Mit gondoltok a TikTokról és az Instagramról? (beszélgetés)
Nem használom egyiket sem. Nem is tartom ezeket fontosnak, mivel a Facebookon fenn vagyok.
Néha átmenetileg törlöm magam onnét, aztán az emlékeim miatt visszaállítom.
Egyszóval maga a Facebook elég nekem, más nem hiányzik, ill. a Facebookból is elegem van időnként.
Dopaminfüggőséget okoz mindkettő. Nekem tiktokom nincs, az tényleg a legalja. Értelmes felnőtt ember mondjuk nem is tiktokozik szerintem, kamaszoknak találták ki (sajnos persze rájuk a legkárosabb).
Az instán amúgy vannak nagyon minőségi tartalmak ill. sok művészeti portfólió is, de nehéz kikerülni a szemetet, egy kínszenvedés beidomítani az algoritmust, hogy azt dobálja fel neked, ami tényleg érdekel téged.
Nem ismerem őket. Azt sem tudom, hogy családban használja-e valaki.
Utálom, ha onnan hoznak ide linket és nem lehet megnézni.
Na, sokat segítettem...
Instám van, főleg nézelődöm, a körömminta ötleteimet onnan szedem.
Tiktok nem jön be.
Az instagram-ra (f.book-ra) minden nap benézek, mert követem a kedvenc zenészemet és a postjait, reels-eit figyelem, kommentelem.
(Néha teszek fel nekem tetsző képeket is, nem magamról, természetesen.)
Attól függ hány éves az ember és mire használja.
Én imádom a tiktokot, kikapcsolódásra használom. Sok jó receptöteletet láttam már onnan és persze vicces dolgokat, amik jó kedvre derítenek. Sose nézek például liveokat és alja koldus embereket, ezért nem is hoz fel ilyeneket.
Az instagramot nagyon ritkán nézem, az csak másik kirakatéletét szolgálja, nekem arra nincs szükségem.
További ajánlott fórumok:
- Gyerekkori álmom, hogy híres Insta-celebbé és Tiktok-sztárra...
- Neked ki a kedvenc Tiktokosod és miért?
- Farhat Raza tiktokernek milyen betegsége van?
- Régi TikTok-fiókba belépés
- Kedvenceim a Tiktok pedikűrös videók. Szeretem nézni ahogy...
- Hogyan lehet TikTok-on saját 3-4 másodperces videókból egy 3 perces videót létrehozni?