Többet nem hallgatom a Bocskor műsorát. (beszélgetés)
Reggel bekapcsoltam a rádiót és ez a fúj szólt benne. Ki is nyomtam a francba 😒
Most a tömegközlekedésben dolgozóknak szólt be.
Én nem tudom honnan veszi a bátorságot? Csak így tud érvényesülni ha másokat aláz. Személyiség, viselkedés zavaros tahó. Kirúghatnák már. Semmi hasznosat nem tesz.
száz százalékig egyetértek veled :(((
Pfú... az a nagy feje....
Fodor János. Vangelis volt a be-és elköszönő zenéje....
Én ugyanígy vagyok. 10-ig helyi rádió, utána a retro. De hétvégén szerencsére jobb. Akkor a beszélgetések is érdekesek.
Én is átlépem. Csak azért van beállítva mert délután hazafelé menet ha jó zene szól hallgatom. Ha nem, lépek is tovább.
Ja, és amúgy azért adózunk, hogy. Aki bajba kerül legyen ember vagy állat, annak legalább egy élhető minimum jusson. A magyar költségvetésből, ha jól költenék el, jutna minden szenvedő csoportnak, embernek, állatnak egyaránt. Fizetésünk több mint felét adózzuk le, ezekre legyen, ne a hülyeségekre.
Sajnos nem. Semmihez nincs joguk, még az élethez sem. Ha a gazdájuk kínozza, elhanyagolja őket, semmit nem lehet tenni ellene. Ha árvák és megtelik a gyepi, megmérgezik őket. Az árva és szegény gyerekek, a kórhazban lévők, de még a börtönlakók is kapnak egy napi keretet élelmezésre és ingyenes orvosi ellátásra jogosultak. Az árva állatok semmit nem kapnak. Semmit. Sem élelemre, sem helyre, se oltásra, sem orvosi ellátásra. A lakossag adományaiból civilek mentik meg a szenvedők és haldoklók töredékét...
Én eddig sem hallgattam, még az autóban is lekapcsolom, alig várom a 10 órát, amikor vége az ostoba fecsegésének.
A szívnek nem lehet parancsolni...
Tádámmmm, ezek szerint Lölö tud. Végre valami pozitívum. 😅
Most utánanéztem, AI szerint eltérő iskolákba jártak, rosszul emlékeztem.
Említett cikkben a nő hivatkozott régi ismeretségre- valószínűleg máshonnan ered.
Nem tudom. Várkonyinak orvos végzettsége van, nem?
Nem, ez szimplán Bocskor.
Ez a Balázs is irritál. De a Calypsot én is imádtam. Déri János, B. Tóth László, Antal Imre, Szilágyi János, Zorán. Micsoda műsorvezetők voltak! A 60-as, 60-as, 70-es és 80-as évek zenéi.
Eddig sem hallgattam, csak nagyon régen a Sláger rádióban. Lali királlyal (Boros Lajos) jó párost alkottak, de ez is Boros Lajos érdeme volt. Nagyképű, nárcisztikus alak volt mindig a bocskor.
Nem úgy volt, hogy évfolyamtársak, vagy valami ilyesmik voltak, szóval régről ismerte? Nem igazán követem a celebhíreket egy ideje. Azért nem is szeretem a gúny-és becenevek használatát, mert a valódi így sosem jut eszembe.
Lölőt nem is kell. A kezével eszik.
Régebben láttam egy TV-műsorban, ahol azt mondta a többi nőnek, hogy neki már nem kell olyan férfi, akit neki kell megtanítani késsel-villával enni.
A vagyonát? De lehet, hogy a lelkét is, mert az biztos szép. Ki tudja..
Nem ismerem a részleteket, de mindegy is. Mindenesetre azt megélni, hogy inkább a beszélni alig tudó Lölöt... Hát kemény dió az egójának:)
Egyrészt van az a pénz. Másrészt lehet, hogy úgy gondolta, hogy inkább az általad írt jelzők hiánya ellenére is jobb Lölö mint a beképzelt, öntelt, bárdolatlan, tapló Bocskor.
Balázsékat sose hallgattam.
Calypsó volt a kedvencem...
Valamit biztosan látott benne...
Biztos, hogy a nő lépett magától? Vagy B.Gábor nem bírta a túlköltekezését. Mindig ilyen volt.
A vita kiindítója Anett volt, hogy mindenki köteles lenne évente 10 000 ft.-ot kutyamenhelynek adni.
Igen, valószínűleg ezért lépett le mellőle Várkonyi, és szeretett bele a talpig úriember, okos, szellemes, udvarias, művelt, intelligens, férfias Lölöbe.
Ja ,túlélnek.
Két méteres láncon , negyven fokban víz nélkül.
Összekötözött lábakkal bedobva egy sekélyebb tóba.
Te milyen jogokról beszélsz?
További ajánlott fórumok: