Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ti piacra jártok vagy szupermarketbe húsért, zöldségért, gyümölcsért? fórum

Ti piacra jártok vagy szupermarketbe húsért, zöldségért, gyümölcsért? (beszélgetés)

1 2
tegnap 10:39
Sosem jártam piacra, 40-50 közötti korosztály vagyunk. Visszataszít a büdös, a kosz, nem bízom a higiéniában, kételkedem benne, hogy rendesen ellenőrzik az előírások betartását (vagy kis csúszópénz ellenében szemet hunynak a dolgok felett). Nem tudom elolvasni a pontos összetevőket, lejárati dátumot. De a legfőbb ok, hogy utálom a tukmálást, a kéretlen beledumálást, a jópofizást, és ezeket kivárni a többi vevőnél a sorban. Panasz, garanciális dolog, visszavétel bonyolítása sokkal problémásabb. Időjárási viszontangságoknak ki vagy téve vásárláés közben a piacon, nem tudsz bevásárló kocsit vinni. Én sokkal jobban szeretem a rendezett, átlátható körülményeket egyébként mindenben, nem csak a vásárlásban.
4. judebyjude (válaszként erre: 1. - Jonazosz)
tegnap 10:27
40, nő.- Nagyon ritkán járok piacra, mert kb 2x annyiba kerül minden és sajnos nem jobb a minősége. Hozzám közel van több bolt is, plusz zöldséges (ami még így is olcsóbb, mint a piac) és ott nincs akkora tömeg.
tegnap 10:18

sehova nem járok, ami kell, azt csak megrendelem.

egyszemélyes háztartás.

(70 felett, ahol mindig süt a nap...)

2. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Jonazosz)
tegnap 10:13
Mert drága a piac, legalábbis felénk. Lehet hogy jobb minőségű az áru, bár sokszor a szart is megpróbálják rásózni az emberre, résen kell lenni. Egyébként az itteni piacokon elég vegyes a közönség, sok a fiatalabb is.
tegnap 09:59
Kor is erdekelne, hogy melyik korosztaly hova jar. En alig 40 evesen a piacra es volt hogy le kisasszonyoztak. Sajnos nem azert mert az ember 40 evesen kisasszony (barcsak!), hanem mert a piacon a vasarlok tobbsege 70-80 eves. Legalabbis mifelenk. A fiatalabbak mind szupermarketbe jarnak? Miert?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook