Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ti mit gondoltok? fórum

Ti mit gondoltok? (beszélgetős fórum)


1 2
2010. okt. 2. 10:28

Kedves topikinditó!!!

Az én véleményem is az , hogy ez mégse lehet olyan nagyon jó kapcsolat ha szexuális téren nem jöttök ki.Én tapasztalatból beszélek így, az én kapcsolatom is ilyen volt, minden téren jól kijöttünk , de a szexuális téren nem , ez valószínű azért van mert nem kívánod vele a szexet, valószínű mégse szeretheted annyira , hogy szexuálisan is együtt legyetek .Sajnos én is elég későn jöttem rá ezekre a dolgokra valószínű azért mert tapasztalatlan voltam az hogy vége lett a kapcsolatomnak nem csak ez volt az oka , de ez is közbe játszott, hogy sírás nélkül ki tudtam mondani, hogy vége.Úgy éltünk egymás mellett mintha barátok lettünk volna .

Bocsánat , hogy kimondom amit gondolok, de ez a kapcsolat nem fog jóra fordulni, mert a szerelem kezd kihűlni.

38. bogancs71 (válaszként erre: 36. - Castellina)
2010. szept. 30. 14:06

Ez nagyon így van:

"de magadra is erőltethetsz egyfajta cölibátust is, de azzal, hogy nem kívánod a társad, a másikat is megalázod. . "

37. bogancs71 (válaszként erre: 35. - Flasch)
2010. szept. 30. 14:05

Erre csak saját magad adhatod meg a választ azzal, hogy alaposan megvizsgálod valóban minden téren jól kijöttök-e? Valóban alkalmazkodtok egymáshoz, vagy inkább alázatról/alárendeltségről van szó. Ezt úgy értem az egyik "behódol" a másiknak.

Fogj egy papírt, az egyik oldalra azt írd ami jó a kapcsolatotokban, a másik oldalra azt ami nem jó. Ne csalj, légy őszinte!

A kérdésedre a válaszom: a jó szex elengedhetetlen a jó házassághoz! :)

Persze vannak extrém esetek (betegség, átmeneti potencia zavar, stb.) Ezek megoldása nehezebb feladat, de nem lehetetlen.

36. Castellina (válaszként erre: 35. - Flasch)
2010. szept. 30. 14:03

igen

az különbözteti meg a barátságot a szerelemtől, hogy az utóbbi iránt érzünk szexuális vonzalmat


leélheted te az életedet a barátoddal is, de mi lesz, ha találkozol valakivel, akihez szexuálisan is vonzódsz? szerintem hiányozni fog a vágy és szenvedély, melyet vele tapasztalhatnál meg


hidd el, így lesz

de magadra is erőltethetsz egyfajta cölibátust is, de azzal, hogy nem kívánod a társad, a másikat is megalázod..

35. flasch (válaszként erre: 34. - Castellina)
2010. szept. 30. 13:56

de ha minden téren jól kijövünk, csak ebben nem, akkor is ez a vélemény? ennyi múlik szexualitáson???

persze az az ideális, ha jó, de vajon minden házasságban az? illetve, elengedhetetlen egy jó házassághoz?

2010. szept. 30. 13:54

A betegségek lelki okai fórumon biztosan azt mondanák a problémádra, hogy tudatalatti szinten nem akarsz a társaddal együtt lenni, elzárkózol tőle, lefagysz, vagyis elhidegültél.

Ez az igzság, szeretni lehet a másikat, mint embert, de az nem elég, több kell egy párkapcsolathoz...

33. flasch (válaszként erre: 32. - Bogancs71)
2010. szept. 30. 13:46
hát igen, ebben is sok igazság van!
32. bogancs71 (válaszként erre: 30. - Flasch)
2010. szept. 30. 13:31

Sokan saját maguknak sem merik bevallani, hogy nem boldogok a párkapcsolatukban, mert azzal elismernék, hogy elfecséreltek az életükből x évet. Ez pedig nagyon fájdalmas felismerés. De még mindig jobb azt mondani, hogy 2 évet szúrtam el, mint azt, hogy 20-at! Inkább becsapják magukat, a környezetüket - elhiszik és elhitetik, hogy ez így jó, minden gömbölyű, és élik tovább a boldogtalan életüket. Majd jön a gyerek. Telik - múlik az idő és aztán rájönnek, hogy Te jó ég! én boldogtalan vagyok, de már késő. Ott a közös gyerek, a hitel, stb. Nem nagyon van kiút. Illetve van, de ilyenkor ezt már nagyon kevesen merik meglépni.

Fiatal vagy, ráérsz. :)

31. 73cdbfbb2c (válaszként erre: 26. - Bcicus)
2010. szept. 30. 13:19
Jesszusom! Hogy lehet ilyet leírni? Teljesen más a szexuális érdeklődést fenntartani egy sok éves kapcsolataban, és teljesen más egy " friss husival". Persze hogy egy casanova közeledését akarná és nem fagyna meg! De nem is az a problémája, hogy frigid. Hanem az, hogy a párjától távolodott el szexuálisan és nem tudja az okát, mert egyébként meg szeretik egymást és minden rendben van köztük.
30. flasch (válaszként erre: 29. - Bogancs71)
2010. szept. 30. 13:17

tudod, nagyon tetszik a gondolatmeneted, és megfogalmazod amit én is gondolok, de nem talán nem ismertem fel eddig...

nagyon jó! köszönöm szépen!

29. bogancs71 (válaszként erre: 25. - Flasch)
2010. szept. 30. 13:16

Értem mit akarsz mondani. :)

Nem vagy biztos saját magadban, nem vagy biztos a kapcsolatotokban, nem mered 100%-ig azt mondani, hogy vele fogod leélni az életedet. Sajnos azzal, ha elutasítod a párod közeledését, nem segítesz megoldani a problémát, sőt egyre távolabb kerültök egymástól, ami esetleg oda vezethet, hogy a párod máshol keresi azt, amit Tőled nem kap meg. Ha tényleg szereted, egyelőre, míg nem kapsz pontos választ a kiváltó okra, "olvaszd fel magad", mert ezzel neki okozol örömöt, aztán lehet, hogy evés közben megjön az étvágyad is. :) Semmi esetre sem tanácsolom, hogy "próbáld ki, mással működik-e". Ez a kapcsolatotok végét jelentheti.

28. Bcicus (válaszként erre: 27. - Flasch)
2010. szept. 30. 13:03
Most magadadal foglalkozz ne vel. De ha úgy gondolod elötte az orvosi részén menjetek végig. De ha mással kívánnád akkor lehet vele van a baj.
27. flasch (válaszként erre: 26. - Bcicus)
2010. szept. 30. 12:52
"Vagy megpróbálnám mással kívánom e."---:D azért ezt nem hiszem, hogy jó szemmel nézné a párom. Még kisérleti célból se!:))
26. Bcicus (válaszként erre: 25. - Flasch)
2010. szept. 30. 12:48
Erről ti hiába beszélgettek orvosokhoz kéne menni. A fogamzásgátló nagyon komoly hormon gondokat okzhat megemelheti a tesztoszteron szintetedet, ami nagyon erős libidó csökenéssel jár pl. Szóval én a helydben kérnék teljesen hormonvérvételt, abbahagynám a gyógyszert (ha úgy sem szexeltek akkor egyébként is minek és legalább kiderülne azzal van e baj) és keresnék egy jó szexuálpszichológust. Vagy megpróbálnám mással kívánom e.
25. flasch (válaszként erre: 23. - Bogancs71)
2010. szept. 30. 12:43

Köszönöm! Beszélgettünk sokat róla, igen!

De nem jutottam megoldáshoz. Ő szeretne engem többször, de én meg mintha "megfagynék", amikor arra gondolok, hogy most Az lesz...Nem tudom, mert pár éve nem ilyen voltam.

És a baj az, hogy nem tudom eldönteni, hogy most a sok gond, és nehézség, ami miatt ide jutottunk, vagy esetleg a kapcsolatunkkal van valami hiba, ami mondjuk igy ütközik ki.

Mármint olyanra gondolok, ami csak tudat alatt van, hisz ha tudnám, akkor arról is tudnánk beszélni. Most nem tudom, érted-e, hogy mit szerttem volna mondani, csak kicsit túlbonyolitottam a mondatot :)

24. Bcicus (válaszként erre: 21. - Flasch)
2010. szept. 30. 12:41
Hát 60-70éves korban talán. Mi 5 éve vagyunk együtt, ha valamilyen baj miatt nem lehetünk együtt pár napig hétig (betegség operáció stb) akkor már megőrülünk.
23. bogancs71 (válaszként erre: 21. - Flasch)
2010. szept. 30. 12:39

Azt írtad Te vagy a "ludas" és "le vagy kattanva" a dologról, de azt nem írtad, hogy a párod ezt hogy éli meg. Ő akarja, de Te elutasítod? Vagy ő sem akarja, belenyugszik? Ha olyan jó a kapcsolatotok, mint ahogy írtad, biztosan többször átbeszéltétek már a dolgot. Mire jutottatok? A sok stressz kikészíti az ember idegrendszerét, ez tény, de a szex a legjobb nyugtató, feszültségoldó. :)

Bizonyos fogamzásgátlók valóban okozhatják a libidó csökkenését, ennek utána kéne járnod, beszélni a nőgyógyásszal.

22. 73cdbfbb2c (válaszként erre: 21. - Flasch)
2010. szept. 30. 12:37
Én 15 éve vagyok együtt a férjemmel, és nyilván nem hoz lázba minden este a puszta látványa.:) Vannak olyan időszakok, amikor minden jól alakul körülöttünk, nem vagyunk túlságosan gondterheltek, és akkor a szexhez való hozzákezdés is könnyebb. Amikor túl sok a gond, vagy túl sok minden jár a fejemben, és " úgy" közelít hozzám, akkor erőt kell vegyek magamon hogy belemenjek. Persze csak az első lépés nehéz, utána már tök jó minden, és elgondolkozom azon, hogy miért is nem akarom ezt éjjel-nappal?:) Hidd el, nincs semmi baj veletek, csak mostanában az emberek többségének túl sok súly van a vállán.
21. flasch (válaszként erre: 20. - 73cdbfbb2c)
2010. szept. 30. 12:31

:)) ez jó!!!! :)egyébként, ez minden kapcsolatban felmerülő probléma, hogy bizonyos idő után, úgymond ellaposodik az együttlét, ill. annak fontossága? csak mert én ezt most nagy "tragédiának" élem meg, kiváncsi lennék, mit gondoltok erről?

vagy aki hosszabb ideje párkapcsolatban, házasságban él, hogy tudja ezt jól kezelni, illetve szinten tartani?

20. 73cdbfbb2c (válaszként erre: 19. - Flasch)
2010. szept. 30. 12:29
Igen, igen.....a hétköznapok eldarálnak mindent. Még egy jó kapcsolatot is! Nem kell hagyni!:)Kérjetek segítséget, és majd fájhat a fejed a védekezésen hogy ne legyen egy focicsapat az eredmény!:)
19. flasch (válaszként erre: 17. - 73cdbfbb2c)
2010. szept. 30. 12:22

köszönöm szépen!

szeretjük egymást, ez tény.


csak valahogy a sok munka, illetve az, hogy kevés időt tudunk együtt tölteni, észrevétlenül is szülte ezt.

2010. szept. 30. 12:20

Ha szereted, ad meg neki azt az esélyt, hogy vagy gyógyszert váltasz, vagy abba hagyod, és máshogy védekeztek.

Aztán ha nem változik semmi, még mindig ott hagyhatod, de legalább megadtad az esélyt.

2010. szept. 30. 12:18
Szerintem nem lehet erre az mondani, hogy nem normális dolog, szakítsatok. Az ember életében vannak olyan szakaszok, amikor nem csattan ki a szexualitástól. De ha ezt felismered és problémának tartod, akkor van rá megoldás. érdemes foglalkozni vele ha tényleg ilyen jó a kapcsolatotok és szeretitek egymást. Ne ezen csússzon el egy egyébként jó kapcsolat. Keressetek fel egy szexuálpszichológust ( a XIV.kerületben van egy nő, Ő egész jó, keress rá a neten ), menjetek el, és derítsétek ki a szexuális elhidegülésnek az okát. Ha megvan az ok, akkor már csak a megoldáson kell dolgozni, az már könnyebb.
16. Bcicus
2010. szept. 30. 12:17
Ha te nem kívánod annak rengeteg oka lehet, fogamzásgátló attól, hogy akkor is szedted nem jelenti azt, hogy ez a gond nem most jön elő, mert felhalmozódott a szerveztedben. lehet valamilyen hormonális betegség és lehet, hogy csak egy jó pszichológus vagy szexuálterapeuta kéne neked vagy nektek.
15. zsu1984 (válaszként erre: 14. - Flasch)
2010. szept. 30. 11:58

Azt nem mondom, hogy minden szuper, mert a fejem az még mindig fájdogál néha de már csak néha, de a másik dolog az szinte teljesen helyre állt.


Bár azt mondta a doki, hogyha nem válna be akkor szünetet kellene tartani...

14. flasch (válaszként erre: 13. - Zsu1984)
2010. szept. 30. 11:51

nekem ez már a 3. fajta..:S nem ilyen okból, egyébként.

és a másik gyógyszernél minden helyrejött, mintha nem is lett volna gond? ennyit számitanak a hormonok...hm.

13. zsu1984 (válaszként erre: 12. - Flasch)
2010. szept. 30. 11:47
én is csak gyanakodtam, hogy a gyógyszer lehet a ludas mert nagy fejfájások kezdtek gyötörni amikor a libidócsökkenés is kezdődött, aztán a nődoki igazolt és kaptam másik gyógyszert.
12. flasch (válaszként erre: 11. - Zsu1984)
2010. szept. 30. 11:44
tényleg? akkor nem tudom, én még ilyenről ne is hallottam. és hogy oldottátok meg a problémát? abbahagytad? mondjuk azt én nem szeretném....
11. zsu1984 (válaszként erre: 10. - Flasch)
2010. szept. 30. 11:42
nekem kb 5év szedése után jött ki durva libidócsökkenés.....ezért gondoltam.
10. flasch (válaszként erre: 9. - Zsu1984)
2010. szept. 30. 11:38
igen, de azt már akkor is, mikor összekerültünk, szóval nem hinném, hogy csak most jönne ki a hatása.
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook