Titkom Virága.. mindenről ami titkos, és ami nem..avagy traccs)) (beszélgetés)
Hát igen.........
Amikor meghalt, ezerrel kerestem a boltokban, hogy hátha adnak ki cd-t vele, de sajnos nem. Azt hiszem a halála első vagy ötöik évfordulóján volt egy emlékest, ha jól emlékszem a fia is megszólalt, na azt felvettem, akkor nagyon sok szép áriát lejátszottak, de a videokazettám eltünt.
Tényleg: nincs valakinek Simándi kazettája, cd-je esetleg bakelit lemeze?
Baj az semmiképpen nem lesz:) Gond is csak ott lehet, ahol kevés a tudás, málad pedig ugye ilyen elő sem fordulhat:)
Ezt a sebbe tuszkolást 3 perc alatt el lehet érni egy férfinél, ha mással nem akkor éterrel az orra alá:)
Szerintem holnap este mikor hazaérsz,egyszerűen maradj derékszögben:) Had röpködjön most ő körülötted:)
Masszirozni egy kézzel is lehet:)
Tudtam én, hogy használni fog az a csodanövény!!!
Haza fogod hozni őket, mert stram csaj vagy!!!
Drukkolok Neked és nagyon szép napot ! Puszi
Hogy ti milyen okosak vagytok!!!! Nekem csak rémlett, hogy valamelyik magyar királyné elleni merénylethez így szereztek zöld utat. Meg még annyi, hogy Hunyadi Lászlóhoz valami köze volt... Ti pedig fejből......... :DDD
Megtaláltam, egyébként egy lexikonban, egy vitához kellett.
Megtaláltad a Bánk Bánban?
Tudod ez az a "balhés" vesszős mondat:)
A KIRÁLYNŐT MEGÖLNI, NEM KELL FÉLNETEK JÓ LESZ.
A KIRÁLYNŐT MEGŐLNI NEK KELL, FÉLNETEK JÓ LESZ.
Kivágta teljesen? Szóval leesett, vagy "csak" alaposan elvágta? Mert ha az utóbbi akkor az összeforr, de ha az előbbi, nos az nem igazán nő ki.
De ha a fájdalmon túl lesz, akkor még ezt is a sármja mellé irhatja:) Ennél nagyobb baj ne érje a következő 50 évben:)
Szegény párod és szegény TE!!!
Az újjperc szerintem nem nől vissza, de borzalmasan fájhat neki!Én a sebeket aloe vera géllel szoktam gyógyítani, a lányom csúnyán megégett bőrének is használt és ráadásul természetes!
Jobbulást kívánok és kitatást Mindkettőtöknek!Puszi
Szia,
az I. és a II. tízezer forintba kerülnek, kétnapos mindkettő. A III-as már négynapos és olyan 30.000 körül van, de egészen pontosan nem tudom. Én Révbíró Józsihoz járok, ő Petrezselyem tanítvány, de nekem úgy rémilik, hogy ő nem igazán tart tanfolyamokat, inkább a gyógyító vonalat viszi.
Ha ennél olcsóbban és gyorsabban tart tanfolyamot valaki, az nekem gyanus, ezek eléggé egy árban vannak. A két hónap pedig nagyon kevés, hisz egy csomó "házifeladat" van a tanfolyamok között.
mit???
nem értem ?! :)
de fejeteket fogom majd :-))))
vagy majd együtt a fürdőkádba, mert a segítőknek se jobb :)))
húst be se vihettünk :-)))
meg lett mondva, hogy tilos..
inkább a cuccos amit letettünk volt durva :-DDD
nekem addig fájt a fejem amíg rá nem jöttem mi a gáz! most meg azért fáj, mert ki kellene mászni belőle :-DD
ugye csak az a kaka van bennünk amit MI tettünk magunkba!!!! :DDD
Szegényke!
Vegyél neki Nonit a bioboltban és tömjed bele bazi nagy adagokban! Gyorsabban is gyógyul és nem fog fájni!