Tisztességtelen (?) ajánlat (beszélgetés)
Az elítélést hagyjuk, mert a naplód tele van ítéletkkel :)
Az nem elítélés, hogy azt mondom, hogy nem fog működni.
Különböztesd meg a fogalmakat.
Igen, mert elégedett.
:)
Tudod én azt látom, hogy nem az kell hozzá.
Inkább csak egy akarat a változtatásra aztán pedig merni segítséget kérni.Dehát ezt sokszor csak a gödör legalján érezzük át igazán....
De azt is gondolom,hogy ezt egyre többen alkalmazzák aminek én személy szerint nagyon örülök:)
Ez az, amikor azt mondja az ember, hogy
TULAJDONKÉPPEN ELÉGEDETT VAGYOK
lehetne rosszabb is :)
Egy dolog felejtődik el:
LEHETNE JOBB IS :)
Hogyan?
Nem jelenik meg az élethelyzet, mint probléma.
Csak azert, mert valaki nem ugy boldog, ahogy azt te vizionalod, meg nem jelenti azt, hogy nem boldog.
Szerinted en sem vagyok az, pedig soha nem kotottem az orrodra semmmit.
Gondolom azert irt ki forumot, mert kivancsi volt masok nezopontjara, velemenyere, es nem azert, hogy megkovezzek es eliteljek, ahogyan azt te is tetted.
De ezt ő nem éli meg problémaként, pont ez a lényeg.
:)
Egyetértek. Én pl. ezért szoktam egy kicsit nyitogatni az ajtót ilyen embernek, hogy merre mehetne, amitől jobb lenne neki.
Működik :)
Akkor miért is teszi ide be a fórumra? :)
Az, hogy rátartozik, ez oké. Én nem is arról beszélek, hogy közöm van hozzá, hanem, hogy mi lehet a következménye, ha pénzért teszi.
Öntiszteletnek hali, mások tiszteletének hali, elégedettség érzésének hali.
Ettől még a magánügye maradhat :) Engem nem zavar. Mindenki úgy rontja el a saját boldogságát, ahogyan szeretné :)
Pedig nem véletlenül került ilyen szituba.
Gondold el ha kijön belőle...
rájön miért kapott ilyen férjet, miken kell saját magának változtatnia, és ezeket meglépi...
Ebben van élet nem?
És tenni akarás.
Az ilyenre felnézek!
Nem. Miért? Mondtam ilyet valahol?
Viszont ha párkapcsolatban nincsen érzelem, akkor hiány van. Azaz nincs elégedettség érzés.
Ezzel nincs gond, kivéve, ha a nő nem szereti és csak eltartatja magát és emiatt lefekszik vele, hogy a költségeit fizesse, de nem kívánja sexuálisan.
Ezzel van gond. Amit leírtál az teljesen oké.
Az elégedettet ugyanúgy mondjuk lelki dolgokra is.
Az evés egy alapszükséglet, ami ha ki van elégítve megnyugszik a szervezet, ha ez valami exra boldogsággal tölt el,akkor kompenzálás, és valami blokkra,defektre utal.
Oké, akkor úgy mondom, ha valaki elégedett az életének a mentével, akkor boldog.
Így oké? Ebbe benne van az összes olyan dolog, amit leírtál, mert megteszi, amire vágyik. Ezért elégedett az életével.
994. agis 2012-08-21 14:35
Az elegedettseget altalaban a fizikai szuksegetekre ertjuk, a boldogsagot a lelki dolgokra mondjuk, nem?
Tapasztalatom szerint, van akit mar az boldogsaggal (lelki joerzessel) tolt el, ha teleheti magat. Masnak az etkezes minimum palmafak arnyekaban, 15000 km tavolsagra kell tortenjen.
Maslow piramis, nem?
Mitol lenne tisztessegtelen az, ha a no nem keres penzt mert ad. 1 otthon van az ujszulottel ad. 2 nem talal kvalitasanak es tapasztalatanak megfelelo munkahelyet ad. 3. a ferfi eleget keres ahhoz, hogy kettejuk szuksegleteit (testi es lelki) fedezze.
Mégegyszer:
Nem ugyanolyan hőfokon, de a szerelem egész végig megmaradhat.
Ezt valami kompromisszumos ember találta ki, hogy átalakul szeretetté és innentől elterjedt.
Nálam 6-ig éve tart. Úgyhogy nem zöldségeket beszélek.
Mert leirtam mit gondolok az elegedettsegrol es a boldogsagrol. elegedett vagyok, met nem fazom, ehezem, nem vagyok szomjas es nem vagyok almos sem. de a boldogsag nem ezeken mulik.
Attol leszek boldog, ha uj elmenyeket tapasztalhatok meg, pl elmegyek az operaba, vagy elutazom valahova, vagy megveszek valami konyvet, ruhat, cipot stb.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg hiba lefeküdni a legelső randin? Utána nem fog tisztességes lánynak tartani?
- "Témakarika" - Egy nyári kaland, tisztességes hűtlenséggel?
- Mit vagy mennyit lehet adni egy tisztességes dokinak köszönetképpen?
- Ismertek tisztességes használtcikk kereskedőt Budapesten?
- Tudósok, kutatók körében milyen gyakori a korrupció, tisztességtelenség?
- Néhány férfi miért gondolja, hogy a nők tisztességes állás mellé még "extrát"is bevállalnak?