Ti vállalnátok gyereket kicsi lakásba? (beszélgetés)
Persze.
Vállaltunk is :)
addig könyebb míg kicsi
amúgy nekünk is egy nagy szoba volt + konyha+előszoba+fürdő
1.5éves volt idén amikor kettéválasztottuk a szobát...
most jön a 2. míg kicsik jó így, aztán terjeszkedünk...:) később már nem vállalnánk be szerintem más okokból sem
Igen..túl körülményesnek látod..;)
Viszont,ha lesz babó,a körmeidet felejtsd el..;))
Koszonom a hozzaszolasokat! A halot igy gondoltam en is, hogy odaadnam a babanak, igy betudnek neki rendezni egy szobat, mi meg addig a nappaliba aludnank. Ennek sincsen kulonosebb akadalya.
A problema igazabol csak a kenyelmi resze. Sajnos mivel kulfoldon elunk, igy nincsenek kozelben a nagyszulok. A baba szuletese utan egybol szeretnem, ha 2 hetig az anyukam, masik 2 hetig pedig anyosom jojjon ki nekunk segiteni. Ha viszont itt maradunk, akkor az az idoszak igencsak szukos lenne es nem tudom hogyan lehetne akkor mar megoldani. (megha csak 4 hetrol is van szo). lehet hogy csak tul korulmenyesen latom? :)
Ettől kisebbe vállaltunk..;)
Mire egy nagyobb házunk lett volna,akkor meg már azért nem vállaltam volna..(50évesen?:O)
Az élet túl rövid..
Miért ne? Egyet biztosan. Kettő gyerekkel persze már nagyon szűkös lenne. Az első időben úgyis veletek lesz, amíg minden lélegzetvételét figyelitek :), aztán meg idővel bármi lehet. Még az is, hogy nagyobba költöztök.
Ha megszületett onnantól ő lesz a legfontosabb, majd meglátod!
Szia.
Mi február végétől kezdjük a babaprojektet, de költözünk 1+2-s lakásba. Jelenleg mi is 1+1-sbe lakunk. Nem csak a kisbaba a költözés oka, de részben ez is. Viszont ha nem lenne módunk nagyobb lakásba menni, akkor is bevállalnám ha a közeljövőben tervben van a költözés gondolata. Addig a hálót átadnám a babának, a nappalit pedig kialakítanám egyben a saját hálónknak.
Minden megoldható. :)
Sziasztok! Kivancsi lennek, hogy mit gondoltok.
Ferjemmel gondolkodunk mar a gyerekvallalason, de picike a lakas (1 halo plusz nappali, kicsi kert).
Ha minden jol menne, iden elkoltozunk egy nagyobb hazba, de ha nem, akkor sem szeretnem feltetlenul feladni a vagyam hogy gyereket szeretnek. Ferjem benne lenne, hogy a mostani lakasba szulessen a baba, de en egy kicsit tartok attol, hogy talan tul szukos lesz mar hamrunknak, megha csak egy babarol is beszelunk. Ti varnatok, mig meglesz a nagyobb haz, vagy belevagnatok a babatemaba attol fuggetlenul? Koszonom a valaszokat elore is!
További ajánlott fórumok:
- Sziasztok!Ti vállalnátok 5.babát ha véletlen becsúszna?1sima szülés és 2 császár után??
- Kinél helyezik el a kicsi gyereket, ha az apa veri a gyerekét?
- Egy 2 és egy 4 éves gyereket le lehet szoktatni a lakásban rohangálásról?
- Ti mennyi idős gyereket hagynátok egyedül a lakásban 5-10 percre?
- Szerintetek kicsi gyereket (1 év körülit) lehet a kezénél fogva hintáztatni?
- Ti vállalnátok így gyereket?