Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mit gondoltok a TikTokról és az Instagramról? fórum

Mit gondoltok a TikTokról és az Instagramról? (beszélgetés)

febr. 28. 08:01
semmit,mert egyik helyen sem vagtyok fent.
febr. 9. 12:40

Nem használom egyiket sem. Nem is tartom ezeket fontosnak, mivel a Facebookon fenn vagyok.

Néha átmenetileg törlöm magam onnét, aztán az emlékeim miatt visszaállítom.

Egyszóval maga a Facebook elég nekem, más nem hiányzik, ill. a Facebookból is elegem van időnként.

febr. 9. 11:08
Olyanok, mint a Biblia. Lehet jól használni, meg rosszul is. Sőt gonosz célokra is.
febr. 9. 07:03
semmi
14. Titkos üzenet (válaszként erre: 1. - 272be7ab8c)
febr. 9. 06:36
20. a rangsorban. Akkor már inkább a Facebook.
13. kentaurcica (válaszként erre: 11. - Lill777)
febr. 9. 06:29
Már miért ne tiktokozhatna értelmes felnőtt ember?
febr. 9. 06:28
ahol kozossegi oldalakon voltam mindenhonnan toroltem magamat es egyentalan nem hianyzik.
febr. 8. 23:33

Dopaminfüggőséget okoz mindkettő. Nekem tiktokom nincs, az tényleg a legalja. Értelmes felnőtt ember mondjuk nem is tiktokozik szerintem, kamaszoknak találták ki (sajnos persze rájuk a legkárosabb).

Az instán amúgy vannak nagyon minőségi tartalmak ill. sok művészeti portfólió is, de nehéz kikerülni a szemetet, egy kínszenvedés beidomítani az algoritmust, hogy azt dobálja fel neked, ami tényleg érdekel téged.

febr. 8. 19:52
Az a baj ezekkel a közösségi média felületekkel, hogy odaragasztja az embert a képernyő (telefon) elé. Pedig ha belegondolunk, simán meglenne mindenki nélküle. Szerintem borzasztó káros mindenféle szempontból a gyerekekre és a felnőttekre is egyaránt. Hogy miért? Mert egyfajta kábítószer az agynak. Az agy túlpörög a folyamatos és gyors információáradattól. Hozzászokik, újabb és újabb és gyorsabb információra van szüksége. Talán észrevettétek magatokon, hogy nem vagytok képesek egy hosszabb történetet, cikket végigolvasni, elvesztettétek az érdeklődéseteket, mert nem elég gyors az információ.Úgyhogy be is fejezem a vélemény írást. :-)
febr. 8. 18:11

Nem ismerem őket. Azt sem tudom, hogy családban használja-e valaki.

Utálom, ha onnan hoznak ide linket és nem lehet megnézni.

Na, sokat segítettem...

febr. 8. 18:07
Tiktokot szeretem, Instát nem.
febr. 8. 17:28
Nem használom egyiket se.
6. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - 272be7ab8c)
febr. 8. 12:32
Tiktokot nem szeretem, engem túl könnyen beszippant, és észre sem veszem. Viszonylag rövid idő után töröltem. Instám van, ott az algoritmust könnyebb beidomítani arra, ami érdekel. Plusz oda posztolni is szoktam, az az egy ilyen közösségi média oldal van, amit "rendesen" használok, bár már azt is kevésbé gyakran, mint mondjuk 8-10 éve. Egyébként az az érdekes, hogy az instán is van reels, és az nincs rám ilyen hatással, mint a tiktok, párat megnézek, és bezárom. Youtube-on is a shorts-ok pl. kifejezetten idegesítenek.
febr. 8. 11:46
Háááát.....!!!
febr. 8. 11:34

Instám van, főleg nézelődöm, a körömminta ötleteimet onnan szedem.

Tiktok nem jön be.

febr. 8. 10:38

Az instagram-ra (f.book-ra) minden nap benézek, mert követem a kedvenc zenészemet és a postjait, reels-eit figyelem, kommentelem.

(Néha teszek fel nekem tetsző képeket is, nem magamról, természetesen.)

febr. 8. 10:07

Attól függ hány éves az ember és mire használja.

Én imádom a tiktokot, kikapcsolódásra használom. Sok jó receptöteletet láttam már onnan és persze vicces dolgokat, amik jó kedvre derítenek. Sose nézek például liveokat és alja koldus embereket, ezért nem is hoz fel ilyeneket.

Az instagramot nagyon ritkán nézem, az csak másik kirakatéletét szolgálja, nekem arra nincs szükségem.

febr. 8. 09:54
Ti mit gondoltok az olyan közösségi média oldalakról mint a tiktok és az instagram? Én személy szerint károsnak tartom őket.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook