Titkos fórum;)-Kedvenc Kismamáimnak;) (beszélgetés)
Gabóca!
Ha zavar az együttalvás, akkor tényleg jobb, ha megoldjátok a különalvást, de tanácsot ehhez nem tudok adni.
Viszont az már jó, hogy legalább nem ébred többször:))
Kistesó projekthez:
Nekem nincs testvérem és naggggyon rossz érzés volt, bármit megadtam volna, hogy legyen!!!!
Szóval hajrá lányok!!!
Bársonyfül! Kisláááány?????????
Na a jövőhéten lecsekkolak:)))))
Húúú, olvasom a naplókat és kiráz a hideg!:(
Judit! Még jó, hogy tényleg nem lett komolyabb baj! Az apró szilánkra nagyon oda kell figyelni, mert be is gyűlhet-tokosodhat, ha nem kerül ki. Gondolom a sok vér láttán kaphattál egy kisebb szívrohamot. Lassan én is nyugtatókat fogok szedni:(
Zizi! Szegénykéim, jól kijutott a fosiból! Remélem már jobban vagytok! Egy üveggel különben megihat nyugottan a répás rizsitalból Luca. A hipermarketekbe is lehet kapni.
A fejés pedig tényleg kínlódás hosszútávon, persze megértelek én is biztos küzdenék, de ha Luca elfogadja a babatejet, akkor Te se szenvedj tovább. Lehet gyógyszeres segítséget kérni az elapasztáshoz!
Jó reggelt Lányok!
Az utazás nagyon jól sikerült, csak sajnos lerövidült egy nappal, mert Julcsit megcsípte egy darázs és a lába 2X akkora lett, mint a másik, így még az este haza indultunk.
Most calcium injekció, fenistil és borogatás. Úgy néz ki allergiás ezekre a nyavajás rovarcsípésekre. Jók a kilátások nyárra:(
Olvasok vissza!
Ziz 2 fosi között azért majd válaszolsz a privimre? :D Gyógyulgassatok gyorsan.
Csajok most eltünök egy pár napra. majd jelentkezem...
Bársonyfül! punás??????????????????????Már látom lelki szemeim előtt, a göndör fürtjeit...:D
Judit! Jajjjajjj szegéyn Némó!
Adra! Jó utat nektek!
Eszter nagyon eltüntél!!!!!!!!!!!!!!!!
Dóri!Hogy Te milyen ügyi vagy! Majd eccer, (ha Zitának nem lesz fóbiája a porszívótól) én is kipróbálom
BÁRSONyFÜL!!!!
Remélem holnap árasztasz valami információt felénk!!!
Na ez jóóóó hír!!!:)
Csak keményen Anya!!!:DDD
Vagy Apa????
Ne mondd máááááááár!!!
És mióta csökevényesedett el a kukac????:DDDD
Ezt nem hiszem el!!!
Hogy fogjátok hívni????
még ha tudok később benézek!
Zalus a tegnapihoz hasonló módon aludt el! :DDDD
van vaaaaaaaaaalaaaaakiiiiiiiiii
????????????????
nekünk eddig azt az infót csepegtetted te Csaj, hogy pasi lesz, még tán a neve is rémlik: Nimród!
NEM?!??!?!
meghülyültem? :O
Szia!
Gyógyul Némó sebe?Még szerencse,hogy szilánkok nem maradtak benne,mert akkor lett volna nagyobb baj..
Szia!
egy kislány?:)nem is tudtam,azt hittem kisfiú lesz.akkor biztos ő is olyan kis tündéri loknis lesz,mit Bíborka!:)
Egyébként pont a szülinapomra vagy kiírva,aug.23-án születtem (születtünk tesómmal):)
kikapcsolódom...
este benézek!
Elkezdtem apasztani:(
De basszus nem tehetem meg,hogy nem fejek,mert akkor begyulladnak a cickók.Tegnap is akkorára duzzadtam,mint két görögdinnye!!!Most egyenlőre 100 miliket fejek-így is marad bennük vagy 60 mili.Aztán majd 80-at majd 60-at....Kíváncsi leszek milyen hosszú folyamat lesz.
De nem megy egyik napról a másikra,mert begyulladnának:(
Sosem gondoltam volna,hogy majd úgy kell elapasztanom...
Hú, megyek kicsit lefekszem. Nem bírom a mai napot. Annyi mindent csináltam már... elfáradtam.
Jó éjt :-)
Zizi!
Szerintem hagyd a tejcit! Mármint ha mentek nyaralni, próbáld szoptatni, de ha nem akar, akkor ne fejegess! Tudom, én könnyen mondom (ezt is).
de rajtam állandóan var volt, még az első iskolaévem című fotón is varral az államon vigyorgok ;D
jahhhhhh
További ajánlott fórumok:
- Titkom Virága.. mindenről ami titkos, és ami nem..avagy traccs))
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- A kis kedvencek titkos élete ingyenes matrica cserebere
- Milyen titkos vágyad van?
- Amikor a nő tart szeretőt és lezárul a titkos hárömszög
- Hogy tudok egy általam indított fórumot titkossá tenni?