Ti nem érzitek kényelmetlennek, mikor a másik szemébe néztek beszélgetés közbe? (beszélgetés)
8. Auróra2010
2022. aug. 15. 21:56
nem, de ha zavar, szemüvegben talán könnyebb
2022. aug. 15. 21:53
Régen annak éreztem, pár év ügyfelezős munka után elmúlt. Nézz a szemük közé a homlokukra 😅
6. 71ddaa07fa (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
2022. aug. 15. 21:29
Mondhatni, hogy pillantása olyan, mint egy balegyenes.
2022. aug. 15. 21:24
Haha 😂😂 igen van akinek nagyon szuros a tekintete
4. 845783fc97 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. aug. 15. 21:21
Én egy-két személy kivételével bárkinek a szemébe nézek. Van, aki számára kellemetlen a tekintetem. Olyan vesébelátó (sötét szem). A férfiak mindig azt hiszik, hogy akarok valamit tőlük. 😄 Akinek eddig alig mertem a szemébe nézni, abba vagy szerelmes voltam, és nem akartam, hogy tudja. Vagy utáltam, mint a szart, és nem akartam, hogy tudja.
3. 71ddaa07fa
2022. aug. 15. 21:12
Amennyiben egy 2 m 20 cm magas személlyel beszélgetek, akkor egy idő után kényelmetlen. Mert a folyamatos felfelé nézéstől elgémberedik a nyakam.
2022. aug. 15. 21:03
Mikor a barátommal először találkoztam, akkor se mertem kb rá sem nézni annyira izgultam. Meg is jegyezte, hogy nem volt neki szimpatikus hogy nem néztem a szemébe. De ahhh ezen hogy tudnék változtatni
2022. aug. 15. 21:01
Tudom hülye kérdés, de valamiért annyira utálok mások szemébe nézni mikor beszélgetek, teljesen elterelődik a figyelmem ès nem tudok koncentrálni a beszélgetésre, el akarom kapni a tekintetem. Ez mitől lehet?
Kicsit kancsal vagyok, lehet emiatt zavar (?)
Meg annyira intimnek érzem, ha valakinek mélyen a szemébe nézek. Tudom hülyén hangzik, és tudom illetlenség nem a másik szemébe nézni. De emiatt az önbizaom hiány miatt nekem kicsit nehéz ez😩😂 Ti hogy vagytok ezzel?
További ajánlott fórumok:
- Ismerősöm ma azzal jött, hogy kényelmetlen a fotómról beszélnie. Ez mit jelent?
- Mi szerethető van a jógában? Lassú, kényelmetlen, és...
- Lehet kényelmetlen, sőt pocsék egy mei tai?
- Ha alváskor minden póz kényelmetlen
- 36-os lábmérethez nem akarok 36-os méretet venni mert növésben van még a láb. Ha 38-as jégkorcsolyát veszek kényelmetlen lehet?
- Szobakerékpárom ülését le akarom cserélni, mert kényelmetlen. Tanácsot kérnék, milyet, hol, mennyiért lenne érdemes vennem?