Titkos fórum;)-Kedvenc Kismamáimnak;) (beszélgetés)
még csak ilyenkor fürdik Luca?!wow!
a sütiből egészen nyugodtan küldhetsz nekem is, de legalább egy fotót dobj róla- léééééééééégyszi :D
nem az a durva hogy delutan ennyit alszik - bar az is - hanem hogy ezek ellenere ejjel is alszik! szoval nyugodtan pironkodjal is :D
Meg nem volt anyud itt? mit mondtal merre is vannak potosan? Repülni fog?
amugy meg mindig fenn all hogy ha jöttök nezzetek be hozzank. Nos igy hogy bövül a csalad mar necces az elhelyezes, de ha el tudtok aludni egy szobaban Lucussal, + elfertek mind a ketten a kihuzhato kanapen, meg itt is aludhattok. Bar nyaron meleg van, az erkelyünk fedett, lehet satorozni is :D na jo, ez csak vicc volt. Vagy összerakjuk a gyerekeket aludni ;)
Hú! én tuti nem leszek. Némó hajnal 6 körül kel, délután kettő körül kel, így ilyenkor már rég ágyban van. Elolvastam a naplókat, megyek, mert most nagyon rám fér a pihenés!
Jó éjt mindenkinek!
Jujj,de szépen összegyűltünk.
Mi csúszásban vagyunk.Gabi a te ultrabrutáljaidat sütötem.Most végeztem.2 adag!!!Anyunak a hétvégén szülinapja lesz.Még holnap reggel leöntöm egy kis csokimázzal,hogy igazán hiper-szuper-ultrabrutál legyen:D
Még nem fürdöttem,Apa ül Lucussal a kádban:)
Dóri képzeld Anyukám megy németbe jövő vasárnap 3 hétre!Talán nyáron mi is kijutunk:)
Jó-jó tudom...:)Pirulok is Luca miatt,de ő maga mondja,hogy szeret csicsizni!!!!:)
Reggel is és délután is alig tudom kikönyörögni az ágyból:)Olyan édes fekszik benne és nézelődik,meg játszik a családdal:)Napközben is egy csomószor belekéretszkedik pihenni:)Benne van 2 percet,aztán ki kell venni.Csináltatnunk kell a kiságy első rácsa helyett egy másikat.Olyat ami alacsony és olyan,mint egy leesésgátló.A hátsó rácsa még megmaradna.Karácsonyra gondoltam kicserélni az ágyat.De ezt a dolgot meg kell lépnünk,mert nem állapot,hogy egy nap 66x bele kell tenni az ágyába!Így maga bemászhatna,amikor akarna.
Na megyek,kimentem Apát a kádból:)Biztos elájult a sok buborékfújástól:DDDD
Megfürdök és jövök,de gondolom akkorra senki nem lesz.
Egy óra kb.
halihó csajok!
mizujs?
Én is végigbőgtem, ahogy írtam...nagyon hiányzik
Zita nem tud motorral menni. Ő csak fogja az egyik oldalon a kormányt és húzza maga után. Az istennek se ülne rá.
:)
Luca 1-kor aludt el és most indulok ébreszteni:S
Tuuuuuuuuuudom...ne is írd le....
17:45-kor step órára mennék.van addig 20 perc.Felhívom az uramat,hogy haza ér e.Azt mondja nevetve,hogy igen.Mondom neki,de mikor?Ja???-jön a válasz-Nem mondtam,hogy túlórázok?
És ha nem hívom fel,akkor egyszerűen későn jön...
Ma próbáltam felhívni,de állandóan foglalt a telefonja!De tényleg mindig!Hogy ez mennyire jó az agyának...
egyet értek!
legyen akkor vasárnap!!!!!!!!!
most fekszel le? mikor feküdt le Luca? vagy meddig alszik hogy ilyenkor meg megeri lefeküdni? :)
Mutattam Timonak a kepet ahogy alszik az agyban. Ö valamit magyarazott majd mutatta hogy hogy alszikl Luca. Ö meg eppen kekszet evett, es hirtelen odanyujtotta a kepernyö fele es megint mondott valamit. Halali volt.
Ja, es megkerdeztem, öt nem zavarja ha Luca ezekkel alszik ;) mar csak mert neki is ott van meg Schlafi :D
Na akkor talán sikerült részemről életet lehelni a fórumba.Így most lefekszem egy kicsit.Pápá.
Most ti jöttök.
Hát' Évi megkönnyeztem a bejegyzésedet...Főleg akkor,amikor a Zsoltiról szóló részt írtad...
Nálunk egyik dédimama és didipapa sem láthatta Lucát-nagyon korán meghaltak,sőt Zolit is csak Apu anyukája ismerte,de az esküvőnkön már nem volt ő sem ott.
Luca tud menni a motorral.Irányítja rendesen.Felemeli és abba az irányba fordítja,amerre menni akar.Csak a besüppedt járdalapoknál nem tud átmenni.Hiába mondom neki,hogy emelje meg a motrot!!!
Ma pont azon gondolkodtam,hogy lehet azért nem tud Luca beszélni,mert én állandóan beszélek!Állandóan találgatok,hogy vajon mire gondolhat.Víííííííííí!Lehet viziló,villám vanda(a hintaló),víz,villamos.Ha nem találom ki,akkor megy a dühöngés!
Én úúúúúúúúúgy várom már,hogy beszéljen!
Biztos furcsa lehet egy elekrtomost vezetni.Szerintem az zavarhatja össze Timot.
Balféééék:)
Veled vagyunk Timo!!!!!!!!!
Zazi hogy van azon kívül,hogy terrorizálja a nagyszülőket?:D
Köhögés?
További ajánlott fórumok:
- Titkom Virága.. mindenről ami titkos, és ami nem..avagy traccs))
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- A kis kedvencek titkos élete ingyenes matrica cserebere
- Milyen titkos vágyad van?
- Amikor a nő tart szeretőt és lezárul a titkos hárömszög
- Hogy tudok egy általam indított fórumot titkossá tenni?