Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ti odafigyeltek az utcán a csigákra? fórum

Ti odafigyeltek az utcán a csigákra? (beszélgetés)

1 2
11. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 13. 20:04
Nemet írok. Mifelénk ennyi nincs, ezért csak azt írom, amit tennék. Egyrészt felborítják az ökoszisztémát, amely más állatokra és növényekre negatív , akár végzetes hatással is lehet. Másrészt megeszik a terményt, ha ennyi van, az összeset is megehetik. Ez nemcsak az embereknek káros, hanem más állatoknak is, mivel nem juthatnak táplálékhoz. A speciális táplálékot evők pedig méginkább. Még egy ok van. Ha a járókelők nem is, az autók biztos szétlapítanák őket. Mert ha a járdán vannak, akkor az útra is kimásznak.
10. srcrss
szept. 13. 19:44
Igen. Mindenre is figyelek.
9. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 13. 19:41
Én is arrébb raktam ma egyet, eső után rögtön sok lett. Multkorában egy "öngyilkos" lett véletlenül
szept. 13. 19:33
Persze.
szept. 13. 19:08
Igen, arrébb szoktam tenni őket az útról, meg a gilisztákat is.
6. 80ASIQ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 13. 18:36
Igen!
szept. 13. 18:24
Igen
szept. 13. 18:19
Amúgy a természet adhatott volna nekik erősebb házat, mert az ami nekik van semmitől sem védi meg, olyan törékeny.
3. tien
szept. 13. 18:15
Igen.
szept. 13. 18:14
Figyelek rájuk. Tegnap pl a járdáról a fűre tettem egyet abba az irányba ahogy menni akart.
szept. 13. 18:10

Délután munkából hazamenet hosszabb ideig várakoztam a megállóban. Mivel esett az eső, a csigák szó szerint elborították a járdát. Ahogy várakoztam, meglepődve tapasztaltam mennyire figyelmetlenek az emberek. Többségük teljesen figyelmen kívül hagyta őket, és sajnos sok csiga a járókelők talpa alatt végezte. Engem ez eléggé megviselt, mivel én állatbarát vagyok és nagyon odafigyelek rá, hogy ne tapossak el egyet sem.

Ti oda szoktatok figyelni a csigákra, hogy ne tapossátok el őket?

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.