döntésed?
aug. 16. 11:11
Sosem volt szimpatikus. Bő tizenéve egy 16 éves tinilány szeméremszőrzetén élcelődött egész reggel a rádióban. Akkor kellett volna örökre eltiltani minden adástól.
aug. 16. 08:45
Nálam nem először veri ki a biztosítékot. Amikor valami elképesztő otrombaságot mond, mindig beugrik az az elferdített daluk, hogy: "A Bocsi ma még nem volt bunkó" ...
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook